Emisiunea ”Visuri la cheie” are un nou prezentator. Cine îl înlocuiește pe Dragoș Bucur?

.

Noul sezon al emisiunii care împlinește visurile irealizabile al românilor de rând începe cu un nou prezentator. Dragoș Bucur este înlocuit la 'Visuri la cheie' de actorul Corneliu Ulici. 

Plecarea lui actorului Dragoș Bucur a lăsat un gol semnificativ în distribuția emisiunii de mare succes de la Pro TV. De aceea, s-a căutat imediat un înlocuitor pe măsură pentru carismaticul prezentator. Cea mai bună variantă a fost actorul Corneliu Ulici. Relația acestuia cu postul din Pache Protopopescu nu este la început. În urmă cu 15 ani, Corneliu Ulici participa la emisiunea Pop Stars de la Pro TV și a ajuns chiar în finală. De altfel, acesta a fost un moment semnificativ pentru cariera lui artistică: în urma participării la Pop Stars s-a format trupa Bliss, din care Ulici a făcut parte.


Corneliu Ulici

După ce a renunțat la muzică, Corneliu Ulcii s-a dedicat actoriei și a jucat în mai multe filme, printre care ‘Comrade Detective’, ‘The Crucifixion’ și ‘Ceva bun de la viață’, dar și în scurt-metraje și spectacole de teatru.

„Sunt onorat să fac parte din echipa Visuri la cheie. Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urmărit cu emoție emisiunea în fiecare sezon și am apreciat întotdeauna ce au făcut Dragoș Bucur și întreaga echipă, așa că bucuria că voi duce mai departe această poveste frumoasă este de nedescris. Sunt fericit că voi avea ocazia să cunosc oameni noi, familii pentru care vom face totul ca viețile lor să fie mai bune. Îmi doresc ca la finalul acestui sezon, împreună cu echipa Visuri la cheie, să trag linie și să adun cât mai multe zâmbete din partea familiilor care au nevoie de ajutorul nostru’, a spus, potrivit Pagina de media,  Corneliu Ulici despre implicarea în noul proiect de televiziune.


Dragoș Bucur lasă televiziunea pentru cinematografie

La începutul acestui an, Dragoș Bucur a anunțat oficial că părăsește emisiunea ‘Visuri la cheie’. După patru sezoane în calitate de prezentator al uneia dintre cele mai de succes emisiuni, Dragoș spune că își dorește să revină la prima sa mare dragoste: actoria.

Astfel, Dragoș Bucur se va dedica în continuare proiectelor din cinematografie, le pregătește noutăți și lansări fanilor săi, dar rămâne și un apropiat al emisiunii Visuri la cheie, spun reprezentanții Pro TV.


‘Mi-a plăcut mult și sunt mândru că am făcut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra României adevărate, cu bune și cu rele, și m-a ajutat să îmi găsesc câțiva prieteni adevărați. Dar adevărul este că sunt în primul rând soț și tată, apoi actor, producător de cinema începător, puțin pedagog și abia apoi om de televiziune, și aș vrea să revin la această ierharhie în viața mea. Iar pentru cârcotașii care nu lipsesc niciodată din viața noastră: DA, Visuri la cheie chiar este pe bune!’ declara Dragoș Bucur la începutul acestui an.


Alina și Omid, proiect pe cont propriu

Alți doi membi ai echipei Visuri la cheie au demarat recent un proiect separat. Alina Vîlcu și Omid Ghannadi au fondat Inside Academy, un curs de design non-formal.