Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu. Primele declarații ale juratului de la Chefi la Cuțite: "Nu pot sta singur cuc!"

.

Cătălin Scărlătescu este într-o relație și toată lumea se întreabă cine este noua iubită a juratului de la Chefi la cuțite. Scărlătescu spune că nu-i place să dea detalii despre viața lui privată și preferă ca lumea să-i aprecieze realizările profesionale, mai puțin aventurile amoroase.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lumea îl știa singur și disponibil din punct de vedere amoros, dar Cătălin Scărlătescu aruncă bomba și spune că se află într-o relație serioasă. Juratul de la Chefi la cuțite a evitat tot timpul să-și pună viața privată pe tavă și, ca un adevărat domn, nu a povestit în public despre femeile care au trecut prin viața lui.


Dar iată că, în prag de Crăciun, Cătălin Scărlătescu a recunoscut că e într-o relație, într-un interviu acordat Antena Stars.

‘Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!’, a spus Cătălin Scărlătescu.


Fără a da mai multe detalii despre noua sa cucerire, relația e destul de serioasă, după cum spune Cătălin Scărlătescu. De altfel, juratul de la Chefi la cuțite spune că nu este un om al aventurilor și preferă relațiile serioase, în care să se simtă iubit.

Scărlătescu a mai spus că cea mai lungă din viața sa a fost de cinci ani, dar s-a terminat în urmă cu mai mult timp.

‘De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată.’, a mai spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.



Cătălin Scărlătescu a slăbit 50 de kilograme

În urmă cu trei ani, Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit aproape 50 de kilograme și parcă a întinerit cu 10 ani. Recent, el și-a făcut o blefaroplastie, adică o intervenție estetică menită să îndepărteze excesul de piele din jurul ochiului.

În trecut, chef Cătălin Scărlătescu ajunsese la 130 de kilograme. Chiar el spunea că e cu un picior în groapă, din cauza greutății. După ce a slăbit impresionant și colegii lui l-au revăzut au avut un real șoc. Slăbise peste 45 de kilograme și arăta cu totul altfel. El a reușit să nu se îngrașe la loc, iar acum se menține la o greutate stabilă.


„Aveam glicemia 295 și mă duceam spre cimitir. Acuma am luat-o spre club. Eram obligat să slăbesc. Asta ca să pot să mai gătesc în viața asta. Mănânc absolut orice, dar cantități foarte mici. Până acum nu încăpeam în haine. Acum, mai nou, încap în haine, a mărturisit Cătălin Scărlătescu. „Eu am mai slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit, pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea… Sunt mai ușor cu 48 de kilograme, am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport. Am întinerit, declara Scărlătescu la acea vreme.


Citește și:

Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii: „Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare'. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Ana Barnoschi s-a despărțit înainte de nuntă, după 6 ani de relație. Primele declarații

Ștefan Manolache, fostul Andreei Antonescu, a fost părăsit de iubita însărcinată