Cine este și cum arată viitoarea soție a lui George Simion. Au chemat la nuntă toată România: "Să veniți în cămașă populară!"

 Dumba Gabriela
.

Cine este și cum arată viitoarea soție a lui George Simion. Liderul AUR a considerat că este timpul să clarifice întrebările de pe buzele tuturor și și-a prezentat viitoarea mireasă pe Facebook, acolo unde a și invitat toată România la nunta lor. Neapărat, spun George Simion și viitoarea lui soție, „veniți în cămașă populară”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

George Simion a postat, în weekend, o fotografie cu el și cu viitoarea lui soție. Potrivit liderului AUR, Ilinca are 24 de ani și „stă departe de politică'. Postarea liderului AUR a stârnit mii de reacții. Unii oameni l-au felicitat și au apreciat frumusețea viitoarei soții, alții au considerat că viitoarea soție este 'prea mică'.

274732074_500353541460089_5630992451868173542_n274732074_500353541460089_5630992451868173542_n

Cine este și cum arată viitoarea soție a lui George Simion

Speculațiile au luat sfârșit! George Simion a dezvăluit cine este viitoarea sa soție. Tânăra are 24 de ani, vrea să stea cât mai departe de politică și i-a furat inima liderului AUR.

„De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă', este mesajul postat pe Facebook de George Simion (35 de ani), alături de fotografia cu el și viitoarea lui soție.

Viitoarea mireasă este studentă la drept și a fost practicantă la Insituția Avocatul Poporului și la Institutul Român pentru drepturile Omului, după cum se poate vedea la secțiunea „despre' pe pagina sa de Facebook.

„Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo', mai scrie liderul AUR într-un comentariu la propria postare.

În plan personal, liderul politic a dezvăluit că el și Ilinca își doresc cât mai mulți copii.

Citește și: Cum arată Laura Cosoi, la o zi după ce a născut. Primele declarații:„În aceste ore nu am făcut altceva decât să…’

Citește și: Olivia Steer, mesaj pentru Andi Moisescu, după 20 de ani de relație:'Mă întreba ce planuri am'

Citește și: Finala Insula Iubirii.Ce decid cuplurile în ultima ediție a emisiunii

Când are loc nunta lui George Simion

George Simion se însoară și anunță că pe 27 august îi așteaptă pe toți românii la nuntă. Are însă și o condiție, președintele AUR le cere tuturor celor care vor să participe la eveniment să vină în costum popular.

Nunta va avea loc în satul Oveselu din Vâlcea.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!', a anunțat George Simion pe Facebook.

Liderul AUR a mai spus că le va pune la dispoziție autocare oamenilor care vor să vină la nunta sa. Și, nu vă speriați, nunta este fără dar!

Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public, cei care ne vor binele sunt așteptați la nuntă pe 27 august.

Îmi poate scrie oricine pe Facebook și le dau invitația la nuntă. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu', a declarat George Simion pentru Click!





 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton