Cine este și cu ce se ocupă iubitul Cosminei Păsărin. S-au afișat împreună pe rețelele de socializare

.

Nu demult, Cosmina Păsărin recunoștea că este într-o nouă relație, însă nu i-a divulgat identitatea celui care i-a cucerit inima, fiind dintotdeauna discretă cu privire la viața personală. Ei bine, s-a aflat acum cine este bărbatul din viața prezentatoarei TV, căci bărbatul a publicat câteva imagini de cuplu pe rețelele de socializare. Iată cine este și cu ce se ocupă iubitul Cosminei Păsărin!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


După despățirea de George Vintilă, Cosmina Păsărin nu a fost surprinsă la brațul unui alt bărbat și a păstrat discreție totală cu privire la schimbările din viața ei sentimentală. La sfârșitul lunii aprilie, prezentatoarea TV recunoștea că iubește din nou, însă a subliniat că își dorește „liniște’ și „spațiu’, refuzând să divulge identitatea partenereului ei. Deși Cosmina Păsărin nu s-a afișat cu noul ei iubit în mediul online, bărbatul a publicat câteva imagini cu prezentatoarea TV, semn că relația lor este din ce în ce mai serioasă.


Între Cosmin Păsărin și noul ei iubit există o diferență de vârstă de 4 ani, bărbatul fiind mai mic. Cei doi formează un cuplu de câteva luni de zile, însă prezentatoarea TV nu a făcut declarații despre modul în care s-au cunoscut, prima întâlnirile sau planuri de viitor, susținând, totuși, că este „bine’ din punct de vedere sentimental.


Citește și: Ce dietă ține Cosmina Păsărin, pentru o siluetă ca-n tinerețe: „Sunt la fel ca la 20 de ani!'

Citește și: Cosmina Păsărin are un nou iubit. Vedeta face primele dezvăluiri despre partenerul ei: „Am o relaţie şi sunt fericită’

Citește și: ‘Fostul soț este în arest la domiciliu din cauza acțiunilor lui contra mea. Încălcarea ordinului de protecție și amenințări cu moartea în formă continuată, plus…’ Isabela Onoriu, dezvăluiri despre momentele cumplite prin care trece / EXCLUSIV


Citește și: Deea Maxer, noi imagini cu iubitul ei. Cu ce se ocupă bărbatul și ce diferență de vârstă e între ei

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Cosminei Păsărin

Noul iubit al Cosminei Păsărin este originar din Craiova și are 36 de ani. Pe numele lui Alex Gully, bărbatul este DJ și a publicat, pe rețelele de socializare, mai multe fotografii cu prezentatoarea TV, deși aceasta mărturisea că își dorește discreție și zero expunere publică.

Potrivit informațiilor de pe profilul său de Facebook, bărbatul locuiește acum în București și este pasionat de muzică și călătorii. Cosmina Păsărin i-a lăsat și câteva comentarii la imaginile publicate pe rețelele de socializare.


Cosmina Păsărin a confirmat relația cu noul iubit

La sfârșitul lunii aprilie, Cosmina Păsărin a confirmat faptul că se află într-o nouă relație, însă a ținut să precizeze că nu are de gând să se afișeze prea curând cu partenerul ei, căci își dorește liniște și spațiu.


„Sunt bine din punct de vedere sentimental. Am o relaţie şi sunt fericită. Aleg să fiu discretă în privinţa relaţiei pentru că în acest fel am mai multă linişte, mai mult spaţiu. Înţeleg mecanismele showbizului, dar nu mă regăsesc în ele în această perioadă.

Nu ştiu cum percep oamenii persoanele publice. Eu nu m-am dat în vânt după promovarea excesivă, nu sunt neapărat dornică să apar, dar nu cred că este ceva greşit în asta. Eu sunt un om mai discret.

În perioada în care am fost atât de mediatizată nu era un lucru pe care eu puteam să-l controlez. Pur şi simplu aşa se întâmplau lucrurile. Sunt într-o zonă în care prefer să fiu mai concentrată pe proiectele pe care le am, pe viaţa mea personală, a spus Cosmina Păsărin pentru FANATIK.

Sursa foto: Facebook