Cine este Mihai Ene, concurentul cu o singură mână, de la Chefi la Cuțite. A fost diagnosticat cu cancer osos, la 7 ani: „N-am avut nevoie de terapii”

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Mihai Ene, concurentul cu o singură mână, de la Chefi la Cuțite. În ediția din această seara a cooking show-ului, cei trei maeștri ai gastronomiei vor avea parte de o jurizare inedită. Mihai Ene vine în emisiune pentru a impresiona telespectatorii și jurații cu un preparat inedit, dar și cu o poveste de viață impresionantă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Mihai Ene, concurentul cu o singură mână, de la Chefi la Cuțite. Cel de-al zecelea sezon al emisiunii a debutat pe 4 septembrie și a venit cu o serie de noutăți atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Fimările show-ului culinar se desfășoară într-un decor cu totul nou,  special creat pentru a marca decada de succes a trioului de senzație alcătuit de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. În ediția din această seară, aceștia vor fi luați prin surprindere de Mihai Ene, care va găti cu o singură mână.

chefi-1chefi-1

Cine este Mihai Ene, concurentul cu o singură mână, de la Chefi la Cuțite. Printre concurenții care s-au înscris la emisiune, se numără și Mihai Ene. Acesta are o poveste de viață impresionantă și este un exemplu de perseverență.

Citește și: Cine este Gabriel Drăgușanu. A venit din Germania pentru a fi la Chefi la cuțite:„Șeful meu crede că am febră și stau acasă'

Citește și: Ce vedete gătesc în noul sezon Chefi la cuțite de la Antena 1.Monica Bîrlădeanu şi Iulia Albu, printre invitaţii speciali

Citește și: Cum au reacționat Ioana și Ilie Năstase, după ce au aflat că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează:„Îmi pare rău'

Citește și: Cici de la Sistem s-a însurat cu iubita reîntâlnită după 30 de ani:Ne-am regăsit!'

Cine este Mihai Ene, concurentul cu o singură mână, de la Chefi la Cuțite

Cine este Mihai Ene. În vârstă de 30 de ani, concurentul de la Chefi la cuțite are un trecut dureros. La numai 7 ani, aceasta a fost diagnosticat cu cancer osos și i-a fost amputată mâna stângă. Perseverent din fire, Mihai Ene nu a fost doborât de această încercare, ci a învățat să se descurce în orice situație.

„Următoarea întrebare pe care i-am adresat-o mamei a fost: Eu o să mai am prieteni și soție? Dar m-am descurcat și, în general, mă descurc – sunt o fire perseverentă, nu mă dau bătut. Fac cam orice face o persoană cu două mâini.

Oricine s-ar descurca, doar că nu a fost pus în acea situație. Nu sunt eu special. Și nu, nu am simțit că am o problemă sau un defect', a susținut Mihai Ene.

Mihai Ene este pasionat de sport

Cine este Mihai Ene. Concurentul de la Chefi la cuțite este căsătorit și susține că a reușit să treacă singur peste trauma suferită la vârsta de 7 ani. Mai mult, acesta este pasionat de sport și vrea să iasă învingător din orice competiție.

„Am încercat mereu să mă autodepășesc. Sunt o fire sportivă, competitivă și probabil asta m-a ajutat și moral. N-am avut nevoie de terapii. Joc fotbal și chiar destul de dur – mă ceartă soția când mai vin acasă cu o gleznă umflată', a adăugat Mihai.

Ce surprize îi așteaptă pe telespectatori în noul sezon al emisiunii

Noul sezon al competiției gastronomice de la Antena 1 abundă în surprize și noutăți, iar invitații speciali, care se prezintă în fața chefilor cu preparate gătite chiar de ei. Printre celebritățile care își vor demonstra abilitățile în bucătărie se numără Iulia Albu, Florin Ristei și iubita lui, Naomi, Monica Bîrlădeanu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Whats UP și Jean de la Craiova.

În plus, show-ul culinar are o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5,  6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

O altă noutate a sezonului special este faptul că show-ul are pentru prima data două prezentatoare: Irina Fodor prezintă primele ediții Chefi la cuțite, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu Covid-19.

Sursa foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton