Cine este și cu ce se ocupă băiatul lui Carmen Tănase: "Mă ceartă că..."

 Dumba Gabriela
.

Carmen Tănase este foarte mândră de fiul său și este cum nu se poate mai bucuroasă că Tudor Parhon a decis să se întoarcă în România. Băiatul lui Carmen Tănase a locuit mult timp în Olanda, dar pandemia l-a determinat să se întoarcă acasă și împreună cu mama și bunica lui, Tudor locuiește acum la țară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La 33 de ani, băiatul lui Carmen Tănase preferă discreția și nu a profitat niciodată de pe urma celebrității mamei sale, una dintre cele mai talentate și mai iubite actrițe din România. Tudor Parhon, fiul lui Carmen Tănase, a muncit o perioadă în Olanda, ca regizor încercând să se realizeze profesional la Amsterdam.

1-Carmen-Tanase-fiu1-Carmen-Tanase-fiu

„Fiul meu are o viziune diferită dintotdeauna. Când era mic avea o preocupare. Citea tot. Avem în casă niște mii de volume. Nu l-a învățat nimeni. Nu am niciun merit în treaba asta.

A trecut prin toate etapele posibile. Vorba lui: mediul online nu mai este nicio surpriză pentru el. Sunt deja mâncate. Pe mine mă ceartă că mă uit la televizor. Este mai informat decât majoritatea celor care apar la televizor', a povestit Carmen Tănase despre fiul ei.

Cine este și cu ce se ocupă băiatul lui Carmen Tănase

În privința revenirii fiului ei în țară, actrița mărturisește că s-a convins și el că viața nu este tocmai roz nici în străinătate. Pentru a se bucura de mai multă libertate, Carmen Tănase a vândut tot și s-a mutat la țară alături de mama și fiul ei. Cei trei se bucură de o viață liniștită lângă Târgoviște.

„Nu ascultă radio mainstream. Pur și simplu citește, se informează, el știe de unde. Eu nu credeam că va mai veni vreodată în România.

A descoperit că nici bulele de libertate din lume nu sunt ce sunt. A descoperit la Amsterdam că și ăia sunt niște șobolani', mai spunea Carmen Tănase despre fiul ei.

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut videochat:„Este o femeie care…’

Citește și: Cum a reacționat Cristina Ciobănașu când a aflat de relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu:„A fost prima căreia i-am spus’

Citește și: Costi Ioniță, din nou singur!S-a despărțit de iubita cu 23 de ani mai tânără

Carmen Tănase nu s-a mai căsătorit după ce a rămas văduvă

După ce l-a pierdut pe Victor Parhon, actriţa nu s-a mai căsătorit, a trăit doar pentru fiul ei, Tudor.

„Aveam 39 de ani când l-am pierdut, spre 40 aşa. Când am împlinit 40 de ani nu mai era. Nu mi-am propus să nu-mi mai refac viaţa, însă eu m-am şi căsătorit foarte greu. Am spus foarte greu „DA”, pentru că nu am considerat niciodată că un act legiferează într-adevăr o legătură strânsă între doi oameni, dar aşa erau vremurile atunci.

Eram la Teatrul Naţional din Iaşi când l-am cunoscut pe Ţucu şi a venit familia cu tot felul de motive: „Hai să o facem!”, că tot făcusem copilul. Aveam 29 de ani când m-am măritat şi am făcut copilul fără să fiu căsătorită, la 28 de ani ', a declarat Carmen Tănase în cadrul unui podcast, Acasă la Măruţă.

S-au căsătorit când Tudor avea câteva luni: Eu nu i-am spus „DA” nici la Starea Civilă, i-am spus „Bineînţeles” „A fost o poveste foarte frumoasă. El era mult mai mare decât mine, cu 17 ani. Oamenii nu credeau în relaţia asta, în legătura asta, ba chiar mi-am auzit vorbe, pentru că el era critic de teatru şi ziceau că m-am căsătorit din interes'.

Carmen Tănase nu vrea ca băiatul ei să se însoare

Carmen Tănase nu vrea ca băiatul ei să se însoare și, de asemenea, nu crede că este momentul potrivit ca acesta să aibă un copil. Actrița vorbește despre Tudor cu mare mândrie de fiecare dată când are ocazia să o facă.

'Nu este cazul. Nu acum', a declarat actrița pentru impact.ro, întrebată dacă-și dorește o noră și un nepot.

De ce s-au mutat Carmen Tănase și băiatul ei la țară

'Am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat și ne-am mutat la…țară. Încă nu am grădina mea, dar o voi face. Am o curte mare, așa cum mi-am dorit. Acum muncesc să renovez casa.

Pisicile se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine. Au mai plecat din ele, dar au venit altele', a mai detaliat aceasta despre atmosfera din casă.

Vedeta a vorbit și despre cariera sa și de domeniul zdruncinat puternic în contextul pandemic.

'Nu putem trăi fără public. Teatrul se joacă cu public în sală, cu suflul emoției care vine din sală. Publicul e la fel ca înainte, dornic de teatru. Doar că am jucat cu sala plină doar 70 la sută din capacitate. Lumea așteaptă ca ,din toamnă, după vacanță, să se revină la normal. Eu sunt sigură că nu va fi așa. Ni se pregătește altceva', spunea actrița anul trecut.

Vezi şi locuri de vizitat în Amsterdam – cele mai apreciate obiective turistice!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton