Cine este Dan Cruceru, prezentatorul SURVIVOR ROMÂNIA! Este unul dintre cei mai cunoscuţi tătici din ţară

 Dumba Gabriela
.

Dan Cruceru a fost ales prezentatorul show-ului Survivor România. Vedetă TV, blogger de parenting, influencer, om de afaceri, pasionat de sport și tatăl a doi copii minunați, Dan Cruceru este unul dintre cei mai cunoscuţi tătici din România pentru că, în ultimii ani, a acţionat pe zona de parenting şi a dat sfaturi, pe blogul său, legate de creşterea şi educarea copiilor.

48372027_2276198485765533_5967442937045319680_n48372027_2276198485765533_5967442937045319680_n

Cruceru s-a născut pe 12 iunie 1981 la Focșani. Prezentatorul Survivor a făcut Liceul Militar din Breaza, este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, a făcut master de Management si Resurse Umane la SNSPA și are experiență vastă în televiziune.

Absolvent al Facultătţilor de Limbi Străine și Jurnalism, și-a început cariera în televiziune în urmă cu 15 ani, trecând prin mai toate etapele jurnalistice. A fost reporter în domeniile politic, economic și monden; a coordonat un departament de știri politico-economice. A prezentat două emisiuni de succes, „Focus Monden' și „Poveștiri adevărate'.

Din 2014 s-a dedicat proiectului personal „Taticool', un mix de blog de parenting modern și e-commerce, devenind o voce credibilă în social media.

Dan Cruceru este gata de aventura dominicană și de reîntâlnirea cu telespectatorii, de această dată facând parte din echipa Kanal D și „Survivor România'.

„Sunt onorat să fiu implicat într-un reality iconic, de asemenea, foarte bucuros să am parte de o experiență extraordinară, într-un peisaj de o frumusețe ieșită din comun. Sunt nerabdator să îi cunosc pe concurenți, vor avea parte de o competiție extrem de dură, pentru că vor fi ca niște naufragiați în jungla din Republica Dominicană. Să-ți construiești singur adăpost, să îți procuri singur hrana din ceea ce iți ofera natura și să nu ai parte de nimic din confortul cu care erai obișnuit, toate acestea mi se par niște adevărate pietre de încercare. La care se adaugă imposibilitatea de a ține legătura cu familia, cu cei dragi. Telespectatorii vor avea parte de o competiție sută la sută reală, încărcată de dramatism, depășirea limitelor, camaraderie și dorința de a fi cel mai bun', a declarat Dan Cruceru.

Ce spune Dan Cruceru despre Survivor România

”Îmi imaginez pe de-o parte că va fi foarte greu, atât din cazuă climei, din cauza faptului că vom stă foarte multe ore în soare. Pe de altă parte îmi va fi foarte greu din cauza faptului că familia nu va fi tot timpul acolo. Din fericire, vor veni și atunci… respir… Cel mai mult, față de Sofia. De exemplu, am stat 10 zile, la Moscova, vorbind însă în fiecare zi pe FaceTime și văzându-ne. Dar atât. S-a întâmplat o dată anul trecut, în rest…”, a spus Dan Cruceru la ”Teo Show”.

Dan Cruceru are doi copii

În decembrie 2018, Dan Cruceru a devenit tată pentru a doua oară, când soţia sa, Cristina, l-a adus pe lume pe băieţelul lor. Cei doi mai au o fetiţă, Sophia, în vârstă de opt ani acum, care a apărut în multe reportaje şi emisiuni TV dedicate parentingului, împreună cu tatăl ei.

Soţia lui Dan, Cristina Ancuța Pocora este un politician, fost deputat în Parlamentul României în legislaturile 2008-2012 și 2012-2016 din partea PNL Ialomița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton