Cine este și cum arată fratele lui Mihai Bendeac. Andrei este cu 17 ani mai mic!

.

Pe cât de cunoscut este Mihai Bendeac în România, pe atât de discret își dorește fratele lui să fie. Multă lume se întreabă cine este și cum arată fratele lui Mihai Bendeac, dar sunt rare aparițiile lui publice și informațiile apărute în presă. Ce se știe este că Andrei Bendeac este cu 17 ani mai mic decât Mihai!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe 20 august, fratele lui Mihai Bendeac a împlinit 21 de ani, ocazie pentru juratul iUmor de a posta o fotografie cu el și de a-i face o urare specială. Andrei Bendeac studiază în străinătate, nu-i place celebritatea, dar cu toate astea a apărut pe scena iUmor, spre suprinderea lui Mihai.


„Domnul din stânga imaginii, surprins în această fotografie susținându-și fratele p..ă de beat la acel moment, împlinește, astăzi, 21 de ani. Acest mesaj public este menit a îi reamininti cât de mult îl iubesc! La mulți ani! #birthday #friday ‘, a scris actorul, pe contul lui de Facebook.


Andrei Bendeac îi seamănă mult fizic actorului, este ceva mai înalt și iubește sportul. La 19 ani, fratele lui Mihai Bendeac a devenit campion la fotbal american.

Andrei Bendeac a fost susținut de fratele său celebru să meargă la o facultate în Anglia, la Universitatea Lancaster. Fratele lui Mihai Bendeac este pasionat și de baschet, dar nu lasă nici studiile pe locul al doilea, iar liceul l-a terminat cu nota de 9,89.

Citește și: Câți bani ia Lidia Buble la Asia Express 4. E cea mai bine plătită concurentă!


Citește și: Mircea Moldovan de la Insula Iubirii va deveni tată. Cum l-a anunțat iubita că este însărcinată

Citește și: Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii și iubitul ei s-au căsătorit. Cei doi și-au botezat fetița în aceeași zi

Între Mihai Bendeac și fratele lui este o relație foarte specială

Dacă Andrei Bendeac este foarte mândru de fratele lui și de nivelul la care a reușit să ajungă pe propria muncă, și Mihai este mândru de realizările fratelui său mai mic.


„Este impresionant, incredibil, cum un om, orice ar face, face bine. Frate-miu a făcut ani de zile baschet, după care s-a apucat dintr-odatăă de fotbal american și a devenit cel mai promițător tânăr jucător din campionat , într-un an. La școală, numai 10′, a spus Mihai Beandeac despre fratele său.

Mihai Bendeac nu ezită să publice fotografii cu Andrei pe rețele de socializare, chiar dacă fratele lui nu suportă celebritatea. De exemplu, atunci când Andrei a împlinit 18 ani, Mihai a postat pe Instagram următorul mesaj: „Să fii fericit! Din august 2000, te iubesc de mor! De fapt, am început să te iubesc încă de la testul de sarcină. La mulți ani!’.


Mihai Bendeac, foarte mândru de fratele lui

Actorul a recunoscut de mai multe ori că nu își dorește să devină tată, dar recunoaște că a fost norocos atunci când Andrei Bendeac și-a făcut apariția în viața lui.

„Dintotdeauna am fost setat pe ideea de carieră și pe ideea de a nu avea copii. Am hotărât asta de la 18 ani. Toată lumea îmi zicea că o să treacă timpul și o să îmi schimb părerea, dar din contră, ideea asta s-a clădit tot mai bine. Am avut norocul să îl am pe frate-meu, care s-a născut când aveam 17 ani jumate.


A fost ca și cum aș fi avut un copil. Mi-am dat seama că, dacă aș fi fost tată, aș fi fost unul destul de bun. Îmi aduc aminte că era el mic și eu nu îi spuneam pur și simplu „Capra cu trei iezi’, inventam ceva ieșit din comun pe lângă, făceam pe lupul.

Frate-meu nu a dat în viața lui un share la o postare de-a mea. Nu a avut niciodată chestia asta cu „sunt fratele lui Bendeac’. E un tip mult mai inteligent decât mine. Are de pe acum un succes imens la puștoaice’, a declarat Mihai Bendeac la un moment dat, citat de b1tv.ro.


Fratele lui Mihai Bendeac, pe scena iUmor

La sfârșitul anului 2019, Andrei a pus la cale o supriză de zile mari pentru fratele lui celebru. El a venit pe scena emisiunii IUmor, la care Mihai era jurat, ca să dea din casă lucruri mai puțin cunoscute de spectatori. Tânărul nu a urcat singur pe scena iUmor, ci împreună cu câinele lui Mihai, Happy.


„M-am născut mult mai târziu decât Mihai, atunci când părinții mei au realizat că e cazul să mai facă un băiat, poate ăsta iese cum trebuie„, a spus Andrei Bendeac.

„Am venit aici să spun ce gândește Happy. El este câinele lui Mihai și contrat așteptărilor nu vorbește, contrar așteptărilor lui Mihai’, a mai spus mezinul familiei Bendeac.

Actorul a fost foarte surprins de aparția fratelui său, pentru că știa că nu ar acceptam niciodată să apară la televizor.

„La orice puteam să mă aștept, la orice, dar nu m-aș fi așteptat niciodată ca fratele meu să facă treaba asta. Lui nu îi place să apară’, a spus Mihai Bendeac, când Andrei a apărut pe scenă.