Cine este Dana Badea, ispita de la Insula Iubirii. Bruneta a fost implicată într-un scandal amoros de proporţii

.

Dana Badea are 28 de ani, este dansatoare profesionistă şi coregraf şi este ispită şi în cel de-al cincilea sezon al show-ului Insula Iubirii. Anul trecut, Dana l-a cucerit pe Răzvan, tânărul care venise în Thailanda împreună cu iubita lui, Cati. În urmă cu câţiva ani, s-a scris că Dana i-ar fi fost ispită şi lui Florin Salam, nu doar dansatoare în videoclipurile manelistului.

Dana a fost slăbiciunea lui Răzvan, în sezonul patru de la „Insula Iubirii’. Cei doi mergeau împreună în baie şi au avut câteva tentative de a forma un cuplu în Thailanda, dar în afara unor atingeri au spus că nu s-a întâmplat nimic concret. Răzvan era dispus să meargă mai departe în încercarea de a o face geloasă pe iubita lui, Cati, însă nu s-a infiripat o aventură între ei.


În sezonul actual „Insula Iubirii’, Dana a făcut show erotic cu Aurel, încă de când a ajuns în Thailanda, spre amuzamentul celorlalți. Cei doi au petrecut minute în şir la piscină, şi la un moment dat i-a dat sutienul jos, iar ispita a rămas cu sânii la vedere, în faţa tuturor.

De asemenea, Aurel şi ispita Dana au mimat scene de filme pentru adulţi, fără nicio reţinere.

În urmă cu cinci ani se vorbea despre o aventură a Danei cu Florin Salam, dar ispita de la Insula Iubirii a infirmat categoric bârfele. Acuzaţiile veneau din partea unei minore pe nume Oana, ce dezvăluia, la rândul său, că întreține relații sexuale cu manelistul. Ispita de la Insula Iubirii i-a spus, atunci, adolescentei de 17 ani cu care a intrat în conflict că „nu eu m-am „autointitulat’ Dana Salam, Florin a făcut asta’.