Cine este Ovidiu Buta de la America Express. A lucrat cu rapperul Kanye West și prezintă o emisiune alături de Iulia Albu

.

Cine este Ovidiu Buta de la America Express. Doar câteva zile au mai rămas până la începerea emisiunii America Express. Unul dintre cele mai așteptate reality show-uri ale anului începe duminică, 15 ianuarie, la Antena 1. Printre concurenții din acest sezon se numără și Ovidiu Buta, alături de colegul său de echipă, directorul artistic Joaquin Bonilla. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cine este Ovidiu Buta de la America Express. Ovidiu Buta participă la America Express, sezonul 5. Acesta va face echipă cu bunul său prieten, Joaquin Bonilla. Drumul Aurului îi va conduce pe concurenți prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri. La final, fiecare dintre cele 9 echipe speră să pună mâna pe marele premiu de 30.000 de euro.

Citește și: Bie Adam și mama ei au trecut prin momente de panică la America Express:’Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă. Oamenii ne avertizau cât de periculos este’


Citește și: Cine prezintă următorul sezon America Express.Gina Pistol a făcut anunțul: „E greu'

Citește și: ‘Tot ce am este cumpărat din munca mea.Aș fi meritat mai mult’. Oana Roman a recunoscut că ea este singura care aduce bani în casă

Citește și: Cătălin Măruță se pregătește pentru o operație complicată și va lipsi de la emisiune:'Îmi e frică de tot'

Ovidiu Buta – Viață personală

Ovidiu Buta de la America Express are 35 de ani, 1,80 metri înălțime și 78 de kilograme, potrivit stiridirecte.ro. Concurentul de la Antena 1 are părul brunet, cărunt, și ochii căprui.


Ovidiu Buta – Carieră

Cine este Ovidiu Buta de la America Express. Ovidiu Buta este cunoscut drept unul dintre cei mai în vogă stiliști internaționali, de origine română. Concurentul de la America Express, sezonul 5, a studiat comunicarea audio-vizuală în cadrul Academiei de Teatru și Film din București. De asemenea, fanii săi îl știu drept autorul și co-autorul a două cărți de specialitate.


Operele lui sunt intitulate „Victima modei’, 2006 și „Bărbatul și moda’, 2009. Editorialele sale au apărut în diverse reviste de modă celebre de pe întreg mapamondul. E vorba despre publicațiile numero, LOfficiel Russia si Germania, Vogue, Vogue Portugal, GQ Italy, GQ Brasil, GQ Mexico, GQ France, GQ Romania, Elle, Elle Deco, Cosmopolitan, Beau Monde, Harpers Bazaar Mexico, HB Romania.

De-a lungul carierei sale, Ovidiu Buta de la America Express a colaborat cu mari vedete și manechine din lume. Printre ele se numără Kanye West, Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Tony Ward, Sebastian Stan, Lydia Hearst, Jane Seymour, David Gandy. De asemenea, se laudă cu proiecte importante. A stilizat colecții pentru New York Fashion Week, Berlin Fashion Week, International Exhibition Hanover și Shanghai. Pe deasupra, a semnat proiecte de modă în Beijing, Chicago etc.


Ovidiu Buta este jurnalist și stilist

Cine este Ovidiu Buta de la America Express. Dacă în urmă cu câțiva ani, trebuia să te decizi dacă Ovidiu Buta este mai întâi jurnalist și apoi stilist, sau invers, ți-ar fi fost destul de greu. Deținător al unor premii de excelență atât în jurnalism, cât și în modă, Ovidiu le face pe amândouă cu măiestrie. Tocmai aceste două calități au făcut posibil firescul relației cu Ana Morodan, înțelegerea și încurajarea demersurilor ei.


Ovidiu a fost Senior Editor al unei reviste de nișă din domeniul textil, editor de modă la emisiunea Doinei Levintza – „Levintza prezintă și s-a ocupat de imaginea MTV Stylissimo. A semnat articole în reviste fashion de prestigiu și a realizat proiecte de modă sau teatru la Londra, News York, Chicago, Paris și Milano. Acum este stilist și director de modă la GQ Magazine, iar colaborarea lui cu revista VIVA! nu este deloc de neglijat.

Ovidiu Buta e prieten cu Ana Morodan

Cine este Ovidiu Buta de la America Express. Într-o postare publică, Ana Morodan vorbește despre primii săi ani în București, despre încredere și prietenie și mai ales despre cum să nu te abați de la scopul pe care vrei să i-l dai vieții tale – ‘Oricând! Oricum! Oriunde!.


„Noi ne știm din Gaia, ai o geantă scumpă și pari cam «prețioșică», ce te face să crezi că o să te descurci că asistență mea? Asta mă întreba acum 7 ani, în bistroul hotelului Hilton, Ovidiu Buta. Restul e istorie. Nimeni în viață asta nu m-a învățat, ocrotit și ghidat cu atât de multă lejeritate și lipsă de încrâncenare ca Ovidiu. Atunci când o industrie întreagă s-a uitat la mine cu sprânceana ridicată, neștiind ce forță va deveni online-ul, el m-a creditat. Mi-a fost mentor, consilier, șef, partener și psiholog. N-am devenit stilist (firesc, abia știu să mă îmbrac pe mine), dar Ovidiu a devenit parte din familia mea.


În ultima noastră zi de muncă împreună, în «biroul nostru», bistro Athenee Hilton, Ovidiu și cu mine ne beam cafeaua. Ne-am luat la revedere stabilind că ne vom vedea oricum la o altă cafea în 3 zile. Țin minte că înainte să ies pe ușă l-am auzit strigând: Morodan, să nu te uiți în laterale, mergi înainte! Oricând, oricum, oriunde!‘.


Ovidiu Buta prezintă emisiunea Poliția modei, alături de Iulia Albu

În prezent, Ovidiu Buta este implicat într-un alt proiect de succes. Stilistul colaborează cu Iulia Albu în cadrul emisiunii Poliția Modei, de la Antena Stars. Ei sunt, de fapt, prezentatorii show-ului TV. În cadrul său, cei doi critici de modă comentatează şi „amendează’ ţinutele vedetelor.

„Mă bucur să fac parte din acest proiect, pentru că întotdeauna am crezut că acest format îţi permite să transmiţi informaţii într-o formă mult mai percutantă decât ceea ce fac revistele de modă.

Noi, oamenii, suntem mult mai atenti la exemple legate de vedete şi atunci, cu ajutorul exemplelor perfecte, ne e foarte uşor să ne dezvoltăm stilul, să înţelegem unde sunt greşelile noastre vestimentare şi încotro se îndreaptă moda’, a declarat Ovidiu Buta de la America Express despre emisiunea de la Antena Stars.

Cine sunt concurenții de la America Express

Am aflat cine sunt concurenții de la America Express. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, scrie A1.ro

Sursă foto: Instagram