Cine este Raluca Luciana Todea de la Chefi la Cuțite. Are o fetiță

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Raluca Luciana Todea de la Chefi la cuțite. Raluca Luciana Todea se numără printre concurenții de la Chefi la cuțite 2022. Ea face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu, în sezonul 10 al cooking show-ului de la Antena 1. Aceasta are o fetiță pentru care a făcut sacrificii importante. Iată tot ce nu știai despre concurentă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Raluca Luciana Todea de la Chefi la cuțite. Raluca Luciana Todea a trecut cu brio de audițiile de la Chefi la cuțite și a ajuns în echipe. Aceasta face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu, reprezentată de aurul roz. La fel ca pe majoritatea concurenților, și pe ea pasiunea pentru gătit a făcut-o să se înscrie în competiția de la Antena 1.

raluca-luciana-todea-1raluca-luciana-todea-1

Cine este Raluca Luciana Todea de la Chefi la cuțite. În echipa lui chef Florin Dumitrescu, Raluca Luciana Todea e colegă cu Florin Dragomir, cuțitul de aur, Roxana Crudu, Dan Manciu, Ștefania Laura Pop și Ahmad Daas. Cu toții luptă să ajungă până-n marea finală, pentru a pune mâna pe premiu.

Citește și: Cine este Dan Manciu de la Chefi la Cuțite.E căsătorit și are o fetiță

Citește și: Cine este Maria Florina Stan de la Chefi la Cuțite.S-a înscris la emisiune pentru a-l întâlni pe Cătălin Scărlătescu

Citește și: Cine este Paco de la Chefi la Cuțite.A lucrat într-o bază militară din Irak

Citește și: Cine este Lina Chirilă de la Chefi la Cuțite.A fost bătută de soț

Cine este Raluca Luciana Todea de la Chefi la cuțite

Cine este Raluca Luciana Todea de la Chefi la cuțite. Raluca Luciana Todea are 42 de ani și este din Deva. Concurenta de la Chefi la cuțite e de profesie antreprenor. Deși a ajuns în echipa lui chef Florin Dumitrescu, aceasta spunea în preselecții că-și dorește să fie ucenica lui chef Cătălin Scărlătescu, susținând că juratul de la Antena 1 „scoate untul din concurenți'.

Raluca Luciana Todea a făcut impresie bună Chefi la cuțite încă din prima etapă a competiției, cea a audițiilor. Atunci, aceasta a obținut trei cuțite, cucerindu-i pe cei trei jurați, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, în egală măsură.

Raluca Luciana Todea de la Chefi la cuțite are o fetiță

Cine este Raluca Luciana Todea de la Chefi la cuțite. În preselecțiile de la Chefi la cuțite, Raluca Luciana Todea a povestit că a lucrat o lungă perioadă de timp ca director de vânzări într-o companie de îmbrăcăminte. După ce a devenit mamă, însă, și a adus-o pe lume pe fiica ei, concurenta s-a reprofilat. Totul pentru a-i putea acorda timpul cuvenit micuței sale.

„Datorită copilului am renunțat la vânzări. Plecam luni, veneam vineri… Să nu îți vezi copilul când face primul pas, când râde, nu știu, pentru o mamă este un lucru mare. Atunci am ales varianta a doua, bucătăria, pasiunea mea', a spus Raluca Luciana Todea la Chefi la cuțite.

Concurenta de la Chefi la cuțite e de profesie antreprenor

Cine este Raluca Luciana Todea de la Chefi la cuțite. Raluca Luciana Todea a ajuns în bootcamp după ce a gătit un Scallop Carpaccio, piure de avocado și gel de clementine delicios. Încă de la început, concurenta din cooking show-ul de la Antena 1 a precizat că s-a înscris pentru a-și dezvolta abilitățile culinare și, de ce nu, să câștige.

Pentru a-și urma pasiunea pentru gastronomie, Raluca Luciana Todea a făcut câteva cursuri culinare în România. A decis apoi să plece în Anglia, pentru a studia la un faimos institut culinar, dar a renunțat ulterior, ascultându-i sfaturile unui chef din Londra.

„Am făcut niște cursuri de bucătărie în România, ca să pot să acumulez cunoștințe. Am făcut cursurile și am plecat la Londra. Am vrut să fac Institutul Culinar Cordon Bleu la Londra. Eram și pregătită financiar să suport cheltuielile, dar la sfaturile unui chef din Londra am renunțat.

Cheful respectiv m-a sfătuit „mai bine lucrează practic și învață, ia pulsul bucătăriei, pentru că lucrul acesta nu poate să ți-l dea nicio școală din lume'„, a explicat concurenta de la Chefi la cuțite.

Potrivit spuselor sale, Raluca Luciana Todea a lucrat un timp și pe gratis, la un restaurant de prestigiu din Marea Britanie. Mai apoi, însă, pandemia a făcut-o să se întoarcă în România. Se pare că decizia ei a fost una de bun augur, pentru că și-a deschis o mini afacere cu burgeri în Deva.

Sosia lui Gordon Ramsay, apariție spectaculoasă la Chefi la cuțite, sezonul 10

Noul sezon Chefi la Cuțite are parte de o formulă unică. Pentru prima dată în istoria show-ului culinar, acesta are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

De asemenea, noul sezon sărbătorește un deceniu de succes al celor trei jurați: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Astfel, emisiunea va avea parte și de invitați special. Telespectatorii au rămas profund impresionați de vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton