Cine este Ionuț Iftimoaie de la Survivor 2023. S-a lansat în afaceri, după ce s-a retras din sport

.

Cine este Ionuț Iftimoaie de la Survivor 2023. Fostul kickboxer român a decis să accepte provocarea Pro TV și face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023. A avut o carieră de succes în lumea sportului, are o familie minunată și este discret când vine vorba de viața personală. Cu toate acestea, a acceptat să participe în acest reality show și este convins că are șanse mari să plece acasă cu trofeul și cu marele premiu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cine este Ionuț Iftimoaie de la Survivor 2023. Nu este pentru prima dată când Ionuț Iftimoaie participă la un reality show. În trecut, a fost printre concurenții Ultimul Trib, dar și printre cei care s-au luptat pentru trofeul Ferma Vedetelor. Acum vrea să demonstreze încă o dată că este capabil să depășească orice obstacol îi iese în cale.

Ionuț Iftimoaie – Viață personală


Cine este Ionuț Iftimoaie de la Survivor 2023. Ionuț Iftimoaie s-a născut în data de 26 august 1978, la Comănești, Bacău. Are 44 de ani, este zodia Fecioară și are ochii căprui. Vedeta are o înălțime de 1,87 m și o greutate de 102 kg.

Ionuț Iftimoaie este căsătorit și are 3 copii

Ionuț Iftimoaie este căsătorit de 16 ani cu Maria și au împreună trei copii minunați. Familia Iftimoaie locuiește în Bacău, în orașul natal al sportivului.

Ionuț Iftimoaie – Carieră

Cine este Ionuț Iftimoaie de la Survivor 2023. Ionuț Iftimoaie este un fost kickboxer român, iar numele lui din ring era Ivan Drago. A fost și campion al Italiei la kickboxing, campion K-1 Bassano în 2001 și 2002, campion Italy GP în 2002, cel mai bun luptător român în anii 2004, 2005 și 2006, dar a avut parte și de alte reușite în palmares, pe plan sportiv.


A fost primul român care a câștigat un turneu K1 organizat în Europa, în anul 2001. A participat în mai multe gale Local Kombat / Super Kombat și a ieșit învingător în ring în fața unor luptători precum: Josip Bodrozic, Freddy Kemayo, Sergei Gur, Stephane Revellion, Ivica Perkovic. A luat o pauză de patru ani, apoi s-a retras în mod oficial în data de 6 august 2016.


Ionuț Iftimoaie are propria afacere

Ionuț Iftimoaie și soția lui și-au dezvoltat propria afacere în domeniul agrementului în Comănești. Proiectul este făcut cu ajutorul unor fonduri europene, după cum a declarat chiar soția lui Ionuț Iftimoaie.

„Este un proiect făcut de primărie, pe fonduri europene, și este foarte mare. Ionuț fiind cetățean de onoare al comunei Comănești, județul Bacău, i-au dat complexului numele lui. Aici se fac multe evenimente sportive, culturale, iar vara localnicii vin la piscină, a declarat Maria Iftimoaie, soția lui Ionuț Iftimoaie, în trecut pentru click.ro.


Citește și: Misty și Keo se căsătoresc anul viitor. Unde va avea loc nunta: „Suntem legați sufletește de…’

Citește și: Cum au fost aleși Faimoșii de la „Survivor România’ 2023: ‘Am discutat cu peste 150 de vedete’

Citește și: Cum se simte Andreea Antonescu după ce a născut: ‘Mi-a crescut tensiunea la 18’. Fiica ei cea mare s-a întors din America, în secret

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Ionuț Iftimoaie. Ce afacere au în Bacău


Ionuț Iftimoaie face parte din echipa Faimoșilor la Survivor 2023

Cine este Ionuț Iftimoaie de la Survivor 2023. Ionuț Iftimoaie este unul dintre cei 12 Faimoși de la Survivor 2023. Știe că vor fi provocări diferite față de cele din ring, dar este gata să se confrunte cu ele, în junglă.

„Lipsa de hrană, dorul de casă, depărtarea de țară… Sunt diferite față de provocările pe care le-am avut în ringul de box, de-a lungul celor 20 de ani de carieră sportivă.

Lucrul care contează cel mai mult a fost și cel pe care l-am învățat în timpul carierei sportive a fost acela de a confunda viața din ring cu viața de zi cu zi. Sunt curios să descopăr dragonul din mine, omul care o să iasă la suprafață în față la atât de multe provocări’, a declarat Ionuț Iftimoaie, înainte să plece la Survivor România 2023. 

Sursă foto: Arhiva Viva