Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. S-au mutat împreună în casă nouă

.

Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. De doi ani, artista trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr de origine franceză. În urmă cu câteva luni, aceasta a luat decizia de a se muta în Franța pentru a fi aproape de partenerul său, pentru o perioadă. Recent, însă, aceștia s-au mutat în casă nouă. Iată tot ce nu știai despre David Goldcher, iubitul Irinei Rimes!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. Cântăreața din Republica Moldova a fost întotdeauna discretă cu privire la viața sentimentală. În 2021, invitată fiind la podcastul lui Cătălin Măruță, artista spunea că iubitul ei este cel care i-a adus „vise noi, dorințe noi, ideea de evoluție, culoare, pasiune, dorința de a trăi, de a fi curios ce poate să-ți aducă viitorul’. La rândul său, tânărul creează muzică, fiind unul dintre criteriile importante după care Irina Rimes își alege partenerii.


Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. În perioada pandemiei, cântăreața a petrecut o lună și jumătate în Franța, acolo unde lucra la următoarele sale lansări. În cadrul acestei călătorii, aceasta l-a întâlnit pe actualul său iubit. Într-un interviu mai vechi, Irina Rimes susținea că David Goldcher părea „pierdut în spațiu’, așa cum era și ea.


Citește și: Irina Rimes, despre lupta cu depresia:„Am avut momente grele. Nu puține au fost dățile când am renunțat la…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce sacrificii face Irina Rimes, la sfârșitul concertelor ei: „Mă flatează, dar până la urmă e ceva trist’

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 44 de ani.Imagini din vacanța din Grecia

Citește și: John Travolta, mesaj sfâșietor după moartea actriței Olivia Newton-John:„Ne vom revedea pe drum și vom fi din nou împreună’


Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes

Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. Tânărul de origine franceză are 30 de ani și activează în domeniul muzical. Aceasta a apărut și ca interpret în mai multe videoclipuri. Irina Rimes susținea că este important să împărtășească cu partenerul ei pasiunea pentru muzică.

De-a lungul timpului, Irina Rimes a oferit câteva declarații referiroare la relația cu David Goldcher. Aceasta nu exclude ideea căsătoriei, însă, experiențele anterioare, au făcut-o să fie reticentă în a da un verdict cu privire la relația sa.


„Nu știu să spun (n.r. dacă el e alesul). Așa am crezut de multe ori, de aceea, nu mai cred nimic, pur și simplu trăiesc’, a declarat artista în emisiunea ‘Vorbește lumea, potrivit spynews.ro.

David Goldcher s-a întâlnit cu părinții artistei

Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. În urmă cu ceva timp, tânărul a fost în Republica Moldova, acolo unde i-a cunoscut pe părinții artistei. Aceasta din urmă a susținut că mama sa este foarte „încântată’ de noul ei iubit, sfătuind-o, chiar, să nu îl piardă.


Într-o înregistrare postată pe rețelele de socializare, David a fost surprins în timp ce gusta dintr-o băutură tradițională, probabil țuică sau palincă, iar reacția sa a stârnit hohote de râs.

Vorbind ipotetic despre nuntă, Irina Rimes a mărturisit că își dorește ca acest eveniment să se desfășoare după tradițiile românești.

„Poate că el este iubirea vieții mele’

Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. Artista a mărturisit că nu se grăbește să-și facă planuri pe termen lung, având în vedere „greșelile’ pe care le-a făcut în viața personală.


„Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum’, mărturisea Irina Rimes.


Irina Rimes și David Goldcher au locuit împreună, în Franța, o perioadă

Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. În urmă cu câteva luni, cântăreața originară din Republica Moldova a declarat, pe rețelele de socializare, că s-a mutat cu iubitul ei în Franța. Aceasta a susținut că au găsit imobilul mult visat, în care vor locui cu chirie. La scurt timp după ziua ei de naștere, vedeta a anunțat însă că s-au mutat în casă nouă.


„După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată așa! Are o grădină foarte drăguță. Vă țin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie’, a declarat Irina Rimes.

Sursa foto: Facebook