Cine este Cristian Comanici, de la Puterea Dragostei sezonul 3. Trecutul lui neștiut

.

Cine este Cristian Comanici. A început sezonul 3 din emisiunea Puterea Dragostei, iar Kanal D a anunțat noii concurenți. Duminică s-a terminat sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D. Bianca si Livian au luat marele premiu – cate 10.000 de euro, iar noul sezon va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, după ce Andreea Mantea va realiza o altă emisiune la Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristian Comănici, fratele Biancăi, s-a înscris în sezonul 3 al Puterea dragostei și este hotărât să iasă din umbra surorii sale și să își găsească jumătatea.


Cine sunt concurenții de la Puterea Dragostei, sezon 3. Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat despre Livian și Iancu Sterp

Cristian Comanici a venit la Puterea dragostei hotărât să își găsească jumătatea. Cristian este fratele Biancăi, câștigătoarea a două sezoane de Puterea dragostei. Față de primul sezon, în al doilea Bianca a reușit să își gaseaca jumătatea și a plecat acasă nu doar cu premiul în bani, ci și cu băiatul visurilor sale.

Cristian are o mașină de fițe, iar de ziua lui a fost în București, anul trecut. Acesta a postat atunci câteva imagini cu mașina pe care o conduce. Deși nu se aseamănă foarte mult, cei doi au totuși trăsături comune, iar Cristian va avea cu siguranță succes la fete pentru că este un tânăr cu multă atitudine.


Cristian Comanici are 22 de ani și este din Tecuci. A activat în mai multe domenii, printre care construcții, informatică, iar ultima ocupație a fost tester de jocuri. Își dorește să-și găsească perechea potrivită. Este pasionat de lectură, documentare istorice și jocuri video.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei este însărcinată? Livian deja s-a entuziasmat: „Trebuie să ne uităm după cărucioare, pampers'

Cristian Comanici își dorește o față ambițioasă, inteligentă, care să aibă simțul umorului. Consideră că cel mai important lucru la o față este bunătatea sufletului.


Cristian Comanici, fratele Biancăi Comanici, concurent Puterea dragostei sezonul 3 a ajuns în casă fetelor, pentru prima dată.

Tânărul a fost înștiințat de către prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela că două dintre fetele din casă au copii. Cristian a avut o reacție demnă de respectul tuturor! Când i s-a spus că potențialele lui partenere au deja copii din relații anterioare, Cristian Comanici a spus cu convingere că i-ar plăcea să ajute la creșterea unui copil.


„Nu este un impediment! Cred că aș putea să ajut la creșterea unor copii, la fel cum ar face și cineva mai în vârstă! M-aș bucura să ajut în creșterea unui copil și să am o relație cu cineva care are un copil!', a spus Cristian Comanici.