Cine este fostul soț al Liei Bugnar. Cei doi au fost căsătoriți timp de 12 ani: „Văzut, plăcut, căzut în cap, luat”

.

Cine este fostul soț al Liei Bugnar. Înainte de a forma un cuplu cu Anghel Damian, actrița a fost căsătorită cu Dragoș Buhagiar, actualul președintele al UNITER. Cei doi au avut un mariaj care a durat 12 ani, însă au ales să meargă pe drumuri separate la începutul anului 2013. Iată tot ce nu știai despre fostul soț al Liei Bugnar!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Pentru mai bine de 10 ani, Lia Bugnar și Dragoș Buhagiar au făcut echipă atât în teatru, cât și în viața profesională. La acea vreme, cunoscuta actriță mărturisea că mariajul cu cel mai bun scenograf al României a fost „cel mai important act de cultură’ pe care l-a făcut vreodată. În 2013, cei doi au depus actele de divorț și au apucat-o pe căi diferite. Dragoș Buhagiar este unul dintre cei mai prolifici scenografi ai României și are un palmares deosebit de bogat. Înainte de căsătoria cu celebrul scenograf, Lia Bugnar susținea că nu crede în instituția căsătoriei și că nu își dorește copii.


Cine este fostul soț al Liei Bugnar. Într-un interviu din 2005, artista mărturisea că fostul ei soț este persoana care a „modificat-o de-a binelea’ și că începutul poveștii lor de dragoste a fost „abrupt’ și „instantaneu’. Iată ce declarații făcea Lia Bugnar despre Dragoș Buhagiar!

Citește și: Cine este Lia Bugnar.Totul despre artista care i-a fost iubită lui Anghel Damian timp de 9 ani


Citește și: Anghel Damian, declarații de amor ca-n filme pentru Lia Bugnar, înainte să se îndrăgostească de Theo Rose:'Suntem parteneri în absolut'

Citește și: Gabi Bădălău, reacție dură după ce a înjurat-o pe Claudia Pătrășcanu:'A fost capabilă să-și folosească propriii copii punându-le microfoane în hăinuțe'

Citește și: Andreea Tonciu s-a bătut cu o femeie din showbiz:'A vorbit prost despre mine'


Cine este fostul soț al Liei Bugnar

Dragos Buhagiar este un cunoscut scenograf de teatru și film din România. A absolvit Academia de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu' București, promoția 1992. Din anul 1995, acesta este membru al Uniunii Artiștilor Plastici.

În anul 1993, acesta a devenit membru UNITER, iar, în prezent, este actualul președintele al acestei organizații, în urma votului unanim al Adunării Generale a Uniunii Teatrale din România.

„Dragoş Buhagiar păşeşte de astăzi pe urmele marelui Ion Caramitru şi sunt sigur că se va ridica la înălţimea misiunii sale. Este un scenograf cu o experienţă bogată în teatru, film şi televiziune, activitatea domniei sale fiind apreciată şi premiată în numeroase rânduri’, a declarat ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, citat de News.ro.


Ce spunea Lia Bugnar despre căsătoria cu Dragoș Buhagiar

Despre începutul poveștii de dragoste dintre ea și cunoscutul scenograf, Lia Bugnar mărturisea, într-un interviu mai vechi: „Foarte abrupt. Instantaneu. Văzut, plăcut, căzut în cap, luat’.


„Încercăm să ne îndrăgostim din nou (între noi) chiar dacă ne avem la îndemână. Am, oricum, soțul cel mai atent la detalii din câți pot fi pe glob. (…)

Partea comica e ca el e un scenograf atât de bun, încât nu avem cum să lucrăm împreună practic niciodată. Adică să mă îmbrace pe scenă, de exemplu. Și n-avem cum, pentru că regizorii cu care lucrează el sunt cei mai buni și își vor lua mereu în piesele lor cei mai buni actori, nu o actriță deviată în scriitoare și regizoare. Ca să-mi iau revanșa față de actrițele care au parte să fie îmbrăcate de Dragoș Buhagiar pe scenă, profit cât pot de talentul lui în viața de zi cu zi’, a declarat Lia Bugnar, în 2005, potrivit tonica.ro.

Sursa foto: Facebook