Cine este Oul Dragon de la „Masked Singer”, sezonul 2. Nimeni nu se aștepta!

.

Cine este Oul Dragon de la „Masked Singer', sezonul 2. Emisiunea de la PRO TV a avut un impact mare asupra telespectatorilor până în acest moment. Pe scenă au ajuns deja opt măști spectaculoase, menite să-i pună în dificultate pe detectivi. Oul Dragon a reușit să surprindă pe toată lumea, după ce a apărut pe scenă cu doi dragoni ce păreau a fi un cuplu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Oul Dragon de la „Masked Singer’, sezonul 2. Jurații au avut o misiune grea încă din prima ediție a show-ului de la Pro TV, însă misterul se va adânci și mai mult. Pinguinul, Steaua, Șarpele, Emoji, Oul Dragon, Pisica, Robotul și Gheișa, sunt măștile spectaculoase care i-au luat prin surprindere pe toți, în ediția din 16 septembrie. Oul Dragon a fost cel care a apărut pe scena de la Masked Singer cu un personaj dublu, încurcându-i pe cei patru jurați.


Cine este Oul Dragon de la „Masked Singer’, sezonul 2

Cine este Oul Dragon de la „Masked Singer’, sezonul 2. Mihaela Rădulescu era sigură că în spatele măștilor se ascund Nadia Comăneci și soțul ei, Bart. Pe de altă parte, Inna a considerat că în spatele măștilor sunt Radu Vîlcan și Adela Popescu.


Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Alex Bogdan de la Masked Singer: „10 ani am fost singur!'

Citește și: Ce schimbări de look a făcut Mihaela Rădulescu pentru show-ul Masked Singer. Imagini din culisele show-ului

Citește și: Viorica de la Clejani, externată, după ce a avut COVID-19. Cum se simte artista

Citește și: Cucu de la Survivor are COVID-19. Ce i s-a întâmplat în spital: „Simțeam că sunt într-un lagăr’

Primul indiciu al Oului Dragon a fost faptul că formează un cuplu și se iubesc foarte mult. Rămâne de văzut, însă, dacă detectivii de la „Masked Singer’, sezonul 2, au avut dreptate în privința personajelor din spatele măștilor.


Mihaela Rădulescu și Inna, detectivi la „Masked Singer


Inna și Mihaela Rădulescu, detectivi la Masked Singer România. Multe vedete de la noi vor urca pe scena de la Masked Singer România, care găzduiește cele mai impresionante măști. În timp ce vor purta măști și costume, din cap până-n picioare, celebritățile vor oferi informații care să-i ajute, sau să-i încurce și mai tare, pe detectivi, în încercarea de a descoperi cine se ascunde sub mască.

Echipa de detectivi este formată din patru vedete: Horia Brenciu, Alex Bogdan, Mihaela Rădulescu și Inna.


Am intrat în acest proiect cu maxim de chef și un soi de siguranță masivă în capacitățile mele de a detecta vedetele… de sub măști. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viața mea tone de fișe biografice despre mii de invitați, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toți de liga întâi. Și, pe măsură ce înaintăm cu filmările, crește entuziasmul, pentru că e un show grozav și scade masiv siguranța că știu cine-i sub mască, a spus Mihaela Rădulescu.