Cine este Maria Obretin din serialul „Clanul”: „Eu nu am jucat fete naive nici în facultate”. E prietenă cu Anghel Damian și Lia Bugnar

 Ifrim Georgiana
.

Lansarea celui de-al doilea sezon al serialului „Clanul' a adus noi actori pe platoul de filmare. Este vorba despre Elvira Deatcu, Maria Obretin și Dan Condurache, nume importante în indistria actoriei. Premiera noului sezon al serialului de la Pro TV a avut loc pe 19 februarie, iar regizorul Anghel Damian le-a promis telespectatorilor mai multă acțiune, dramă, emoție și momente de comedie. Iată tot ce nu știai despre Maria Obretin, noua actriță din serialul „Clanul'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Maria Obretin din serialul „Clanul'. La sfârșitul lunii februarie, a avut loc premiera celui de-al doilea sezon al serialului „Clanul', de la Pro TV. Trei noi actori s-au alăturat distribuției, respectiv Elvira Deatcu, Maria Obretin și Dan Condurache, spre surprinderea telespectatorilor. Se pare că primul sezon al producției a înregistrat audiențe record, ceea ce i-a determinat pe producători să continue scanriul bazat pe lupta dintre mafie și polițiști.

ma10ma10

Maria Obretin este noua actriță din serialul „Clanul' și are un CV impresionant. Aceasta și-a făcut debutul în lumea actoriei în urmă cu mai bine de 10 ani și a jucat în producții celebre. Acrița este intepreta personajului principal feminin din „Umbre' și a jucat pe scena marilor teatre din țară.

Citește și: 6 ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Ce s-a întâmplat la mormântul artistei: doar câteva persoane au venit să o pomenească

Citește și: De ce au apelat Vlad Gherman și Oana Moșneagu la terapie de cuplu și cum i-a ajutat: „Dacă nu intri vindecat într-o relație, normal că iei cu tine tot felul de traume'

Citește și: Sharon Stone a pierdut custodia fiului ei din cauza scenelor erotice din „Basic Instinct': „L-a întrebat pe copilul meu dacă știe că mama lui face filme cu scene sexuale'

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Andreea, fosta soție a lui Andrei Aradits. După divorț a plecat în India să predea yoga

Cine este Maria Obretin din serialul Clanul și în ce filme a jucat

Maria Obretin este originară din Călărași și a absolvit UNATC București, în anul 2003, la clasa profesorilor Sanda Manu și Ion Cojar. Ulterior, actrița urmat un masterat în actorie în perioada 2004-2006, la clasa lui Adrian Pintea. Aceasta a jucat în serialele „Vlad' și „Umbre', dar și filmele artistice „A quiet place', „București NonStop', „Funeralii fericite', „Octav' sau „Călugărița'. În prezent, Maria Obretin face parte din distribuția serialului „Clanul' și o intepretează pe Sofia Tobă.

„Doamna Sanda Manu a fost mentorul meu. A fost profesoara la care am visat de când eram mică și nu m-a dezamăgit. Deșteaptă, exigentă, cu o energie teribilă. Ridica mereu ștacheta. Era o provocare continuuă să lucrezi cu dumneaei. Asta m-a antrenat pentru anii grei care au venit după', a spus aceasta, potrivit ego.ro.

Cum a ajuns Maria Obretin să joace în „Clanul'

Maria Obretin a făcut primele declarații despre personajul pe care îl intepretează în serialul „Clanul'. Actrița recunoaște că a tresăltat de bucurie când a fost sunată pentru a participa la casting și spune că scenariul o pune în ipostaze complet neașteptate.

„Cum se întâmplă de obicei, am primit un telefon! Am țopăit instant de bucurie, eram prin parc, în plimbam pe Pascal, cățelușul meu. A început să țopăie și el, am alergat așa o vreme, crescuse brusc nivelul de fericire în haita noastră. Sofia, personajul meu din „Clanul', este o femeie puternică, deșteaptă, are fragilitate și duritate în același timp. Nu am voie să povestesc mai mult, o s-o vedeți! Ce pot să vă spun e că Sofia are multe de împărțit cu domnul Măcelaru și că face lucruri pe care eu nu le-aș face în viața viețișoarelor mele', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Cum se înțelege Maria Obretin cu Anghel Damian

Maria Obretin spune că nu i-a fost greu să se adapteze în colectivul „Clanul', având în vedere că îi cunoștea deja pe majoritatea actorilor care fac parte din distribuție. Când vine vorba despre relația cu Anghel Damian, se pare că actrița și regizorul sunt prieteni vechi, așa că speră la colaborare fructuoasă.

„După filmare te duci să te culci și adormi în drum spre pat. Volumul de muncă într-un timp foarte scurt este uriaș, așa că nu prea apucă să te mai gândești la vin. În „Clanul' jucau deja mulți dintre actorii cu care eu am mai lucrat și a fost reconfortant să îi am alături. Lucrasem cu Carmen Tănase, Șerban Pavlu, Mădălina Craiu, Sergiu Costache, Cătălina Grama. Cu unii dintre ei sunt și prietenă. De Lia Bugnar, care scrie replicile pe care noi le spune în film, mă leagă o prietenie zdravănă și multe spectacole împreună.

Anghel Damian, cu care am jucat multe spectacole și-mi e prieten, este cel care scrie outline-ul poveștii, scheletul, și este creative producer-ul serialului. Așadar, comunicarea artistică dintre noi este armonioasă, ușoară și firească. Iar domnul George Mihăiță, pe care nu-l cunoșteam personal, a fost cea mai plăcută surpriză. E un partener generos și atent care muncește enorm. De altfel, și domnul Mihăiță, și eu, și Lia, am fost studenții doamnei Manu în generații diferite. Cât despre vinul ăla din întrebare, visăm să-l bem împreună, la petrecerea de final a sezonului 2', a mai spus aceasta.

„Atunci când scenariul este bine scris, descoperi că nu există personaje complet negative'

Maria Obretin are o carieră în actorie de peste un deceniu și a vorbit despre rolurile intepretate de-a lungul anilor. Aceasta este de părere că un scenriu bine scris scoate în evidență complexitatea unui personaj.

„Eu nu am jucat fete naive nici în facultate când, vorba ceea, aveam vârsta. Nu am prins nicio Julieta, Ofelie, Desdemonă. În schimb, am făcut, doici, mame, mătuși, roluri de coloratură într-o fericire! Și, ca să-ți răspund la întrebare, atunci când scenariul este bine scris, descoperi că nu există personaje complet negative și nici personaje complet pozitive. E ca în viață. Avem toți din toate, numai că în doze diferite', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton