Cine este Maria Ilioiu, ispita de la INSULA IUBIRII 5. Recent, a fost la un pas de moarte în urma unui accident!

.

Maria Ilioiu este una dintre cele mai sexy ispite de la INSULA IUBIRII. Roşcata a acceptat să-şi arate puterea de seducţie şi în cel de-al cincilea sezon al reality show-ului de la Antena 1. Maria Ilioiu va fi ispită a patra oară pentru cele cinci cupluri de îndrăgostiţi care au acceptat provocarea de a-şi testa iubirea tocmai în Thailanda. Să nu credeți că viața ei este numai lapte și miere. Maria Ilioiu a fost la un pas de moarte, în urma unui accident. 

 


În urmă cu ceva timp, declara că este o femeie împlinită sentimental şi visa la o nuntă ca-n poveşti. Cu toate acestea, pentru ispita sexy şi rea din show-ul matrimonial „Temptations Islands – Insula Iubirii’ momentul în care a trebuit să-i spună „adio’ iubitului a fost inevitabil.

Frumoasa roșcată, care pe 3 martie a împlinit 29 de ani, spune că participarea la Insula Iubirii a ajutat-o să cunoască mai mulți oameni, dar și să se descopere pe sine. Spune că își cunoaște foarte bine calitățile fizice, poate seduce orice bărbat, iar rolul de ispită, pe care și-l asumă din nou în Thailanda, o încântă.


La prima sa apariție în Temptation Island – Insula iubirii, Sasha, fostul iubit al Elenei Stroe, a fost cel care s-a îndrăgostit până peste cap de Maria, după ce roșcata i-a arătat latura sa sinceră și lipsită de inhibiții.

În cel de-al treilea sezon, Maria și Thailanda i-au furat inima și mințile lui Aurel, care venise pe ‘Insula Iubirii’ alături de iubita sa, Alexandra, iar acum este din nou încrezătoare. ‘Știu să fiu frumoasă și senzuală fără a folosi cuvinte pentru asta’, susține Maria.


Anul trecut, Maria l-a sedus pe Bogdan, cel care era logodnicul lui Hannelore.

Lovită pe trecerea de pietoni

Maria Ilioiu, una dintre cele mai sexy ispite care au participat la show-ul Insula Iubirii, a vorbit recent despre cea mai mare dramă din viața sa, mai exact despre momentul când a fost la un pas de moarte: „Am avut un accident. M-a lovit o maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul m-a agăţat cu oglinda maşinii. Eu nu îmi aduc aminte nimic, am rămas inconştientă, m-am trezit în spital după doua zile.


Când am căzut, am dat cu fruntea de asfalt, nu m-am recunoscut când m-am văzut în oglindă, doctorii mi-au spus ca două zile s-au rugat de mine ca să mă opereze. De la şoc nu îmi amintesc nimic, doctorilor le-am spus că sunt din Ucraina, accidentul mi-a schimbat mentalitatea.

După ce m-am vindecat, m-am dus la locul accidentului, când m-am dus la locul accidentului am văzut două cruci, în locul acela mai murise doi copii. Coincidentă sau nu era aceeaşi dată, aceeaşi zi, doar că anul era diferit, copiii au fost îngerii mei păzitori’, și-a amintit Maria Ilioiu.