Cine este Romina Geczi de la Survivor. Războinica are 35 de ani și a locuit în Cipru

.

Romina Geczi, Szidonia Szasz și Marius Crăciun s-au alăturat celorlalți Războinici de la Survivor, în timp ce Andreea Antonescu a ajuns în echipa Faimoșilor, spre marea bucurie a Elenei Marin. Cei trei concurenți noi au făcut impresie bună de la primul joc, reușind să aducă puncte valoroase.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Romina Geczi a fost asemănată de mulți fani ai emisiunii cu Marilena, fosta Războinică. Blondina a venit pregătită pentru orice provocare din Republica Dominicană. Este motivată să își depășească limitele și vrea să ajungă cât mai departe în competiție.


Romina a trecut prin multe momente dificile în viață și consideră că poate depăși orice obstacol. Atunci când nu mai poate, își găsește resursele interioare ca să poată lupta mai departe. Și-a dorit din tot sufletul să participe în show-ul de la Kanal D pentru că simțea nevoia unui restart în viața ei.


Cine este Romina Geczi de la Survivor

Noua concurentă din echipa Albastră este în vârstă de 35 de ani și locuiește în prezent în Timișoara. Înainte să se mute acolo, Romina Geczi a locuit timp de cinci ani în Cipru. Este de meserie maseur și instructor spinning. Forma ei fizică excepțională i-a fost de folos în jocul pentru recompensă, reușind să ajute echipa în drumul către victorie.

Și colegul ei din echipa Războinicilor, Marius Crăciun, a trecut prin momente grele în viață. El a fost nevoit să muncească din greu de când era mic, pentru că familia lui nu a avut deloc o situație financiară stabilă. Ba mai mult decât atât, părinții lui au fost la un pas să își piardă locuința.


Citește și: Cine este Marius Crăciun de la Survivor. Ce dramă ascunde noul Războinic

Citește și: Bianca Drăgușanu pleacă în SUA, în plin scandal cu Alex Bodi: „O să merg la un casting

Citește și: Îl mai ții minte pe Marius Crăciun, câștigătorul de la Ferma? Cum a cheltuit banii și cu ce se ocupă la un an de la câștigarea concursului


Din fericire, în acele momente dificile, familia lui Marius Crăciun a fost ajutată de o persoană cu resurse fianciare.

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea, a declarat sportivul, pentru Viva.


„Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câştiga pâinea şi să îmi ajut familia. Dacă voi câştiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viaţă decentă, a mărturisit Marius, înainte să plece acasă cu premiul cel mare, în anul 2019.


Marius se teme cel mai mult de presiunea problemelor, care l-ar putea transforma ca om. „Cel mai frică în viață îmi este să nu ajung să fiu atât de trist din cauza problemelor, încât să nu mai pot zâmbi, a recunoscut Marius Crăciun pentru VIVA!.