Cine este fiica lui Liviu Dragnea: locuieşte în America şi are o relaţie de şase ani cu un fost concurent X Factor

.

Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, este o prezenţă foarte discretă, în ciuda popularităţii de care se bucură tatăl ei. Tânăra locuieşte în America şi trăieşte, de peste şase ani, o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandru Maţaev, fost concurent X Factor.

Potrivit cancan.ro, Alexandra a revenit zilele trecute în România şi primul lucru pe care l-a făcut imediat ce a ajuns acasă a fost să-şi viziteze tatăl la Penitenciarul Rahova.


Alexandra Dragnea are 24 de ani și a terminat cursurile Facultăţii de Limbi și Literaturi Străine, iar acum locuieşte în Los Angeles, Statele Unite.

Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea și a fostei sale soții, Bombonica Prodana, preferă să se țină departe de reflectoare și de lumea mondenă, cu toate că ar avea toate șansele să cucerească showbizz-ul autohton . Tânăra a fost dintotdeauna discretă cu viaţa privată, însă odată cu relaţia pe care o are cu Alexandru Maţaev, fost concurent X Factor a fost şi mai în atenţia presei.


Cei doi s-a cunoscut pe vremea când el participa la X Factor, în 2013. Alexandru Mațaev este un cântăreț din Republica Moldova a luptat pentru trofeul concursului și cei 100.000 de euro cu Florin Ristei, în fața căruia a și pierdut.

Alexandra este unul dintre cei mai mari fani ai lui Alexandru şi în urmă cu patru ani i-a pus la dispoziţie domeniul tatălui său din Alexandria pentru ca acesta să filmeze videoclipul piesei „Cu capul în nori’. Alexandra Dragnea a apărut și ea în videoclipul iubitului ei.