Cine este Monica Davidescu. Soția lui Aurelian Temișan a pierdut o sarcină și a rămas fără mamă la doar 3 ani

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Monica Davidescu. Monica Davidescu se bucură de o carieră la fel de prosperă ca cea a soțului ei, Aurelian Temișan. Este o actriță de renume în România, mamă și soție. Deși este o fire veselă, zâmbetul ei ascunde multe drame. Artista a pierdut o sarcină și a rămas fără mamă la doar 3 ani, dar a trecut și prin alte greutăți. Iată tot ce nu știai despre Monica Davidescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La 50 de ani, Monica Davidescu este o femeie cu adevărat împlinită. Are o carieră de succes în lumea artistică, numărându-se printre cele mai apreciate actrițe, dar și o familie minunată. Ea și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și au împreună o fiică superbă, pe nume Dora. Viața ei este demnă de scenariile de film, trecând printr-o mulțime de bucurii și greutăți până în prezent. Iată cine este Monica Davidescu!

monica-davidescu-1monica-davidescu-1

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu, în urmă cu 28 de ani: „Nu mă gândeam că se uită el la o studentă”

Citește și: Ce educație îi oferă Monica Davidescu și Aurelian Temișan fiicei lor, la 12 ani: „Eu sunt mai strictă, pentru că impun…'

Citește și: Geta Sterp este însărcinată la doar câteva luni după nuntă. Mama Geta: „Pe primul loc e familia…”

Citește și: Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la soțul ei, după zvonul despărțirii. A postat imaginile pe Instagram

Monica Davidescu – Viață personală

Cine este Monica Davidescu. Monica Davidescu s-a născut pe data de 6 august 1972, la Câmpina. Actrița e de aceeași vârstă cu soțul ei, Aurelian Temișan, născut pe 3 iunie 1972, la Craiova. Amândoi au vârsta de 50 de ani. Artista are părul roșcat și ochii căprui. Conform Wikipedia, soția lui Aurelian Temișan are 1,74 m înălțime.

Monica Davidescu a avut o copilărie grea, marcată de lipsa mamei sale. Cea care i-a dat naștere actriței a murit pe când aceasta avea doar 3 anișori. Era atât de mică, încât nu-și amintește cum arăta. Astfel, ea a rămas în grija bunicii din partea tatălui.

„Pe mama nu am cunoscut-o, a murit când eram prea mică, dar i-am proiectat imaginea undeva deasupra, în Cer, și am simțit că a fost întotdeauna lângă noi – cred că icoana cu Maica Domnului a înlocuit în general imaginea mamei adevărate. Nu îmi amintesc trăsăturile ei, trebuie să dau credit unei poze, pentru că nu îmi găsesc o imagine reală printre amintiri, cu excepția celei în care era în coșciug. Însă de fiecare dată când înțelegeam pe deplin un lucru, în fiecare etapă a vieții, aveam senzația că beculețul s-a aprins peste noapte datorită mamei', a mărturisit Monica Davidescu pentru Libertatea.

Monica Davidescu a fost crescută de bunică, după ce a rămas fără mamă la 3 ani

Cine este Monica Davidescu. Bunica Monicăi Davidescu a îngrijit-o așa cum a putut ea mai bine. Actrița o consideră modelul ei și îi este recunoscătoare și acum pentru tot ce a făcut pentru ea. A învățat-o tot ce știe: să gătească, să spele, să fie iubitoare și să-și urmeze visul. Din păcate, bunica ei nu se mai află printre noi.

„A fost figura maternă pentru mine. Ea a născut și crescut 7 copii, a fost văduvă de război, a răzbit prin sărăcia cruntă din acea perioadă, i-au murit doi copii la vârste diferite și al doilea soț. A trecut prin încercări grele. Și ne-a crescut și pe noi 4 fără mamă. Pe mine, cu cele două surori, una mai mare și cealaltă mai mică, și pe verișoara noastră, care a rămas fără mamă la 7 ani.

Bunica m-a învățat tot ce știu, cum să gătesc, să spăl, să am grijă de animale, să îmi găsesc timp pentru ceea ce îmi place – pe atunci, doar cititul și școala mă atrăgeau – fără să afectez bunul mers al lucrurilor zilnice. Își dorea să trăiască pentru a ne vedea la casa noastră sau pe fiecare pe drumul ei. Verișoara și sora mai mare s-au căsătorit, eu plecasem la București, iar cea mică era la școală și știa ce urmează să facă atunci când a plecat bunica de lângă noi. Așa că și-a încheiat împăcată misiunea pe pământ, cred!', a adăugat soția lui Aurelian Temișan.

Tatăl Monicăi Davidescu nu a mai apucat să o vadă pe scenă

Monica Davidescu a suferit o altă lovitură grea atunci când tatăl ei s-a stins din viață. Bărbatul a murit când actrița era în turneu prin țară, cu o piesă de teatru. Deși acesta venise la teatru să o vadă pe scenă, din cauza problemelor de sănătate nu a mai ajuns în sală.

„Pe tata l-am pierdut după ce devenisem actriță, dar el nu a apucat să mă vadă în scenă. Se îmbolnăvise destul de tare și lunile petrecute la București au fost doar în spital, cu operații sau în convalescență. Într-o seară, când jucam la Teatrul de Comedie, a rămas întins în cabină, pe pat, și a ascultat la difuzorul de acolo piesa din scenă. Când am plecat la București mi-a spus doar atât: „Să ai întotdeauna capul pe umeri, nu te încrede ușor în oameni, ești stăpână pe viața ta'.

A murit în noaptea în care mă întorceam din turneu cu „Take, Ianke și Cadîr'. A doua zi, am mers la spital la el și… plecase deja lângă mama și bunica. La 5 după-amiaza, l-am scos din spital, iar la ora 7 am intrat în scenă la TNB, în spectacolul „Take, Ianke și Cadâr'. Prima replică rostită de mine în spectacol a fost cea mai grea: „Papa, sunt atât de fericită să te văd„', a mai povestit Monica Davidescu.

Monica Davidescu a pierdut o sarcină

Cine este Monica Davidescu. Monica Davidescu e căsătorită cu Aurelian Temișan din anul 1996. În 2010, pe 7 ianuarie, actrița a născut-o pe fiica lor, Dora Maria. Cei doi artiști și-au dorit să-i facă acesteia un frate sau o soră, dar, din păcate, artista a pierdut sarcina, când era însărcinată în 8 săptămâni.

„Da, a avut o perioadă în care și-a dorit foarte mult acest lucru, dar, știi cum e, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat și pentru ce nu mi-a dat. Am pierdut o sarcină, (după ce o aveam pe Dora) ,nu a fost să fie, nu a fost să se dezvolte până la capăt, s-a oprit la 8 săptămâni de evoluție și asta a fost. De aceea, si la îndemnul medicului, mi-am zis: mulțumește lui Dumnezeu și pentru ce ai și pentru ce nu ai!’, a declarat Monica Davidescu, potrivit impact.ro.

Monica Davidescu – Carieră

Monica Davidescu a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, secția actorie, din București. Soția lui Aurelian Temișan a debutat în industie în anul 1998, pe scena Teatrului Național din București.

Înainte de a ajunge actriță, Monica Davidescu a cochetat și cu alte domenii. A fost învățătoare, dansatoare, dar și model. Artista a încercat mai multe job-uri prin anul 1992, atunci când se mutase în București. La acea vreme, ea devenise secretară, manechin într-un magazin de obiecte vestimentare și dansatoare într-o trupă.

De-a lungul carierei sale, Monica Davidescu a interpretat numeroase roluri importante. Vedeta s-a făcut remarcată în filme precum: „Vlad trei ani mai târziu, „Ticăloșii', seriale TV: „Cu un pas înainte', „Vine poliția!', cât și în piese de teatru „Visul unei nopți de vară', Comedia norilor'.

Iar asta nu e tot! Acum câțiva ani, în 2021, Monica Davidescu a participat și la o emisiune de dans. Acum, ea continuă să joace în cadrul Teatrului Național „Ion Luca Caragiale' din București și împarte aceeași scenă cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton