Cine este Nicole Cherry. A devenit mamă la 22 de ani și e căsătorită

 Miniosu Alexandra
.

Surpriză uriașă pentru fanii lui Nicole Cherry! Artista face parte dintr-un nou proiect de succes, cu mare priză la public. Simpatica „Cireșică' se numără pintre concurenții noului sezon „Te cunosc de undeva', cel cu numărul 19. Aceasta va face echipă cu colegul ei de breaslă Juno și amândoi sunt pregătiți de cele mai tari transformări. Iată cine este Nicole Cherry!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Nicole Cherry. La doar 24 de ani, Nicole Cherry se află deja în topul celor mai iubite cântărețe din România. Artista e la fel de împlinită și în plan personal, ca în cel profesional. Solista este căsătorită și are o fetiță superbă, pe nume Anastasia. Deși rolul de mamă îi ocupă o mare parte din timp, vedeta nu-și neglijează cariera, astfel că e pregătită să facă parte din noul sezon „Te cunosc de undeva'.

nicole-cherry-1-1nicole-cherry-1-1

Citește și: Cum a reușit Nicole Cherry să rămână în industria muzicală, după ce producătorul i-a interzis să mai cânte: 'Ca să nu-mi închid cariera a trebuit să…'

Citește și: Ce părere are soțul lui Nicole Cherry despre ținutele de scenă ale artistei: „Trebuie să fiu îmbrăcată mai sexy. El nu se…'

Citește și: Nasrin Ameri va avea un băiețel: „Fericire până la cer și înapoi!”

Citește și: Cum îl cheamă pe Cătălin Scărlătescu în acte. Mulți nu știau că are și acest prenume

Nicole Cherry – Viață personală

Cine este Nicole Cherry. Nicole Cherry, pe numele ei real Nicoleta Janina Popa, s-a născut pe data de 5 decembrie 1998, în București, și este zodia Săgetător. Artista are părul șaten, ochii căprui și 1,55 m înălțime. Părinții ei sunt George Ghinea și Sorina Ghinea. Cântăreața are și o soră, la fel de frumoasă, pe nume Carlla Ghinea. De asemenea, e cunoscut faptul că solista e nepoata regretatei Cornelia Catanga.

Nicole Cherry se poate considera o femeie foarte norocoasă, căci și-a găsit deja sufletul pereche. Artista s-a căsătorit cu soțul ei, Florin Popa, pe 19 mai 2022. Acesta este un prosper om de afaceri. Cântăreața și-a schimbat numele după căsătorie, trecând de la Ghinea la Popa.

„Am luat numele soțului ca să fie totul în regulă. Din câte am înțeles, dacă depășești termenul acela de după căsătorie, primești amendă. Deci era un musai, nu puteam să trișez. Oricum, la mine nu conta, nu aveam de ce să păstrez numele pentru că numele meu de scenă nu are legătură cu numele real, ca să zic așa. Tocmai de aceea am zis să luăm numele lui. Așa e frumos.

Acest pas trebuia oarecum făcut, căci la mijloc este vorba de un copil, iar legile din România nu permit ca minorul să părăsească țara fără vreo procură dacă părinții nu au același nume de familie', a explicat artista pentru ego.ro.

Nicole Cherry a devenit mamă la 22 de ani

Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, au împreună o fiică superbă, pe care au ales să o numească Anastasia. Artista a anunțat că este însărcinată prin intermediul melodiei sale „Scrie-mi pe suflet'. La finalul videoclipului, vedeta și-a etalat burtica de gravidă.

Cântăreața a născut pe data de 27 noiembrie 2021, când avea 22 de ani. Nicole Cherry și-a botezat fiica în aceeași zi în care ea și soțul ei, Florin Popa, au făcut cununia civilă. La petrecere, artista a schimbat trei rochii, iar Andra a venit să-i cânte.

Nicole Cherry, primele declarații despre nuntă

Cine este Nicole Cherry. Ulterior, Nicole Cherry a făcut și primele declarații despre nuntă, eveniment ce încă nu a avut loc. Cântăreața ne-a spus că nu a stabilit încă data, dar își dorește să poarte o singură rochie și să fie albă.

„Sunt superstițioasă, și-n ziua nunții îmi doresc să am o singură rochie. Probabil va fi o rochie, la fel ca și rochia pe care am avut-o la cununie, cu accesorii care vor fi detașabile, dar, cu siguranță, va fi o singură rochie. Cât despre culoare, îmi doresc să fie albă, nu voi alege alte culori. (zâmbește)

Voi respecta tradițiile pe care le-a respectat și mama mea la nunta ei, dar furatul miresei mie nu mi se pare o tradiție neapărat, ci e mai mult o chestie modernă care a venit după mult timp, dar vom avea parte atât de tradiții, cât și de lucruri care poate nu s-au mai făcut, zic eu. Vom vedea la momentul acela', ne-a spus Nicole Cherry în revista VIVA!, mai demult.

Nicole Cherry – Carieră

Cine este Nicole Cherry. Nicole Cherry și-a descoperit de când era mică pasiunea pentru muzică. Talentul ei a fost luat mai în serios de părinții ei când artista avea 9 ani. Atunci, au decis să o ducă la canto și să o ajute să-și urmeze visul de a deveni cântăreață. La scurt timp, ea a intrat în grupul vocal „Andante'.

„Am avut o copilărie fix cum mi-am dorit: cu păpuşi şi desene animate până la 9 ani. Dar, după ce am început orele de canto, m-am dedicat în totalitate pasiunii mele – muzica.

Mi-a luat ceva timp până mi-am convins părinţii să urmez cursuri de canto, dar imediat după ce am intrat în grupul vocal ‘Andante’ am reuşit să îi conving pe ai mei prin reuşitele mele şi de atunci suntem o super echipă', a spus Nicole Cherry acum ceva timp, conform kftele.ro.

Nicole Cherry a debutat în industria muzicală la 13 ani, cu piesa „Memories', iar de atunci melodiile ei au curs pe bandă rulantă. Prima ei piesă a prins foarte bine la public, ajungând să fie atunci cea mai difuzată piesă pe radio.

Ce notă a luat Nicole Cherry la BAC

De altfel, Nicole Cherry a fost și o elevă silitoare, având rezultate bune nu doar la muzică. Vedeta a absolvit Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti', cu note mari. La BAC, ea a obținut media 8,25.

Nicole Cherry a debutat în actorie

Pe lângă muzică, Nicole Cherry cochetează și cu actoria. Recent, vedeta a jucat rolul principal în filmul „Romina, viața mea'. De asemenea, ea face parte și din pelicula „Legații', alături de Smiley și alte nume cunoscute din showbiz.

În prezent, Nicole Cherry se numără printre concurenții de la „Te cunosc de undeva', sezonul 19. Cântăreața face echipă cu Juno în show-ul de la Antena 1. Ea a mai participat în concurs acum 10 ani.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton