Cine este Monica Bârlădeanu. Totul despre dramele copilăriei, viața amoroasă și carieră

.

Cine este Monica Bârlădeanu. Monica Bârlădeanu e cunoscută în toată țara. Are fani atât în România, cât și în străinătate. Pe lângă frumusețea ei ieșită din comun, succesul i-a fost adus de talentul și abilitățile ei deosebite, în diverse domenii. Admiratorii săi o apreciază atât pentru modul în care-și interpretează rolurile, ca actriță, cât și pentru calitățile ei de prezentatoare TV. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Cine este Monica Bârlădeanu. Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. S-a născut la data de 12 decembrie 1978, în Iași. În prezent, ea are 43 de ani. Numele ei complet este Monica-Elena Bârlădeanu, dar e știută și sub numele de Monica Dean.

Cine este Monica Bârlădeanu. În ciuda pasiunii sale pentru lumea artistică, Monica Bârlădeanu a absolvit Facultatea de Drept în orașul ei natal, Iași, în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza’. Este actriță și om de televiziune, cunoscută atât în țară, cât și peste hotare.


Citește și: Ce semnificație are brățara de care Monica Bârlădeanu nu se desparte niciodată. Actrița a asistat la un miracol:'La Psalmul 35 a deschis ochii'

Citește și: Ce a convins-o pe Monica Bârlădeanu să plece de la ProTV la Antena 1:„Mi s-a părut absolut fabulos’

Citește și: Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un nou scandal ce are legătură cu cei doi copii:'O altă răutate inutilă'

Citește și: Cine este Nea Mărin.Coregraful și-a pierdut unicul fiu

Monica Bârlădeanu, despre traumele din copilărie


Cine este Monica Bârlădeanu. Monica Bârlădeanu a fost întotdeauna o prezență discretă. Deși a preferat să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, la un moment dat, și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria ei. Vedeta a trecut prin mai multe cumpene în acea perioadă. Cel mai mult, ea a suferit din cauza tatălui, care, conform spuselor ei, era violent cu mama sa.

„Zgomotele înfundate, ştii cum e când lovești un corp şi corpul ăla se lovește de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simțeam teroare. Mai mare teroare era când după un episod din ăsta, nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa.


El stătea la 38-40 de km de Iaşi şi odată am fost şi pe jos până la el cu fratele meu, cu bicicleta sau cu autostopul. A fost ultima lui vizită la noi acasă. El a murit după o lună (…). Şi când te gândeşti că toată lumea se uită la noi şi zice „că suntem prinţese„ oamenii au senzaţia că „Doamne!’, şi ştii de ce? Pentru că nimeni nu vorbește despre lucrurile astea’, a declarat Monica Bârlădeanu, conform kfetele.ro.

Monica Bârlădeanu și-a câștigat primii bani lucrând ca ospătar


Cine este Monica Bârlădeanu. Vedeta TV a povestit, mai demult, pentru Antena Stars, că familia ei avea o situație financiară precară. Cu toții trecuseră printr-un moment dificil, după ce tatăl lor murise. Mama actriței a rămas, astfel, să aibă grijă de trei copii. Ca să schimbe situația familială, Monica Bârlădeanu s-a angajat ca ospătăriță și nici nu împlinise vârsta majoratului. Așa și-a câștigat primii bani.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta?


Astăzi nici nu pot să-mi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii 90′, a spus Monica Bârlădeanu, potrivit sursei citate anterior.


Ce premii importante a primit

Cine este Monica Bârlădeanu. Monica Bârlădeanu a debutat prima dată în industria de divertisment. La avea vreme, actrița activa ca model în diverse campanii publicitare. A vrut mereu să intre în lumea televiziunii, vis ce i s-a îndeplinit câțiva ani mai târziu, atunci când a devenit prezentatorul unei emisiuni TV.

Tot în acel an, în luna noiembrie, ea a fost desemnată cea mai frumoasă celebritate din România. O lună mai târziu, în decembrie, ea a primit premiul pentru cea mai focoasă vedetă.


Totul despre cariera cinematografică a Monicăi Bârlădeanu

Cine este Monica Bârlădeanu. În 2003, Monica Bârlădeanu a apărut din nou pe sticlă, la cârma unei emisiuni TV. A prezentat un alt show, de această dată alături de Dan Tudor. Un an mai târziu, în 2004, a prezentat spectacolul estival denumit „Extravacanzza'. Atunci, frumoasa actriță a decis să plece în Los Angeles, pentru a face cursuri de televiziune și actorie.

După aceea, Monica Bârlădeanu a debutat și în lumea filmului. În 2006, aceasta a apărut într-un serial celebru, „Lost’, în Statele Unite ale Americii, după ce a acceptat rolul din „Moartea domnului Lăzărescu’ (2005), regizat de către Cristi Puiu.


De-a lungul timpului, Monica Bârlădeanu a interpretat mai multe roluri celebre. Printre ele se numără Ritter, în filmul Fall Down Dead’ (2007), rolul principal în filmul Francesca’ (2009), Nicoletta, în filmul Angel of Evil’ (2010), Eloisa, în filmul Maternity Blues’ (2011), Manuela, în filmul Of Snails and Men’ (2012), Sonia, în filmul Closer to the Moon’ (2013), Carla, în filmul Vlad’ (2019), etc.

S-a iubit cu Bobby Păunescu

Cine este Monica Bârlădeanu. Invitată recent în podcastul „Fain&Simplu al lui Mihai Morar, Monica Bârlădeanu a vorbit cu sinceritate despre cariera ei, dar și despre viața personală. Cu 9 ani în urmă, Monica Bârlădeanu s-a despărțit de Bobby Păunescu, iar separarea a determinat-o să-și dorească să se îndepărteze de lumea showbizului. Ea a explicat și de ce a preferat să devină low-profile o vreme, mărturisind că, paradoxal, această perioadă nu i-a afectat notorietatea.

„În 2013 am vrut să plec din showbiz. Treceam printr-o despărțire și simțeam că nu vreau să împărtășesc cu nimeni prin ce trec. Și astăzi consider că, odată ce ai crăpat ușa dormitorului tău, a intrat toată lumea și nu mai iese de acolo niciodată. Toată lumea va avea o părere despre viața ta personală. (…)

M-am afundat în treabă, în Los Angeles, și am reușit să gestionez perioada. Dar pauza nu mi-a anulat notorietatea, deși vreo doi ani am stat sub radar, dar asta nu înseamnă că am dispărut, a mărturisit Monica Bârlădeanu, pe YouTube.

Ce spune Monica Bârlădeanu despre căsătorie

Cine este Monica Bârlădeanu. Cât despre căsătorie, vedeta ne-a mărturisit că ea crede foarte mult în această instituție și în ideea de familie.

„Cred că un partener trebuie să ți se potrivească, în primul rând. Decalaje în forme de cunoaștere pot exista, sunt binevenite chiar, pentru că așa înveți de la celălalt. Dar asta se reflectă și în nivelurile de conștiință, atunci va exista unul care se uită profund la lucruri și unul căruia nu-i pasă. Iar cei doi n-ar face casă bună, după experiența mea…

(…) Cred mult în căsătorie și în ideea de familie’, ne-a declarat Monica Bârlădeanu, mai demult, în exclusivitate.

Monica Bârlădeanu prezintă Splash! Vedete la apă

Cine este Monica Bârlădeanu. Monica Bârlădeanu prezintă Splash! Vedete la apă. Nu singură, ci alături de colegii ei, Ramona Olaru și Răzvan Fodor. Emisiunea începe astăzi, 11 august, la Antena 1. În trecut, ea a prezentat și „Ferma’, la PRO TV.

Coprezentatorii emisiunii Splash! Vedete la apă sunt Romică Țociu și Paula Chirilă. Aceștia au mai făcut echipă și în alte show-uri de la Antena 1, cum ar fi „Te cunosc de undeva’.

Sursă foto: Instagram