Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. Au fost căsătoriți timp de 54 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. Joi, 29 septembrie, marele actor s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani. Acesta a lăsat în urmă doi fii și o soție îndurerată. Actorul și Marinela Arșinel au fost căsătoriți timp de 54 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din anul 1968, Alexandru Arșinel a fost căsătorit cu Marilena, femeia care i-a dăruit doi copii, pe Bogdan și Cristian. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar despre aceste lucruri a povestit însuși actorul în paginile volumui său autobiografic, intitulat „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei'. Actorul și soția sa s-au cunsocut în 1968, la ştrandul Tineretului, iar doi ani mai târziu și-au unit destinele.

alexandru-arsinel-2alexandru-arsinel-2

Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. În cartea sa autobiografică, regretatul actor a descris prima întâlnire cu partenera sa de viață și problemele cu care s-au confruntat la începutul relației, o perioadă marcată de greutăți și lipsuri materiale.

Citește și: Dan Negru a vorbit cu Alexandru Arșinel, cu puțin timp înainte să moară:”Nu se plângea de viață”

Citește și: Cine sunt și cu ce se ocupă Bogdan și Cristian, copiii lui Alexandru Arșinel.Nu au urmat cariera tatălui

Citește și: Mara Bănică a părăsit competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Îmi pare tare rău! Voiam să…”

Citește și: George Simion s-a ales cu dosar penal, după ce a condus fără permis:”Are loc o diversiune…”

Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel

În 1968, Marinela și Alexandru Arșinel au devenit soț și soție, la doi ani de la prima lor întâlnire. După cununia civilă, cei doi au locuit într-un cămin, cu baia la comun, acolo unde a venit pe lume și primul lor copil, Bogdan.

Trei ani mai târziu, în 1973, aceștia au devenit părinți din nou, când s-a născut cel de-al doilea fiu al lor, Cristian. În volumul său autobiografic, regretatul actor a descris prima întâlnire cu cea care i-a fost alături până în ultima clipă.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.

Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!’, a scris Alexandru Arșinel, în cartea sa.

Soția actorului a suferit un accident și a rămas paralizată

În 2016, soția acestuia a suferit un accident casnic, în urma căruia a rămas imobilizată în scaun cu rotile. Aceasta a suferit mai multe intervenții chirurgicale și de atunci are nevoie permanentă de îngrijiri. Pe parcurs, starea de sănătate a acesteia s-a agravat.

La rândul său, în ultimii ani, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Din 2017, acesta avea montat un stent pe artera interventriculară anterioră a inimii, una intre arterele mari din zona cardiacă.

„Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever.

Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsura', povestea Alexandru Arșinel la acea vreme, potrivit Știrile Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton