Cine este Daniel Nuță, fost luptător de full contact, acum actor în serialul Sacrificiul. Joacă rolul unui cardiolog rebel

 Dumba Gabriela
.

În vârstă de 26 de ani, Daniel Nuţă va frânge, cu siguranţă, inimile fetelor care îl vor admira în serialul Sacrificiu, care va avea premiera pe 11 septembrie, la Antena 1. Brunet, păr lung, fost luptător de full contact. Daniel Nuţă va fi medic cardiolog în Sacrificiul, pasionat de munca sa şi un „un rebel cu cauză', care şi-a cumpărat motor special pentru rolul din serialul produs de Ruxandra Ion.

Daniel Nuţă a fost sportiv de full contact, acum este actor în SacrificiulDaniel Nuţă a fost sportiv de full contact, acum este actor în Sacrificiul

Daniel Nuţă are permis de motor încă de la 19 ani, iar singurul lucru care l-a împiedicat să conducă a fost faptul că nu avea un motor al lui.

Robert Câmpeanu este un medic cardiolog, workaholic, familist convins și un rebel cu cauză', aș spune eu în comparație cu James Dean în rolul lui Jim Stark. În timpul repetițiilor, am venit şi cu cu nişte propuneri, una dintre ele fiind ca Robert să conducă un motor', a declarat Daniel Nuţã.

Ce l-a determinat pe Daniel să își cumpere un motor a fost chiar personajul pe care îl interpretează în serialul Sacrificiul: Am permis de la 19 ani, dar nu conduceam pentru că nu aveam un motor. Iubeam motoarele Triumph de mult timp. Odată cu ideea că Robert conduce, am luat decizia să merg să îmi cumpăr unul. Puteam să cer producției să îmi facă rost de unul de fiecare dată când era nevoie de el pe platou, dar am preferat să îl am pe al meu pentru că vreau să îmi perfecționez stilul de a conduce.

Plus că este un ,,drog', odată ce te-ai urcat pe el, nu îl mai poți lăsa. De când a început vara, nu știu dacă am mai folosit mașina mai mult de câteva zile. Nu știu ce voi face la toamnă sau la iarnă când nu voi mai putea conduce din cauza condițiilor meteo. Și abia aștept să-mi cumpăr și un alt model. Tot Triumph', a mai completat Daniel.

A fost sportiv de full contact

Daniel Nuţă a terminat U.N.A.T.C București, secția Actorie, promoția 2015, chiar dacă nu şi-a imaginat niciodată, pe vremea când sportul îi ocupa tot timpul, că va urca vreodată pe scenă, în locul celor pe care îi admira în piesele de teatru.

„Dani este acel băiat cu părul lung și barbă, care, în ciuda aparențelor, este destul de introvertit, nu vorbește prea mult, îi place mai mult să asculte, fost sportiv de Full-Contact, mai târziu devenit actor, al cărui scop este să bucure oamenii și să le ofere tot ce are el de oferit', spunea actorul în urmă cu ceva timp, pentru LiterNet.ro

„Înainte de facultate, înainte de a lua decizia de a susține admiterea, viața mea se rezuma numai la sport, iar teatrul era doar o formă de relaxare, în care mergeam pentru a mă bucura de poveștile de pe scenă. Nu îmi imaginam că va veni o vreme când voi deveni eu „făuritor de povești' pentru ceilalți. Poate doar în subconștient visam să fac și eu parte din spectacol, dar nu-mi dădeam seama de asta. Acum, în schimb, teatrul a devenit singura mea armă de supraviețuire în această „lume ne-bună'.', spune Daniel Nuţă. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton