Cine este Mihai Onicaş de la Survivor România 2020. Fostul fotbalist al FCSB vrea să-şi testeze limitele în jungla din Dominicană

.

Mihai Onicaş, concurent la Survivor România 2020, a jucat la Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj. Alintat în trecut „noul Rădoi', Onicaş a fost unul dintre preferaţii lui Gigi Becali, care declara deseori despre el că va fi un fotbalist de mare succes. Mihai Onicaş a acceptat provocarea Survivor România 2020 pentru că vrea să-şi testeze limitele în jungla din Republica Dominicană.


Mihai Onicaş de la Survivor România 2020 a făcut parte din toate loturile naţionale la categoria Juniori. Mentorul său este Gheorghe Hagi, cel care l-a şi învăţat jocul cu balonul rotund. 

„«Survivor România» este o oportunitate unică de a-mi testa limitele. Totul este public, la vedere şi vreau ca oamenii să mă cunoască aşa cum sunt. Îmi doresc să devin parte dintr-o echipă aşa cum eram când practicam sportul de performanţă. Vreau să văd dacă pot rezista în condiţii dificile. Nu îmi este teamă. Mă adaptez uşor atât la condiţii grele, cât şi la oameni noi. Ştiu să mă fac plăcut, să ajut. Vreau să îmi demonstrez nivelul de rezistenţă, mai ales psihică„, spune Mihai Onicaş, care a acceptat provocarea Survivor România 2020.


Fotbalistul care în
ianuarie 2020 împlineşte 30 de ani este născut în Cluj şi a făcut pasul la FCSB
în 2007, iar doi ani mai târziu a apărut în prima echipă. Entuziasmat, Gigi
Becali l-a promovat intens la vremea aceea şi susţinea că Onicaş va deveni un
fotbalist mare. 

Totuşi, mijlocaşul
a jucat doar 20 de partidei la actuala vicecampioană a României şi nu a
impresionat.

De-a lungul
carierei, Onicaş a mai jucat la: Poli Iaşi, FCM Târgu Mureş, Unirea Urziceni,
Viitorul, ASA Târgu Mureş, Olimpia Satu Mare, CSF Speranţa, U Cluj şi Arieşul
Turda.