Cine este și cum arată fratele adoptat al Claudiei Puican: ”Suntem tare bucuroși”

.

Claudia Puican provine dintr-o familie numeroasă, însă puțini știu faptul că are și un frate adoptat. Frumoasa artistă este mai tot timpul activă pe rețelele de socializare, dar rareori povestește lucruri din intimitate. Adevărul însă a ieșit la iveală, părinții ei venind în fața tuturor cu o serie de detalii neașteptate despre fiul lor adoptat. Iată cine este și cum arată fratele adoptat al Claudiei Puican.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Ce-i drept, Claudia Puican este o cântăreață îndrăgită de către români, asta după ce s-a făcut remarcată prin vocea și talentul ei, însă obișnuiește să stea departe de lumina reflectoarelor când vine vorba de familia ei. Dacă toată lumea știe că și-a găsit liniștea în brațele lui Armin Nicoară, formând echipa perfectă, puțini au aflat că are și un frate adoptat.

Fără a mai ezita vreun moment, părinții Claudiei Puican au făcut o serie de dezvăluiri emoționante cu privire la unicul lor băiat, care este adoptat. Tatăl artistei și-a dorit întotdeauna să aibă un fiu, însă Dumnezeu i-a dăruit doar patru fete, astfel că la vârsta de 40 de ani l-a luat pe Claudiu în sânul familiei lor.


Citește și: Proaspăt căsătoriți, Claudia Puican și Armin Nicoară vor să devină părinți. Au stabilit deja detaliile pentru botez:„Atunci vor fi prezenți și…’

Citește și: Cine este Claudia Puican.Provine dintr-o familie săracă

Citește și: Valentina Pelinel, detalii intime din căsnicia cu Cristi Borcea:’Am menținut fiorii în relația noastră’

Citește și: Ce se întâmplă cu dosarul lui Visarion Alexa, acum. Avocatul preotului:'Nu ne-a înștiințat nimeni'

Cine este și cum arată fratele adoptat al Claudiei Puican


Cu inima deschisă și mii de emoții, părinții îndrăgitei artiste au adoptat un băiat. Momentul a fost unic, iar cele patru surori s-au acomodat destul de repede cu noul membru al familiei, dar și cu gândul că nu vor mai fi doar fete.

„Pe Claudia am făcut-o aproape la 34 de ani. Pe celelalte le-am avut sub 30 (n.r ani), încă 3. Pe Claudiu l-am luat la 40 de ani. L-am făcut și pe el mare, are aproape 20 de ani are și el. A crescut în sânul familiei Puican’, a mărturisit tatăl Claudiei Puican, pentru Antena Stars.


Ce spune artista despre fratele ei adoptat

Claudia Puican și-a întemeiat propria ei familie împreună cu Armin Nicoară, cel alături de care a spus marele ‘DA’ în urmă cu câteva săptămâni. Cu toate astea însă, nu poate să nu se gândească cu drag la anii copilăriei și momentele frumoase petrecute alături de părinții ei, surorile, cât și fratele Claudiu.

‘Claudiu (…) a fost adoptat la naștere de părinții mei, de asta tatăl meu a spus că l-a luat în sânul familiei Puican, pentru că noi, de fapt, am fost patru fete, iar tatăl meu dorindu-și foarte mult un băiat, l-a adoptat pe Claudiu și suntem tare bucuroși că suntem împreună, că suntem sănătoși’, a dezvăluit Claudia Puican.


Claudia Puican provine dintr-o familie săracă

Frumoasa cântăreață se bucură de o carieră de succes și o viață la care a visat încă din copilărie, însă puțini îi știu trecutul. Claudia Puican provine dintr-o familie cu posibilități financiare reduse și nu o dată, ci de mai mule ori, a recunoscut că își cumpăra câte o pereche de blugi la 6 luni


„Nu mă trag dintr-o familie bogată, provin dintr-o familie săracă. Chiar dacă mă vedeți aranjată și îmbrăcată, toate lucrurile le-am realizat pe propriile forțe și am muncit foarte mult. Nopți nedormite, am tras foarte mult că să ajung să fac melodii și videoclipuri.’, a declarat Claudia Puican pentru StarPopular.ro.

Sursă foto: Facebook