Cine este Eda Marcus, prezentatoarea Festivalului Cerbul de Aur 2019

.

Festivalul Cerbul de Aur 2019 o va avea drept prezentatoare una dintre cele mai plăcute prezențe feminine de la Televiziunea Română, care va forma un cuplu pe scenă cu îndrăgitul interpret Elvin Dandel. Iată cine este Eda Marcus!

Festivalul Cerbul de Aur 2019 a intrat în linie dreaptă, pe 22 august urmând să-și deschidă porțile pentru amatorii de divertisment și muzică de calitate. Eda Marcus, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare ale Televiziunii Române, va face un cuplu pe scenă cu Elvin Dandel, care va reveni pe scena din Piața Sfatului, din Brașov, după ce, în 1996, s-a numărat printre artiștii invitați, iar în 2008, a prezentat festivalul, alături de Ruxandra Gheorghe și Alina Sorescu.


Eda Marcus va prezenta Festivalul Cerbul de Aur 2019 alături de Elvin Marcus

Eda Marcus își va aniversa ziua pe scena Festivalului Cerbul de Aur, în febra pregătirilor

Eda Marcus va împlini 37 de ani chiar pe 20 august, cu puțin înainte de începerea Festivalului Cerbul de Aur 2019, deci chiar atunci se va afla în febra pregătirilor.Vedeta TVR a povestit că, de 25 de ani își dorește să prezinte Cerbul de Aur, și iată că visul i s-a îndeplinit în preajma zilei sale de naștere. Vedeta a început să lucreze de la 19 ani și spune cu mândrie că a parcurs toate etapele: de la omul bun la toate în colectivul unei emisiuni, până la muncă de prezentator și realizator, așa cum o vedem în Telejurnalul matinal, de la TVR 1.


„M-am născut și am crescut cu Cerbul de Aur pentru că mama mea a lucrat pe parcursul carierei sale la foarte multe festivaluri, în mod special la Cerb. Am prins toate edițiile de la Brașov, fiind alături de ea, jucându-mă pe scenă, prin culise, printre cei mai mari artiști care au venit la festival, printre oameni de televiziune de mare valoare.

Și așa am înțeles ce înseamnă acest eveniment, din toate unghiurile posibile. Am fost cucerită pe viață de atmosfera unică, de emoțiile puternice pe care le trăiam alături de concurenți, de tensiunea aceea de direct și de amploarea fenomenului', a declarat Eda.


La 37 de ani, Eda Marcus are un CV impresionant

2002 – redactor și prezentator emisiunea Veni, Video, Vici – TVR2

– reporter și prezentator al rubricii de muzică din cadrul programului de divertisment ,,Vara la Televizor – TVR1
– prezentator emisiunea estivală ,,Tonomatul de vacanță, alături de Cătălin Măruță – TVR2
– prezentator al emisiunilor dedicate vizionării pieselor participante la Eurovision Junior 2006 – TVR1
– coprezentator Eurovision Junior 2006, alături de Alina Sorescu și Florin Ristei – TVR1
– prezentator Eurovision Junior 2007, selecția națională – TVR1
– prezentator Gala Premiilor VIP
– prezentator emisiunea muzicală Muzică și Muzichie – TVR2
– prezentatoarea emisiunii de divertisment ,,Gala Umorului românesc' difuzată pe TVR1
– prezentator rubrica sport în Matinal – TVR1


Vedeta TVR are o fetiță, Aria, în vârstă de 4 ani

Citește și: Eda Marcus, prezentatoarea Festivalului Cerbul de Aur 2019: „Este momentul meu de maximă glorie!’