Cine este iubita lui Florin Piersic Jr. și cu ce se ocupă. Sunt împreună de 9 ani!

 Dumba Gabriela
.

După 9 împreună, rămâne un mister pentru publicul larg cine este iubita lui Florin Piersic jr. Relația lor este una discretă, iar Andreea Cipca nu ține să profite de celebritatea iubitului ei și preferă să rămână în spatele reflectoarelor. Iată cine este iubita lui Florin Piersic jr și cu ce se ocupă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Cipca și Florin Piersic jr. sunt împreună de nouă ani și au un copil, dar, cu toate astea, nu multă lume știe cine este, cu adevărat, iubita actorului și cu ce se ocupă. Spre deosebire de Florin Piersic, Juniorul s-a ferit cât a putut ca presa să nu afle detalii despre intimitățile sale. Aceasta a fost, în mare parte, și alegerea femeilor din viața sa.

69716971

Cine este iubita lui Florin Piersic jr și cu ce se ocupă

Iubita lui Florin Piersic Jr., Andreea Cipca, este și mama celui de-al doilea copil al actorului, un băiețel, pe nume Sasha, în vârstă de șase ani. Piersic Jr. mai are o fiica, Sonia, în vârstă de 16 ani, din relația cu actrița Dorina Chiriac.

Tânăra este jurnalistă și a fost editor pentru publicații de modă și life-style. Andreea Cipcă este cu 15 ani mai tânără decât partenerul ei, Florin, iar cei doi sunt într-o relație de aproximativ 9 ani.

Pe lângă această meserie, Andreea s-a preocupat și se preocupă în continuare de tot ce ține de artă, având acest punct major comun cu iubitul ei.

Andreea Cipcă a colaborat de-a lungul vremii cu reviste de modă și lifestyle de la noi, potrivit fanatik.ro. Cu toate acestea, n-a vrut să epateze datorită profesiei sale.

Citește și: Cât de mult a crescut Sasha, fiul lui Florin Piersic Jr.! Cum arată micuțul la 5 ani

Citește și: Florin Piersic Jr și Tudor Chirilă joacă într-un film cu Michael Keaton și Samuel L. Jackson:'Adevărata întâlnire a fost cu…'

Florin Piersic jr. are o fată de 16 ani cu Dorina Chiriac

Florin Piersic Jr. este cunoscut de publicul larg datorită carierei impresionante pe care o are în actorie. Acesta i-a preluat exemplul tatălui său, Florin Piersic, care a bucurat întreaga țară cu talentul tău actoricesc.

Acesta este tată a doi copii din două relații diferite. Deși nu a avut apariții publice în care să vorbească despre aceștia, este evident că Florin Piersic Jr. se simte foarte atașat de micuții lui.

Dintr-o fostă relație cu Dorina Chiriac, artistul are încă un copil. Sonia Piersic are 16 ani și este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului.

Despre Florin Piersic Jr., Dorina Chiriac spune  ca il iubeste pentru ca este tatal copilului ei:

Il respect si il admir. Daca e de neinteles pentru cineva, poate e acceptabil faptul ca-mi doresc asta pentru fericirea copilului meu. Desi nu e numai atat. Ar insemna sa ma neg pe mine. Este dovada faptului ca sunt de acord cu mine insami, cu trecutul meu, cu alegerile pe care le-am facut in viata'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton