Cine este și cum arată fiul vitreg al Danei Rogoz. Are 20 de ani și studiază în Elveția

.

Cine este și cum arată fiul vitreg al Danei Rogoz. Împreună cu soțul ei și cei doi copii ai lor, dar și de fiul lui Radu din prima căsnicie, Dana Rogoz a plecat în vacanță în Bali și a povestit pe Instagram cum a fost drumul lung, de aproape 30 de ore, pănă acolo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Când a început relația cu Radu Dragomir, Dana Rogoz avea doar 18 ani, iar el 37. Regizorul mai fusese căsătorit și avea un fiu și chiar dacă și-a făcut o nouă familie cu o femeie mult mai tânără, Radu Dragomir a păstrat o relație excelentă cu fiul său cel mare, Barbu.

Cine este și cum arată fiul vitreg al Danei Rogoz

Pe lângă cei doi copii pe care îi are cu Dana Rogoz, Radu Dragomir mai are un fiul din prima căsnicie cu Ozana Oancea.


Barbu are acum 20 de ani și studiază în Elveția, iar relația cu tatăl lui și actuala lui familie este atât de frumoasă încât au plecat cu toții în Bali, în vacanță.

„Foarte bine mă înțeleg cu el. Acum este la studii în străinătate. În Elveția, la o Facultate de Management de stat', dezvăluia Dana Rogoz în urmă cu ceva timp, în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță.

Dana Rogoz se află cu soțul, copiii și fiul vitreg în Bali

În ciuda orelor lungi petrecute pe drum, dar și a neplăcerilor provocate de episodul febril prin care a trecut Vlad, băiețelul Danei, cei cinci se distrează de minune împreună.


Unul dintre obiectivele turistice din Bali pe care le-au bifat a fost Monkey Forest Sanctuary, unde s-au bucurat din plin de compania maimuțelor.

Copiii au fost chiar foarte înțelegători și cooperanti, pentru un drum de aproape 29h, cu tot cu întârzierea ultimului avion intern. În timpul zborului Vlad s-a uitat la televizor și a dormit, Lia s-a jucat cu noi și a dormit și ea mare parte din traseu, în brațele noastre.


Problema a fost că în escala în aeroport în Doha, fix după ce a alergat pe tobogane cu Lia la unul dintre locurile de joacă, lui Vlad i s-a făcut brusc rău.

A început să aibă frisoane, să spună că îi vine să vomite, se făcuse foarte palid… așa că fuga cu el la clinica din aeroport să îl vadă un medic‘, a scris Dana Rogoz pe contul său de Instagram.

Citește și: Anghel Damian, declarații de amor ca-n filme pentru Lia Bugnar, înainte să se îndrăgostească de Theo Rose:’Suntem parteneri în absolut’


Citește și:Lorena și George Buhnici au fost amenințați cu moartea și cu violul, în urma scandalului vergeturilor: „Consecințe grave’

Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat recent 18 ani de relație

Când a început relația cu Radu Dragomir, Dana Rogoz avea doar 18 ani, iar el 37, însă povestea lor de dragoste nu a fost afectată de diferența de vârstă. Actrița a scris pe Instagram, la sfârșitul lunii mai, că ea și soțul ei au împlinit 18 ani de relație.

18 ani de relație. Azi. Aveam 18 ani când am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună. Pentru Dana care am devenit alături de el. Și mai ales pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi’, a scris Dana Rogoz pe Instagram, la acel moment.


Relația lor nu a fost, însă, lipsită de probleme.

„Au trecut anii, dar cei doi copii, rodul iubirii, sunt dovada că n-au trecut degeaba. Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: ‘Moșul, moșul.


El râde și acum. Eu le spun tuturor prietenilor mei, ‘Vedeți că foarte curând ajung la vârsta la care el era considerat moșul. Ne permitem să facem aceste glume pentru că suntem foarte relaxați. N-au contat, real, niciodată vârstele pentru noi. N-a făcut calculele astea și cumva a ieșit ca o surpriză, așa, că oamenii erau interesați de diferența asta pe care noi nu o simțeam sau care aducea foarte multe avantaje', a declarat Dana Rogoz, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.


„Tot ce fac și în profesie și alegerile pe care le-am făcut în viață și valorile pe care le am, lucrurile care îmi plac și ma pasionează, le-am cultivat împreună cu el.

Dacă n-aș fi fost lângă el, n-aș fi fost un om de care să-mi placă așa cum îmi place acum. Cele mai bune lucruri ale mele sunt construite împreună cu el’, a afirmat Dana Rogoz.