Cine este și cum arată fratele secret al lui Cătălin Botezatu. Are 30 de ani și ar putea fi manechin!

.

Puțină lume știe că designerul Cătălin Botezatu are un frate mai mic. Vitreg, ce-i drept, însă îi seamănă atât de bine creatorului de modă încât nimeni nu ar spune că sunt frați prin alianță. Fratele lui Bote are 30 de ani și ar putea fi lejer manechin pentru el!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu nu vorbește foarte des despre frate său mai mic, însă acum câțiva ani dezvăluia că au o relație bună. Deși nu sunt apropiați, se înțeleg bine. Alexandru este fiul vitreg al tatălui său, Constantin Botezatu și, implicit, fratele vitreg al lui Cătălin.


Îl cunosc pe Alexandru de cand era copil, este un baiat bun, dar nu avem tangente. Ne-am vazut de cateva ori, dar atat, fara sa avem o relatie apropiata. Acest baiat este fiul sotiei tatalui meu, el fiind la a treia casatorie’, declara Cătălin Botezatu acum câțiva ani.


Alexandru are 28 de ani și ar putea fi lejer unul dintre manechinii de podium ai fratelui său celebru. Deși nu îi este frate de sânge, tânărul îi seamănă foarte bine lui Bote.

Există zvonuri potricit cărora cunoscutul că designerul român ar avea și un fiu, pe care l-ar fi ținut ascuns de mult timp, pe nume Andrei Iordache, care este și el manechin.

Citește și: Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Bianca Brad:M-am îndrăgostit de ea la prima vedere

Citește și: Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Mădălina Manole:Eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam


Citeste si: Cătălin Botezatu ignoră sfaturile medicilor după ce a fost operat de urgență: „Nu am cum, nu pot!'

Ce relație are Bote cu tatăl său

Constatin Botezatu, tatăl celebrului designer de modă a dezvăluit că
nu se întâlnește prea des cu fiul său, deoarece acesta mai tot timpul
ocupat. Ba mai mult, Constantin Botezatu a mai spus că uneori fiul său
nu îi răspunde nici la telefon.


‘Nu ne prea întâlnim. Cătălin bântuie mai mult decât mine, dar mereu vorbim. Câteodată am și eu neșansa să nu îmi răspundă la telefon, dar ne înțelegem foarte bine’, a declarat tatal designerului, potrivit playtech.ro.


La rândul lui Cătălin Botezatu a spus despre tatăl său că îl admiră foarte mult pentru că încă se ține bine la vârsta de 70 de ani și că speră să semene cu el. ‘Are 70 de ani și încă mai poate. Sper să semăn cu el’, spunea Cătălin Botezatu despre tatăl său, anul trecut.

În ceea ce privește viața amoroasă a tatălui său, Cătălin Botezatu a
spus că acesta și-a înșelat toate cele patru soții, inclusiv pe mama sa,
cu câte două amante.