Cine este Rolf de la Chefi la cuțite, cel mai tatuat bărbat din lume: "Am 278 de piercinguri în zona intimă"

 Dumba Gabriela
.

Rolf Buchholz, bărbatul care a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai tatuat om din lume și cu cele mai multe piercinguri, a venit la Chefi la Cuțite să-și demonstreze calitățile lui culinare. Și, surprinzător, dar nu a fost inutil drumul pe care l-a făcut din Germania pentru că Rolf a reușit să facă spectacol în bucătăria Chefilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ediția a treia din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite' de la Antena 1, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au avut parte de o surpriză de zile mari, atunci când în platoul show-ului și-a făcut apariția Rolf Buchholz, bărbatul care a reușit să intre în Cartea Recordurilor ca fiind omul cu cele mai multe piercinguri și schimbări corporale din lume.

În vârstă de 60 de ani, bărbatul cu peste 450 de piercinguri i-a impresionat pe cei trei chefi cu aspectul său ieșit din comun.

Am început cu un piercing, acum 20 de ani, și mi-a plăcut și mi-am făcut tot mai multe. Am intrat în Cartea Recordurilor, sunt omul cu cele mai multe piercinguri din lume. Am peste 450 și peste 278 în zona intimă', a spus Rolf, aceasta fiind afirmația ce i-a șocat pe cei trei jurați.

Rolf are și o explicație pentru înfățișarea lui. 'Piercingurile te fac să te simți mai tânăr, dar mie îmi și place și nu-mi place durerea. Uneori durerea este bună, alteori nu este', a conchis concurentul de la 'Chefi la cuțite'.

im1gim1g

'Am și implanturi cu silicon în mâini și pe frunte. Le-am făcut pentru că se simte altfel la atingere. Am și ochii tatuați, adică doar albul ochilor e tatuat. Acest lucru e mai complicat pentru că trebuie să ții ochii nemișcați ca să-ți poată lucra în ei', a mai spus concurentul.

Totuși, un detaliu complet neașteptat a fost atunci când Rolf Buchholz a dezvăluit ce meserie are, în viața de zi cu zi.

„Am studiat informatică și lucrez la cea mai mare companie de telefoane din Germania.”, i-a uimit Rolf pe cei trei jurați.

Rolf a spus la Chefi la cuțite că nu este însurat și nici nu are o iubită. „Dacă nu m-am însurat până la 40 de ani, când am început să-mi fac tatuajele, de ce m-aș însura acum?”, i-a amuzat el pe jurați. Rolf a mai spus că îi place mult să gătească, doar că experiența de acasă nu se compară cu cea din emisiune și a recunoscut că în bucătăria lui este mult mai ușor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton