Cine este Laurette. Are o fiică și un trecut amoros tumultos

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Laurette. E văzută deseori la televizor, în diferite emisiuni, sau pe rețelele de socializare, însă puțină lume știe cine este, de fapt, Laurette. Sau mai bine zis, cum a devenit celebră. S-a lansat în lumea mondenă în urmă cu ani buni, după un scandal de proporții cu Stelian Ogică. Ulterior, au urmat altele, la fel de mari, inclusiv cu tatăl fiicei ei. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Laurette. Laurette, pe numele ei complet Atindehou, s-a născut pe data de 28 decembrie 1983, în Brăila. În prezent, aceasta are 38 de ani. Treptat, ea a ajuns o figură cunoscută în showbiz-ul autohton, după un debut controversat. A devenit celebră în urmă cu mulți ani, în urma unui scandal monstru cu Stelian Ogică. Cei doi și-au adus acuzații grave și și-au spus vorbe grele în văzul tuturor, la acea vreme.

laurette-3-1laurette-3-1

Cine este Laurette. Laurette a fost implicată într-un scandal uriaș cu Stelian Ogică pe vremea când era asistenta Adrianei Bahmuțeanu. La acea vreme, Laurette l-a acuzat pe bărbat de viol. În urma spuselor sale, cei doi și-au aruncat cuvinte grele la TV. Totul ar fi pornit de la o întâlnire romantică, de Ziua Îndrăgostiților, din 2008. Deși el a susținut că ar fi fost vorba despre o partidă de amor consimțită, aceasta a negat vehement.

Citește și: Decizia instanței în procesul dintre Laurette și bărbatul care a bătut-o în camera de hotel:”Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit…”

Citește și: Laurette a avut arsuri grave pe abdomen, în încercarea de a scăpa de vergeturi. Ce i-a transmis lui Buhnici:„Nu e simplu să…'

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană.Garret Cayton și Ana Geoană sunt împreună de cinci ani

Citește și: Vlăduța Lupău, primele fotografii alături de soțul și fiul ei:”De acum, iubirea o împărțim la trei”

Cine este Laurette

Cine este Laurette. Stelian Ogică, supranumit „Spaima loteriei', a reacționat imediat la acel moment. Bărbatul s-a apărat, susținâd că, de fapt, Laurette i-ar fi făcut avansuri și că, după ce ar fi luat masa la un motel, ar fi avut parte de o noapte… fierbinte.

„În ziua aceea (n.n. – 14 februarie 2008), am fost la Brăila, la Laurette acasă, unde am cunoscut-o pe mama ei. Mama ei a fost încântată de mine. Eu am un fel aparte de a mă comporta cu o femeie. I-am dus un braț de flori mamei ei, ei de asemenea și un parfum scump. Mama ei mi-a spus atunci că Laurette e de vreo șase ani cu un italian, care vrea s-o ia de nevasta, dar că nici ei nu-i place de el, nici lui Laurette.

M-a rugat să am grijă de fiica ei, fiindcă vrea să devină celebra, că să scoată bani din modelling. Am venit cu Laurette la București, în aceeași zi (n.n. – 14 februarie) și seară am fost în vreo două cluburi. Laurette chiar a renunțat la o prezentare, la un club de fițe, pentru a sta cu mine la masă. A fost frumos, m-a amețit cu frumusețea ei. Când am condus-o la apartamentul ei, chiar nu sperăm că noaptea să se termine în pat. Eram în mașină. I-am propus să mergem la mine acasă, in Giurgiu, iar ea a acceptat’, spunea Stelian Ogică atunci pentru Cancan.

Scandalurile cu Stelian Ogică au făcut-o celebră

Cine este Laurette. Așadar, conform spuselor lui Stelian Ogică, în drum spre casă, el și Laurette ar fi oprit la un motel din Mihăilești, loc în care ar fi petrecut o noapte împreună.

„După ce am mâncat câte-o ciorbă, am traversat, la motel. Am mers amândoi în camera și acolo am făcut dragoste. Nu înțeleg de ce Laurette susține că am violat-o. Poate că a fost sfătuită de vreo persoană apropiată să provoace un scandal, pentru a se face cunoscută. Sau poate că a făcut-o pentru a scapă cu obrazul curat, în față italianului cu care e de șase ani', mai susținea bărbatul.

Laurette, viață amoroasă tumultoasă

Cine este Laurette. După scandalul sexual cu Stelian Ogică, Laurette a trecut printr-un lung șir de relații eșuate. În timp, ea s-a căsătorit, a devenit mamă și a avut parte de despărțiri cu scandaluri. Recent, în viața ei a avut loc un nou incident, după ce ar fi fost bătută de un bărbat într-un hotel din București.

Așadar, Laurette a avut o viață amoroasă extrem de tumultoasă. O relație zbuciumată a avut și cu tatăl fiicei el, Mihai Ştefan. Aceștia sunt părinții Serenei. Bărbatul e iubitul Majdei Aboulumosha, de mai mulți ani.

Laurette s-a certat cu tatăl fiicei ei

Cine este Laurette. Laurette și fostul ei iubit s-au certat de mai multe ori. La un moment dat, ea îl acuza de furt și că i-ar fi luat SUV-ul din faţa casei. Între timp, autoturismul a fost restituit de către procurori.

După despărțire, între Laurette și Mihai Ştefan au fost ani de lupte grele pentru custodia fiicei lor. Bărbatul ar fi vrut custodie comună și ar fi intentat proces în acest sens. După toate scandalurile, aceștia ar fi ajuns la pace, de dragul copilului lor.

„M-am împăcat în sfârșit cu Mihai. Am lăsat la o parte neînțelegerile și tot ce a fost urât între noi. Acum suntem în relații mai bune, chiar dacă mi-a făcut multe de-a lungul vremii, mi-a furat mașina din parcare, m-a amenințat cu pistolul, m-a amenințat că mă bate. Nici nu mai știu câte amenințări au fost. Ne înțelegem bine, acum vorbim. Serena merge la el ori de câte ori dorește, când i se face dor de taică-su se duce la el. O las. Nu-i problemă. Eu am custodia exclusivă a copilului. Nu are orar de vizitare Mihai, a declarat Laurette, în urmă cu câteva luni, pentru Impact.

Vedeta și fostul soț, Ciprian Nistor, divorț cu scandal

Cine este Laurette. Mai apoi, Laurette a crezut că Soarele a răsărit pe strada ei, după ce l-a cunoscut pe afaceristul Ciprian Nistor. Cei doi s-au căsătorit în Penitenciarul Jilava. Și cu acesta a avut o serie de scandaluri. Au existat multe acuzații conform cărora vedeta și-ar fi înșelat soțul în timp ce el se afla în închisoare. De cealaltă parte, ea se plângea că se simte ca într-o colivie și că i-ar fi fost controlată orice mișcare.

În ciuda acuzațiilor pe care și le-au adus reciproc, acum, Laurette are numai cuvinte de laudă la adresa lui Ciprian Nistor.

„În ultima perioada de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri şi o stare tensionată, generată de parată, care a profitat de atitudinea mea permisivă şi de starea de deţinere în care mă aflu, pentru a întreţine cu diverse persoane relaţii extraconjugale (…).

Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunostintă de rude şi prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situaţia de fapt. Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceştia, imediat ce voi intră în posesia lui. Considerând că relaţiile conjugale sunt deteriorate grav şi ireversibil, am luat decizia de a pune capăt acestei căsătorii prin divorţ’, a scris Ciprian Nistor în motivarea cererii de divorţ.

Cu cine s-a mai iubit Laurette

Cine este Laurette. La un moment dat, Laurette s-a iubit și cu italianul Alessandro. Au fost împreună 6 ani și, spune ea, au rămas în relații bune.

Cea mai recentă apariție din viața lui Laurette e Dinamo, Magaye Gueye. S-a scris că între ei s-ar fi lăsat și cu o… cerere în căsătorie!

Ce afacere și-a deschis în pandemie

Cine este Laurette. Dacă în plan amoros a avut parte de multe eșecuri, se pare că lucrurile stau mult mai bine în plan profesional. Laurette a înființat un salon de masaj. Pentru a-și deschide propria afacere, a făcut un credit de 80.000 de euro.

„Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp , doar că nu am avut banii necesari pentru a-l pune pe picioare. E vorba de aproape 80.000 de euro, și nu am avut banii necesari. A trebuit să fac o linie de credit pentru a-mi putea realiza acest vis.

Nu vreau să fiu doar șef! Chiar dacă muncesc, muncesc doar pentru mine și de ce să stau atât timp cât am terminat o școală în domeniu?!

Nu are de ce să-mi fie rușine pentru că este o muncă foarte frumoasă! Vorbim despre masaj terapeutic, oamenii vin acolo să se relaxeze, să se detașeze și să scape de anumite probleme medicale', a declarat ea pentru Cancan.

Laurette revine la Splash! Vedete la apă, de la Antena 1, după aproape 10 ani

Cine este Laurette. Laurette revine la Splash! Vedete la apă, de la Antena 1, după aproape 10 ani. Bruneta are experiență în ceea ce privește participarea la reality-show, însă chiar și așa, vedeta recunoaște că nu și-a învins nici până acum fobia de apă. Fosta asistentă tv s-a întors special în România pentru a onora invitația la emisiune.

Bruneta a revenit, după aproape un deceniu, la emisiunea Splash! Vedete la apă, de la Antena 1, care va avea premiera joi, 11 august. Într-un interviu pentru Impact, vedeta tv a povestit că încă nu și-a vindecat fobia de apă, însă are încredere că totul va fi bine.

„Nu am o relație bună cu apa nici astăzi! Poate doar emisiunea asta să mai fi ajutat un pic! Fiindcă și data trecută, la prima ediție, și la cea din acest an, care urmează a fi prezentată curând pe micile noastre ecrane, am avut parte de niște antrenori foarte buni. Faptul că am intrat pe mâna lor mi-a dat multă încredere că pot negocia relația mea cu apa. Chiar și în momentele în care a trebuit să execut săirturi destul de dificile pentru mine și experiența mea de înotător. Dar, una peste alta, nu mi-e rușine să recunosc că nu am învins complet frica de apă nici până la vârsta asta’, a declarat ea.

Nu e prima emisiune la care apare. Printre altele, ea a putut fi văzută și la Imperiul Leilor, de la PRO TV.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton