Cine este Elena Ionescu, concurentă Survivor România 2020. Curiozitatea şi teribilismul o trimit pe cântăreaţă în jungla din Dominicană!

 Dumba Gabriela
.

Elena Ionescu se alătură echipei Survivor România 2020, după ce Ioana Filimon a fost nevoită să se retragă din competiţie, din cauza unei probleme de sănătate. Cântăreaţa spune că va merge în jungla din Republica Dominicană pentru a-şi testa limitele şi s-a înarmat pentru această experienţă cu o mare doză de teribilism şi curiozitate.

elena-ionescu2-2elena-ionescu2-2

„Curiozitatea, o anumită doză de teribilism și dorința de a-mi testa limitele m-au determinat să întru în această încercare. Sunt optimistă și abia aștept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană', a declarat Elena Ionescu despre experienţa Survivor România 2020.

Elena Ionescu vine după o perioadă foarte tulbure în ceea ce priveşte viaţa privată. La sfârşitul verii anului trecut, Elena şi soţul ei au decis să divorţeze, la un an de când au devenit părinţi şi la mai puţin de doi ani de la nuntă.

În foarte scurt timp, Dragoş, fostul soţ, al Elenei şi-a găsit alinare în braţele fostei sale iubite.

Elena nu şi-a refăcut încă viaţa, aşa că provocarea Survivor România 2020 a venit la fix pentru a da un restart vieţii sale. Cântăreaţa speră că va reveni din Dominicană şi mai puternică decât este acum.

Elena Ionescu de la Survivor România 2020 cântă de la 6 ani

Elena Ionescu este o prezenţă foarte cunoscută în showbiz pentru că a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă. Artista avea doar șase ani când a pășit prima dată pe o scenă, iar între timp a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale, de unde s-a întors cu multe premii.

Elena Ionescu este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școală Populară de Artă, Secția Canto și Teatru, iar în 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formației Mandinga.

După despărțirea de trupa Mandinga, Elena Ionescu și-a continuat cu succes carieră muzicală, impresionandu-și fanii cu piese precum „Pasiune', în colaborare cu Puya și Vescan, „Spune-i', în colaborare cu Mahia Beldo sau „Ce e dragostea', recent lansată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton