Cine este iubita lui Dinu Gavrilă de la America Express. Cu ce se ocupă și cum arată Iulia

 Miniosu Alexandra
.

Dinu Gavrilă este concurent la America Express 2023. El și fratele lui, Jean, formează una dintre cele mai puternice echipe din competiție. Dacă despre Jean se cunosc o mulțime de lucruri, fiind deja persoană publică înainte să apară în emisiune, nu putem spune același lucru și despre Dinu. Iată cine este iubita lui Dinu Gavrilă de la America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este iubita lui Dinu Gavrilă de la America Express. Jean și Dinu Gavrilă participă la America Express 2023. Cei doi frați au atras simpatia publicului prin curajul și determinarea lor în privința probelor din emisiunea de la Antena 1. Dinu a fost o surpriză pentru telespectatori, fiind mai puțin cunoscut ca fratele său, cântăreț de meserie. După ce l-au văzut la televizor, mulți s-au întrebat cu cine se iubește concurentul.

dinu-gavrila-1dinu-gavrila-1

Citește și: Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express 2023, în timpul unei probe. Cum a reacționat soția artistului: „M-au deranjat alte chestii care au urmat'

Citește și: Jean Gavril și fratele său, Dinu, s-au certat la America Express 2023. De la ce a pornit totul: „Ești retardat? Nu poți să înțelegi?”

Citește și: Kate Middleton, îmbrăcată în uniformă militară de Ziua Forțelor Armate. Imagini inedite cu ea, pe câmpul de luptă

Citește și: Cum arată vila de lux, de 300.000 de euro, în care locuiesc Smiley și Gina Pistol. Camera fiicei lor este deosebită

Cine este iubita lui Dinu Gavrilă de la America Express

Cine este iubita lui Dinu Gavrilă de la America Express. De-a lungul parcursului său la America Express 2023, Dinu Gavrilă a menționat-o de mai multe ori pe iubita lui, la testimoniale. Așadar, se pare că tânărul este îndrăgostit lulea de partenera sa și o poartă în gând și când se află la distanță.

Iubita lui Dinu Gavrilă se numește Iulia și este studentă la medicină. La fel ca și concurentul, și tânăra este tot din Constanța. Aceasta studiază în prezent la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila' din București. Fratele lui Jean Gavril este fost sportiv de performanță și a venit și el în Capitală pentru a-și continua studiile.

Cu ce se ocupă și cum arată Iulia, iubita lui Dinu Gavrilă de la America Express

Cine este iubita lui Dinu Gavrilă de la America Express. Deși stă departe de lumina reflectoarelor, Iulia, iubita lui Dinu Gavrilă, este o prezență activă pe rețelele de socializare. Aceasta este o brunetă superbă și se laudă cu o siluetă de invidiat. Concurentul de la America Express 2023 pare să fie foarte atent la postările partenerei ei, drept dovadă că îi lasă mai mereu comentarii.

Cu toate că se mândrește cu frumoasa lui iubită, Dinu Gavrilă nu postează prea multe fotografii de cuplu cu ei în social media. Astfel, se pare că aceștia preferă să mențină discreția în privința relației lor și să nu o expună prea mult. Cea mai recentă postare cu ei e postată de concurentul de la America Express, de când erau la un eveniment.

Cine este Dinu Gavrilă de la America Express 2023

Dinu Gavrilă este fratele mai mic al cântărețului Jean Gavril. Cel din urmă este un artist cunoscut în România și îndrăgit de public, dar și câștigător al competiției Dancing on Ice 2022. Spre deosebire de Jean, Dinu nu este persoană publică. Se știe că s-a născut la Constanța, la fel ca fratele lui, și că, potrivit stiridirecte.ro, are 75 de kilograme și 1,77 m înălțime. Din postările lui din mediul online se vede că are părul șaten deschis spre blond.

Conform unei urări făcute de Jean Gavril pe rețelele de socializare în anul 2022, se pare că Dinu s-a născut pe 22 august.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton