Cine este Diana, noua iubită a lui Alex Dobrescu. Are 21 de ani și e studentă: „Ne cunoaștem de ceva vreme”

.

Cine este Diana, noua iubită a lui Alex Dobrescu. În urmă cu trei săptămâni, vedeta anunța că s-a separat pentru o perioadă de tatăl fiicei sale. În tot acest timp, Alex Dobrescu a negat despărțirea și a zis că au planuri de nuntă. Din nefericire, șansa de a se împăca a fost spulberată, iar la scurt timp, fostul iubit al Cristinei Cioran s-a afișat cu o altă femeie. Iată cine este Diana, tânăra de 21 de ani, cu care se iubește acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Cine este Diana, noua iubită a lui Alex Dobrescu. Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ales să meargă pe drumuri separate. Săptămâni la rând cei doi au fost protagoniștii unor discuții aprinse, ce s-au sfârșit prin amenințări și jigniri. La scurt timp după ce lucrurile s-au liniștit, fostul iubit al vedetei și-a făcut apariția în mediul online cu o altă femeie. Cine este noua iubită a lui Alex Dobrescu?!

Cine este Diana, noua iubită a lui Alex Dobrescu. Încă de când a postat prima poză alături de bruneta misterioasă, toată lumea se întreabă cine este noua iubită a lui Alex Dobrescu. Ei bine, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări și speculații, Alex Dobrescu și-a asumat relația. Ba mai mult decât atât, a oferit și primul interviu în compania ei.


Citește și: Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu, tatăl copilului ei, s-a afișat cu noua iubită:'O poveste care s-a închis…'

Citește și: Cristina Cioran, mesaj controversat după despărțirea de Alex Dobrescu:’Pe cine nu lași să moară…’

Citește și: Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican cu o altă artistă? Declarațiile neaștepate ale saxofonistului:’Mai vreau și eu altceva’

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dansat pe manele, de ziua soției prezentatorului.Luis Gabriel a întreținut atmosfera la petrecere


Cine este Diana, noua iubită a lui Alex Dobrescu

Alex Dobrescu nu auferit deloc după despărțirea de Cristina Cioran. Acesta și-a găsit liniștea și fericirea mai repede decât oricine se aștepta. Pe când ieșea alături de niște prieteni, fostul vedetei avea să o întâlnească pe Diana, tânăra de 21 de ani, care i-a adus zâmbetul pe buze.

Se numește Diana (n.red noua iubită) e de ajuns. Ne cunoaștem de ceva vreme, iar de mai puțină vreme de cunoaștem mai bine. A fost dragoste la prima vedere. (…).‘, a declarat Alex Dobrescu despre noua lui iubită.


Diana are 21 de ani

Cine este Diana, noua iubită a lui Alex Dobrescu. Nici Diana, noua iubită a lui Alex Dobrescu, nu s-a sfiit din a da declarații despre relația lor. Tânăra a explicat că s-au cunoscut recent, prin intermediul unor prieteni. Ea a fost fascinată de creativitatea lui, iar de aici au ajuns să vorbească tot mai des și să formeze și un cuplu acum.

Ne-am cunoscut acum o săptămână prin prisma unor prieteni și asta a fost. Fac 22 în scurt timp, Sunt studentă și make-up artist. Îmi place mult creativitatea lui și că vrea să facă ceva nou, ceva ce nu am mai văzut eu, cel puțin.‘, a declarat Diana, noua iubită a lui Alexandru Dobrescu, în exclusivitate, la Antena Stars.


Alex Dobrescu și Cristina Cioran au împreună o fetiță

Alex Dobrescu și Cristina Cioran au ales să meargă pe drumur separate după ani în care s-au iubit cu foc. Cei doi pozau în cuplul perfect și erau de nedespărțit, mai ales după perioada critică prin care a trecut cu fiica lor născută prematur. S-au susținut unul pe celălalt și s-au rugat ca totul să fie bine. Într-un final, fetița pe care o au împreună este perfect sănătoasă, dar relația lor a început să se degradeze ușor, ușor. De la premisa de a lua o pauză, cei doi au ajuns să se despartă în adevăratul sens al cuvântului.

Sursă foto: Facebook / Instagram