Cine este Lorena, soția lui George Buhnici. Ce a declarat antreprenorul despre ea, după ce a jignit femeile

.

Cine este Lorena, soția lui George Buhnici. George Buhnici a ajuns, din nou, în atenția presei. De această dată, el a șocat pe toată lumea printr-o serie de declarații șocante adresate tuturor femeilor. Dacă el a cunocut în toată țara, mai ales după apariția lui la PRO TV, puțină lume știe cine e soția lui, Lorena. Iată cum arată și cu ce se ocupă partenera de viață a vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Cine este Lorena, soția lui George Buhnici. George Buhnici a reușit să șocheze pe toată lumea prin cele mai recente declarații. Vedeta în vârstă de 41 de ani a jignit toate femeile prin spusele lui, susținând că vine la mare ca să vadă piele, nu vergeturi. Odată cu acest subiect controversat, multă lume a început să se întrebe și cine e soția lui, Lorena.

Cine este Lorena, soția lui George Buhnici. George Buhnici și soția lui, Lorena, sunt născuți în același an, în 1981. Așadar, amândoi au 41 de ani. Femeia i-a devenit soție fostului prezentator al emisiunii iLike IT, de la PRO TV, în anul 2010. Aceasta activează ca antreprenor, dar și specialist în comunicare, scrie playtech.ro.


Citește și: George Buhnici, declarații halucinante. A jignit toate femeile:'Mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi'

Citește și: Marian Godină, replică dură pentru George Buhnici, după ce a criticat femeile:„Mai pun și niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci’

Citește și: Ce dietă ține Cătălin Botezatu, la 55 de ani:„Nu trebuie să mai mănânc ca un animal, tot felul de animale’


Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Anamaria Prodan:„Milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu …’

Cine este Lorena, soția lui George Buhnici

Cine este Lorena, soția lui George Buhnici. George Buhnici și soția lui, Lorena, dețin împreună site-ul cavaleria.ro, cunoscut drept cea mai de succes platformă din România, dedicată bărbaților. De asemenea, ea mai deține și alte site-uri, precum lorena.ro şi casebune.ro.


Printre altele, soția lui George Buhnici realizează diverse interviuri. Despre acestea, Lorena spune că le consideră „pasiunea și refugiul meu din zona asta de bărbați cu care mă întâlnesc zilnic. Așadar, sunt omul care creează, construiește și dă stabilitate proiectelor, dar mai ales este liant și suport al legăturilor dintre oameni’.

Cu ce se ocupă Lorena Buhnici

Cine este Lorena, soția lui George Buhnici. Lorena Buhnici a debutat în carieră de la o vârstă fragedă, mai exact de la 18 ani. A lucrat 12 ani în funcția de redactor, secretar general de redacţie, redactor-șef adjunct şi redactor-şef la revista auto a Registrului Auto Român. Mai apoi, soția lui George Buhnici a fost și Purtător de cuvânt – Registrul Auto Român (pe toată țara – 42 de filiale), Şef Birou Presă RAR.


Partenera lui George Buhnici a decis să plece după patru ani la Ministerul Transporturilor – Consilier de Imagine pentru un Secretar de Stat. Aceasta a terminat și un master la IDR (Insitutul Diplomatic Român – Relaţii Internaţionale şi Protocol). Spune ea, acest lucru a contribuit foarte mult în cariera ei diplomatică.

„După toţi aceşti ani plini de muncă am ajuns la burnout. Şi am făcut o schimbare majoră. Am ajuns la digital’, a scris Lorena Buhnici pe site-ul lorena.ro.

Soția lui George Buhnici face interviuri cu diferite personalități


Cine este Lorena, soția lui George Buhnici. Între timp, Lorena Buhnici a decis să se orienteze exclusiv către zona de digital. Consideră că e mai degrabă un refugiu decât o muncă. Pe site-ul ei, ea face diverse interviuri cu diferite personalități din țara noastră, din mai ulte domenii.

De-a lungul timpului, Lorena, soția lui George Buhnici, a realizat interviuri cu Andreea Marin, Ana Maria Brânză, etc.

George Buhnici, declarații halucinante despre femei

George Buhnici a stârnit un val de reacții în mediul online și nu numai după ultimele sale declarații, pe care mulți le-au găsit a fi controversate. Aflat la Neversea, el a fost abordat de un reporter, iar cuvintele lui i-au șocat pe mulți.


„Am venit să ne întâlnim cu prietenii, să ridicăm degetul mijlociu în fața pandemiei, să ne uităm acolo, în depărtare, la 60 de kilometri, și să ne bucurăm că nu suntem acolo și suntem aici și să ascultăm muzică bună’, așa și-a început George Buhnici declarațiile.

Ulterior, George Buhnici a reușit să o lase mască și pe soția lui, Lorena, prin câteva declarații. Vedeta a ținut să-și laude partenera pentru forma fizică pe care o are, chiar și după ce a adus-o pe lume pe fiica lor.


„George Buhnici: Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?

Reporter: 25 de ani. Dar nu e minoră cum ai zis!

George Buhnici: Auzi, dacă îți spun vârsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese’, a spus George Buhnici la Xtra Night Show.


„Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi’

Mai apoi, George Buhnici s-a arătat dezamăgit de trupurile femeilor pe care le-a văzut la festival. Acesta a șocat pe toată lumea, susținând că e de părere că tinerele ar fi trebuit să meargă pe la sală pentru a scăpa de vergeturi, pentru că vine la mare să vadă piele.

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor.

Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală’, a continuat el.

Sursă foto: Instagram