Cine este Doinița Oancea. Cu se s-a ocupat înainte să devină actriță

.

Cine este Doinița Oancea. Doinița Oancea e una dintre cele mai iubite actrițe din România. Are sute de fani în toată țara, iar succesul ei a ajuns și peste hotare. Deși e o fire transparentă, vedeta a păstrat mereu o oarecare discreție în privința vieții sale personale. Așadar, puțină lume știe cum arăta viața ei înainte să devină celebră. Iată cu ce s-a ocupat și care e statusul ei sentimental, în prezent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Cine este Doinița Oancea. Doinița Oancea se numără printre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Frumusețea, charisma și talentul au condus-o pe culmile succesului încă de la o vârstă fragedă. Vedeta, pe numele ei complet Mihaela Doinița Oancea, s-a născut pe data de 15 februarie 1983, în București. Acum, ea are 39 de ani.

Cine este Doinița Oancea. Doinița Oancea s-a făcut remarcată în anul 2007, atunci când a interpretat-o pe Minodora, fiica lui State Potcovaru, în telenovela „Inimă de ţigan, de la Acasă TV. În 2008, ea avea să joace acelaşi rol în „Regina’. În anul 2014, actrița a apărut și în serialul „Fetele lu domn profesor’, de la Kanal D, iar ulterior și în reality show-ul „Ferma Vedetelor’, de la PRO TV. A stat atunci aproape trei luni în emisiune.


Citește și: Ce a recunoscut Doinița Oancea despre Augustin Viziru, la peste 10 ani de când se cunosc:„Mi-a plăcut tot timpul…’

Citește și: Octavian Strunilă, despre momentul în care a lovit-o pe Doinița Oancea, la filmări:'Am văzut cum îi curge sânge…'

Citește și: Cum se înțeleg fiicele lui Pepe cu fratele nou-născut.Imagini emoționante cu cei trei copii

Citește și: Vlăduța Lupău, ipostază emoționantă cu soțul și fiul lor. Cum i-a surprins artista:„A intrat schimbul de noapte’


Cine este Doinița Oancea

Cine este Doinița Oancea. Doinița Oancea se laudă cu o carieră de succes în lumea artistică. De-a lungul timpului, ea a făcut parte din mai multe proiecte celebre, care au prins la public. Printre ele se numără „State de România’ (2009), „State și Flacăra – Vacanță la Nisa (2010)’, „Moștenirea (2010 – 2011)’, „S-a furat mireasa (2012)’, „Îngeri pierduți’ (2012 – 2013), „O grămadă de caramele’ (2016).

Recent, ea a apărut și în „Fructul oprit’ (2017 – 2019) și Sacrificiul (2019 – 2020), două seriale de succes de la Antena 1.


Ce studii are Doinița Oancea

Cine este Doinița Oancea. Deși e o actriță celebră, studiile sale nu au legătură cu acest domeniu. Doinița Oancea este jurnalistă cu acte în regulă, după ce a terminat Facultatea de Jurnalism. Deși și-a dorit să activeze în jurnalism imediat după absolvire și și-a înființat propira firmă de PR, destinul îi pregătise altceva. După câțiva ani, când se aștepta mai puțin, s-a ivit un proiect care să nu aibă legătură cu domeniul studiat la Universitate.


În pauza dintre seria telenovelei „Inimă de țigan și serialul „O grămadă de caramele , Doinița Oancea a avut propria emisiune TV.

„Nu m-am dus în zona asta a jurnalismului. O singură dată a fost o chestie întâmplătoare, vezi tu cum Universul complotează, acum 3-4 ani am prezentat un matinal la Neptun TV. A fost prima și singura mea experiență de emisiune live, timp de două luni, pe o plajă. A fost foarte mișto, mi-a plăcut tare-tare, dar de atunci nu s-a mai ivit ocazia‘, ne-a povestit Doinița Oancea, mai demult.


Tot atunci, ea ne spunea că poate nu a ajutat-o nici faptul că nu este genul de persoană care să se autopropună sau să le ceară producătorilor de emisiuni să-i dea o șansă.

„Nici nu mă duc să bat eu la ușă și să zic: „Bună ziua, nu vă supărați, mie mi-ar plăcea să fac asta. Ce ziceți?. Eu sunt de părere că dacă e să fie pentru mine, vine’, a completat ea.

Cu se s-a ocupat înainte să devină actriță

Cine este Doinița Oancea. Iar surprizele nu se încheie aici când vine vorba despre viața profesională a Doiniței Oancea. Înainte de a deveni actriță, ea a profesat ca… dansatoare. Mai demult, actrița că a urcat pe scenă, în Japonia, ca dansatoare alături de Rona Hatner și a fost asistent- managerul unei firme de construcții.


„Așadar, înainte de 2007, în CV-ul meu se regăsesc următoarele: pe durata primei facultăți am fost hostess la diverse conferințe și evenimente, promoter, iar ca dansatoare am avut un turneu în Tokio cu Mahala Rai Banda și Rona Hartner.

Apoi, am fost director adjunct în cadrul unei companii de spectacole (dar și artist dansator în spectacolul pe care l-am pus în scenă la Sala Palatului) și, ulterior, am urmat zece luni de cursuri postuniversitare cu bursă întreagă la Central European University din Budapesta.


După, am fost asistent manager în cadrul unei companii de construcții grecești și, la foarte scurt timp după aceea, lumea a cunoscut-o pe Minodora’, spunea Doinița Oancea pentru cancan.ro.

Doinița Oancea s-a despărțit de logodnic, după aproape 6 ani

Cine este Doinița Oancea. Și viața sentimentală a Doiniței Oancea pare că e la fel de palpitantă. O lungă perioadă de timp, aceasta s-a iubit cu Ionuț Ghenu, actualul partener al Lorei. Ulterior, ea și-a refăcut viața amoroasă și s-a logodit cu un alt bărbat. Și de acesta s-a despărțit însă, după 5 ani și jumătate.


„Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult.

În cini ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că, la un moment dat,evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis: «Ce mă așteaptă?». Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar, nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi, mărturisea Doinița Oancea, la Antena Stars.

Are un nou iubit

Cine este Doinița Oancea. De ceva timp, se pare că Doinița Oancea a fost atinsă din nou de Săgeata lui Cupidon. În urmă cu câteva luni, aceasta a fost surprinsă în ipostaze tandre în compania unui bărbat, despre care s-a scris că e noul ei iubit.

Paparazzi de la mediaflux.ro au descoperit noua cucerire a vedetei. Se pare că frumoasa actriță se iubește cu un tânăr misterios, pe care încearcă să-l țină departe de lumina reflectoarelor. Nu ar fi de mirare, având în vedere că actrița a păstrat mereu discreția în privința vieții sale private.

Recent, frumoasa actriță a fost surprinsă în parcarea unui mall din București, în compania unui bărbat. Artista ar fi fost supărată, însă și-ar fi revenit după sărutul primit pe buze, în văzul lumii.

Sursă foto: Instagram