Cine este iubita lui Cosmin Stanciu de la Survivor. Laura l-a pus să îi promită ceva înainte de emisiune

.

Laura, iubita lui Cosmin Stanciu de la Survivor i-a transmis acum un mesaj care i-a emoționat și pe telespectatorii Kanal D. Cosmin din echipa Faimoșilor este o adevărată forță a naturii pe traseele de la Survivor. Însă, atunci când vine vorba despre viața personală, este o fire discretă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Numele partenerei sale de viață a fost adus în discuție atunci când Zanni a acuzat-o pe Elena Marin că își înșală logodnicul cu colegul de echipă. Cine este însă, de fapt, iubita lui Cosmin Stanciu de la Survivor? Se pare că relația lor a început relativ recent, cei doi formând un cuplu de doar trei luni, conform Wowbiz.


Dacă în cazul Elenei Marin, partenerul de viață a apărut public, ba chiar și-a apărat iubita, în cazul lui Cosmin Stanciu nu există nici măcar fotografii în mediul online, cu cei doi îndrăgostiți. Dincolo de durata scurtă a relației, mai există un motiv: tânăra nu își dorește să devină cunoscută.


Cine este iubita lui Cosmin Stanciu de la Survivor

Laura este din Cluj și nu îi place să se afle în lumina reflectoarelor. Este iubita lui Cosmin Stanciu de doar 3 luni, dar sentimentele ei sunt unele puternice. Cel puțin asta reiese din scrisoarea primită de Faimos, în urma victoriei de la jocul de comunicare.

A fost, poate, cel mai emoționant moment din istoria acestui sezon, până acum. Culiță Sterp, Jador și Sebastian au izbucnit în hohote de plâns atunci când au citit mesajele partenerelor de viață. Nici pentru Cosmin nu a fost un eveniment lipsit de emoții. Laura a dezvăluit în acea scrisoare și promisiunea pe care i-a făcut-o iubitul ei, înainte să plece în Republica Dominicană.


Citește și: Drama neștiută din viața lui Cosmin Stanciu de la Survivor: ‘Au murit’

Citește și: S-a aflat cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu. Legiștii au finalizat raportul în cazul decesului său

Citește și: Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor. Face karate și e de 6 ori campion mondial


„Dragă Cosmin, îmi este foarte dor de tine, însă te aștept să te întorci acasă abia după finalul concursului. Vreau să știi că am urmărit toate emisiunile cu sufletul la gură și nu am putut să nu observ evoluția ta impresionantă. Pentru mine ești cu siguranță cel mai bun sportiv de la Survivor și vreau să știi că sunt mândră de tine. Te admir enorm pentru puterea ta de caracter de care ai dat dovadă.

Aș vrea doar să-ți reamintesc promisiunea făcută înainte de plecare, și anume că o să fii mereu cu zâmbetul pe buze indiferent de circumstanțele competiției și sper că primirea acestui mesaj o să contribuie mai mult la asta. Te aștept cu drag acasă. Te pup și te îmbrățișez’, i-a transmis Laura lui Cosmin Stanciu.


Drama lui Cosmin Stanciu de la Survivor

Multă lume s-a întrebat ce semnificație are tatuajul de pe pieptul lui Cosmin Stanciu. Adevărul este unul extrem de dureros. Destul de recent, Faimosul și-a pierdut ambii părinți.


‘Poate mulți se vor întreba ce reprezintă tatuajul meu. Am și un răspuns: mama și tata! Ambii au murit, dar sunt cu mine peste tot chiar și în Republica Dominicană! Consider că, în felul acesta, mereu există cineva de acolo de Sus care va avea grijă de mine. Pentru ei, am să câștig, a spus Cosmin.

‘E greu pentru mine, dar nu pot schimba nimic. Ii port în suflet pe părinții mei și am să le dedic victoriile de pe traseu. Drept dovadă, am un semn pe care îl voi face pentru mama și tatăl meu atunci când voi fi învingător‘, a mai adăugat Cosmin Stanciu.