Cine este Roger El Akoury, bărbatul cu care a fost surprinsă Irina Tănase. Cu ce se ocupă

.

Cine este Roger El Akoury, bărbatul cu care a fost surprinsă Irina Tănase. Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, a fost surprinsă în compania lui Roger El Akoury. Nu a fost confirmată oficial o relație de dragoste între Irina Tănase și milionarul libanez, dar speculațiile au început deja să apară. Iată cu ce se ocupă bărbatul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Cine este Roger El Akoury, bărbatul cu care a fost surprinsă Irina Tănase. Păi, în primul rând, numele lui este, așadar, Roger El Akoury. În al doilea rând, este un milionar libanez, supranumit „Regele medicamentelor'. Nu se știe dacă cei doi formează un cuplu, însă imaginile controversate cu cei doi surprinse recent de paparazzii Mediaflux dau de bănuit.

Cine este Roger El Akoury, bărbatul cu care a fost surprinsă Irina Tănase


Cine este Roger El Akoury, bărbatul cu care a fost surprinsă Irina Tănase. La doar câteva luni de la despărțirea cu scandal de Liviu Dragnea, atunci când a fost acuzată de infidelitate, Irina a fost văzută, pentru prima dată, în compania unui alt bărbat.

După această apariție controversată, zvonul care circulă prin oraș este că l-ar fi înlocuit pe fostul președinte PSD cu „Regele medicamentelor'. Bărbatul deține una dintre cele mai mari companii farmaceutice din România.


Cei doi au fost fotografiați în mijlocul zilei, într-un restaurant din zona de Nord a Capitalei.

Bărbatul surprins cu Irina Tănase s-ar fi iubit cu Anna Lesko

Cine este Roger El Akoury, bărbatul cu care a fost văzută Irina Tănase. Roger El Akoury este un om de afaceri libanez, foarte bogat, în vârstă de 53 de ani, care în trecut s-ar fi iubit și cu Anna Lesko.

Deși este discret, știm despre că el că este pasionat de artă, dar și că este un mare colecționar de tablouri.

Citește și: Cum arată fiica lui Vali Vijelie.Cati e foarte frumoasă și adoră să pozeze sexy


Citește și: Cu ce se ocupă Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea.Ce studii are

Citește și: Anamaria Prodan, replici dure după dezvăluirile lui Reghe din emisiunea lui Denise Rifai:Îl dau în judecată de vorbește singur

De ce este supranumit „Regele medicamentelor' bărbatul surprins cu Irina Tănase, Roger El Akoury

Cine este Roger El Akoury, bărbatul cu care a fost văzută Irina Tănase. Roger El Akoury este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de pe piața medicamentelor, drept dovadă și porecla cu care s-a ales de-a lungul anilor. Bărbatul, care în prezent este cel important acționar al grupului „A&D Pharma', a deținut în trecut lanțul farmaceutic „Sensiblu'.


Potrivit Ziarul Fiananciar, în urmă cu 5 ani libanezul a decis să-și vândă afacerea unui fond ceh de investiții care deține „Dr. Max' și un renumit lanț de case de pariuri, pentru suma de 400 de milioane de euro.

În prezent, Akoury este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest. El a mai ajuns în atenția presei mondene în 2006, după ce s-a aflat că avea o relație cu Anna Lesko.


Roger El Akoury este cu 23 de ani mai mare decât Irina Tănase

Irina Tănase are 30 de ani, iar bărbatul cu care a fost surprinsă la masă, Roker El Akoury, are 53. Este, așadar, cu 23 de ani mai mare decât ea.

Momentan, însă, nu există o confirmare oficială a faptului că Irina Tănase și Roger El Akoury formează un cuplu.

foto: paparazzi Mediaflux, Facebook, Arhivă