Cine este Iulia Albu. Ce studii are și care e numele ei de fată

.

Cine este Iulia Albu, juratul de la Splash! Vedete la apă. Doar câteva ore au mai rămas până la începerea noului sezon Splash! Vedete la apă. Anul acesta, la masa juriului o găsim și pe Iulia Albu, cea care a notat concurenții și în 2021. Vedeta este extrem de entuziasmată și abia așteaptă reîntâlnirea cu telespectatorii. Iată tot ce nu știai despre Iulia Albu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Cine este Iulia Albu, juratul de la Splash! Vedete la apă. Iulia Albu e o figură cunoscută în showbiz-ul românesc. Vedeta s-a făcut remarcată, de cele mai multe ori, prin aparițiile sale excentrice și controversate, mai ales la televizor. Mulți își amintesc de aparițiile ei alături de celebra găină LOULOU. Deși are o mulțime de fani, dovadă fiind numărul uriaș de urmăritori din mediul online, puțini știu, de fapt, cine este ea.

Cine este Iulia Albu, juratul de la Splash Vedete la apă. Iulia Albu s-a născut pe data de 28 iulie 1981, în Pitești. În prezent, aceasta are vârsta de 41 de ani. Frumoasa șatenă se numără printre cei mai apreciați critici de modă din România. Deși e cunoscută publicului cu numele de Albu, numele ei de fată este Vochița.


Citește și: Dialog neașteptat între Iulia Albu și Maria Constantin, după ce a asemnănat-o cu un pui rotisat. Ce s-a întâmplat la Splash, vedete la apă:'Aveam altă părere despre tine, dar…'

Citește și: Ce dietă ține Iulia Albu:'Fac foarte mult sport, nu mai mănânc…'

Citește și: Mircea Radu i-a ironizat pe George Buhnici și pe soția lui, din vacanța din Grecia:'Am căutat praz și mâncare de bame'

Citește și: Iubita lui Codin Maticiuc este însărcinată. Afaceristul va deveni tată a doua oară:'Avem multe de trăit împreună'


Cine este Iulia Albu, juratul de la Splash! Vedete la apă

Cine este Iulia Albu, juratul de la Splash! Vedete la apă. Iulia Albu a avut parte de câteva momente delicate în copilărie, în privința greutății sale. Vedeta era destul de slabă pentru vârsta ei, astfel că a decis să țină o cură de îngrășare destul de drastică. În doar 6 luni, ea s-a îngrășat 20 de kilograme. Nu a durat însă prea mult, pentru că, odată cu intrarea la facultate, șatena a slăbit din cauza stresului. În mai puțin de două luni, ea a dat jos 22 de kilograme.


„A fost normală (n.r. copilăria), dar am avut și multe momente grele. Am suferit din cauza faptului că eram prea slabă. Motiv pentru care am ținut cure drastice de îngrășare, tocmai când dădeam examen la facultate. În 6 luni am pus pe mine în jur de 20 de kilograme. Și părinții au considerat că am o problemă, am făcut înot și am ținut o dietă care a avut că scop un surplus de kilograme.

Dar, din păcate, cură mea de îngrășare a avut un final neașteptat. Mă pregăteam pentru facultate și, fiind preocupată de învățătură, din cauza stresului am slăbit iarăși 22 de kilograme în doar 2 luni’, spunea Iulia Albu, mai demult, pentru revista Tango.


Ce studii are Iulia Albu

Cine este Iulia Albu, juratul de la Splash! Vedete la apă. De asemenea, un lucru mai puțin știut despre Iulia Albu este că a absolvit Facultatea de Drept. Ba chiar a profesat în avocatură, vreme de șase ani. Astfel, ea a devenit un avocat definitiv. În perioada facultății, ea l-a întâlnit pe Mihai Albu, fostul ei soț.

După Facultatea de Drept, Iulia Albu și-a continuat studiile și a făcut și Facultatea de Arte. De asemenea, ea a absolvit și masterul și doctoratul, în Istoria Artelor.


„Imi doream sa invat cat mai bine si sa dobandesc acest titlu de avocat. Pentru ca a fi avocat nu inseamna doar a termina o facultate. Sunt multi care termina o facultate de Drept, putini care termina la stat, putini care ajung in barou. Eu mi-am dat examenul de definitivare cand eram gravida in sase luni. Am lucrat sase ani ca avocat, sunt avocat definitiv, urmatorul pas logic ar fi sa-mi deschid un cabinet de avocatura’, mai adăuga ea aceeași sursă.

Cum l-a cunoscut Iulia Albu pe Mihai Albu


Cine este Iulia Albu, juratul de la Splash Vedete la apă. Iulia Albu și fostul ei soț, Mihai Albu, căruia încă-i poartă numele, s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Erau atunci la o petrecere. La acea vreme, bărbatul era deja un cunoscut designer de încălțăminte. A făcut repede rost de numărul ei de telefon, iar, după câteva săptămâni, au început să se întâlnească.

Acum ceva timp, Iulia Albu povestea că a simțit ceva încă din prima clipă când l-a văzut pe Mihai Albu, însă nu era obișnuită cu bărbații. Cu toate acestea, în timp, el s-a dovedit a fi excepția de la regulă și a devenit chiar primul ei bărbat.


„A fost o perioada interesanta. Era ce imi doream, iar mai tarziu, prin anul trei, l-am cunoscut pe Mihai. L-am cunoscut la petrecerea unui prieten comun. Nu stiam cine este!

(…) A fost ceva din prima clipa. Dar eu nu eram obisnuita cu barbatii, a fost primul din viata mea. Eu mi-am promis mie ca nu voi face acest pas decat cu un barbat pe care il voi iubi foarte mult. Este important pentru o femeie sa-si calculeze foarte bine pasii si sa nu cada in mirajul acela, mai ales in varsta adolescentei, cand ai senzatia ca te indragostesti de trei ori pe zi. Cred ca parintii au si ei un rol foarte important. Ar trebui asteptat destul de mult pana la acest pas, pentru ca e foarte greu sa dai timpul inapoi. Pentru barbati e recomandat sa aiba cat mai multe femei. In schimb, pentru femei e rusinos sa aiba mai multi parteneri sexuali. Pentru ca, iarasi, traim intr-o societate in care sunt impuse normele astea’, a mai explicat ea.


Au ajuns la divorț în 2013

Cine este Iulia Albu, juratul de la Splash! Vedete la apă. Iulia Albu și Mihai Albu s-au căsătorit în anul 2004. Deși evenimentul a avut loc la o vârstă relativ fragedă, aceasta a mărturisit că nu regretă deloc decizia. Consideră că el a fost genul de bărbat lângă care a putut să și copilărească în continuare, dar să se și maturizeze.

Prima dată, Mihai Albu a cerut-o în căsătorie în luna februarie, în 2005, iar oficial, în luna iulie, chiar de ziua de naștere. Și-au unit destinele în octombrie, deși, din cauza diferenței de vârstă, familia ei nu a fost de acord cu mariajul. Au ajuns la divorț în 2013, deși au împreună o fiică, pe nume Mikaela. După despărțire, aceștia au avut numeroase scandaluri.

Iulia Albu, jurat la Splash! Vedete la apă 2022

Cine este Iulia Albu, juratul de la Splash! Vedete la apă. Lucrurile pare că i-au mers ca pe roate însă în plan profesional. De când a devenit celebră, a fost implicată în mai multe emisiuni de succes.

În 2016, ea a fost jurată la „Bravo, ai stil!’. Recent, ea și-a surprins fanii cu un nou format, show-ul „I.A. cu Stil’, de la Antena Stars. De asemenea, a participat și la „Dancing on Ice – Vis in doi’. În curând, o puteți vedea și la „Splash! Vedete la apă’, în calitate de jurat.

Cu cine se iubește acum Iulia Albu

Cine este Iulia Albu, juratul de la Splash! Vedete la apă. Întorcându-ne la viața ei amoroasă, se pare că Soarele a răsărit din nou pe Strada ei. De câțiva ani buni, Iulia Albu se iubește cu actualul ei iubit, Mihai Alexandru.

Deși sunt împreună de ceva timp, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, nu au devenit încă soț și soție.

„Cred într-o conexiune specială şi dincolo de cuvinte şi raţional între doi oameni, şi cred că asta este suficient’, a spus Iulia Albu pentru Click!

Sursă foto: Instagram