Cine este Petronel Clim de la Chefi la cuțite. A plecat de acasă la 13 ani, din cauza tatălui alcoolic: „Dragostea de mamă o aveam, dar de tată nu”

.

Cine este Petronel Clim de la Chefi la cuțite. În cel de-al doilea episod al noului sezon „Chefi la cuțite', Petronel Clim a venit în fața celor trei jurați cu un preparat tradițional, dar și cu o poveste de viață impresionantă. Deși are numai 18 ani, tânărul visează să devină chef bucătar și speră va emisiunea culinară să fie o rampă de lansare pentru el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Cine este Petronel Clim de la Chefi la cuțite. Cel de-al unsprezecelea sezon al  emisiunii „Chefi la cuțite’ 2023 a avut premiera luni, 27 martie. În fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20:30, show-ul culinar aduce la Antena 1 o competiție a gustului cu noi ingrediente savuroase. În episodul difuzat în urmă cu o seară, concurenții au reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați cu preparatele gătite de ei, dar și cu povești de viață impresionante. Petronel Clim este unul dintre aceștia, un tânăr de numai 18 ani, care visează să ajungă un mare bucătar.


Petronel Clim are 18 ani și este din Gârleni, județul Iasi, iar meseria lui este de ajutor de bucătar. Concurentul le-a gătit juraților un preparat tradițional și a reușit să obțină două cuțite, astfel că s-a calificat în etapa următoare.

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cine a câștigat cea de-a doua amuletă: „Te așteptai la așa ceva?’


Citește și: Cine este și cum arată Natasha Corneva, sora Vikăi Jigulina. A participat la Chefi la cuțite

Citește și: Cine este și cum arată Natasha Corneva, sora Vikăi Jigulina. A participat la Chefi la cuțite

Citește și: Survivor România 2023. Mihai Zmărăndescu, mesaj dur după ce el și Ada Dumitru au fost eliminați

Cine este Petronel Clim de la Chefi la cuțite

Cine este Petronel Clim de la Chefi la cuțite. În calitate de concurent la emisiunea „Chefi la cuțite’, Petronel Clim le-a gătit celor trei jurați tocăniță de pipote și inimi, alături de mămăligă prăjită. Tânărul din județul Iași își dorește să devină chef bucătar și a venit la show-ul culinar pentru a-și depăși limitele și pentru a cunoaște trio-ul format din Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. La 18 ani, Petronel Clim este ajutor de bucătar și visează să devină expert în arta gastronomică.


„Să fiu bucătar, chef. Vreau să văd dacă mâncare mea are gust, după părerea mea, are. Sunt ajutor de bucătar, sunt la un bar și fac paste la comandă. Am venit să îmi depășesc mie limitele, de a-mi demonstra că pot mai mult și a vă cunoaște personal’, a spus acesta în cadrul emisiunii.


Petronel Clim a plecat de acasă la 13 ani

Cine este Petronel Clim de la Chefi la cuțite. Pe vremea când avea 13 ani, Petronel Clim s-a văzut nevoit să plece de acasă, din cauza tatălui alcoolic. Tănărul a început să lucreze la o stână și a fost adoptat de cei care îl angajaseră. În prezent, concurentul de la „Chefi la cuțite’ spune că are o relație foarte apropiată cu părinții lui adoptativi și este recunoscător pentru tot ce au făcut pentru el.

„Am plecat la familia care deține stâna și eu m-au învățat și m-au sprijinit să fiu persoana care sunt astăzi. Ei au văzut mult potențial în mine și au simțit că, dacă voi rămâne acasă, voi stagna. La 14 ani, mi-au făcut propunerea să locuiesc cu ei în oraș. Dragostea de mamă o aveam de acasă, într-o anumită măsură, dar de tată nu. M-am atașat repede de tatăl adoptiv, cu el vorbeam cel mai mult, cu el mă sfătuiam. Avem o relație foarte bună’, a mai adăugat tânărul.

Sursa foto: Facebook