Cine este Costin Gheorghe. Este divorțat și are o fiică

.

Cine este Costin Gheorghe. Costin Gheorghe este unul dintre concurenții Splash! Vedete la apă 2022. Tânărul nu este deloc străin de lumea reflectoarelor, mai ales că provine dintr-o familie celebră. Sora lui, Elena Gheorghe, e una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Și el are o carieră de succes, însă în alt domeniu. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Cine este Costin Gheorghe. Costin Gheorghe participă la Splash! Vedete la apă 2022. Fanii s-au bucurat să-l revadă pe micile ecrane, fiind o figură apreciată în showbiz-ul românesc. În trecut, el a participat și la Exatlon. Deși are o mulțime de admiratori, puțini știu însă cine este de fapt. Acesta e tatăl fetițe superbe și, acum câțiva ani, a trecut printr-un divorț.

Cine este Costin Gheorghe. Costin Gheorghe s-a născut pe data de 8 ianuarie 1989, în București. În prezent, acesta are vârsta de 33 de ani. Concurentul de la Splash! Vedete la apă 2022 provine dintr-o familie celebră. Părinții lui sunt Marioara Man Gheorghe și Gheorghe Gheorghe, iar surorile lui Ana Gheorghe și celebra cântăreață Elena Gheorghe.


Citește și: Costin Gheorghe s-a accidentat la Exatlon. A continuat cursa într-un picior:’Ar fi trebuit să mă opresc’

Citește și: Costin Gheorghe de la Exatlon are o fetiță superbă. I-a dedicat ei prima victorie din concurs:’Ema, te iubește tati!’

Citește și: Anamaria Prodan a primit un inel cu diamante chiar de ziua ei:'Vreau doar să fiu liberă'

Citește și: Diana Gureșoaie a fost externată din spital, după ce era să-și piardă piciorul. Cu se simte acum:„Sunt imobilizată la pat’


Cine este Costin Gheorghe

Cine este Costin Gheorghe. Costin Gheorghe este cunoscut drept un îndrăgit fotbalist român. De-a lungul timpului, el a jucat la mai multe echipe, printre care și la Sportul Studențesc și Academica Clinceni, pe postul de mijlocaș.

Într-un interviu pentru revista VIVA!, mama lui, Marioara Man Gheorghe, dezvăluia detalii despre cariera fiului său. Potrivit spuselor ei, Costin Gheorghe și-a ales calea fotbalului până acum câțiva ani. La fel ca surorile lui, și el a avut parte de sprijinul familiei, mai ales când a participat la Exatlon.


„Eu sunt mama lor în continuare, o mamă care le poartă grija zi și noapte… O mamă care plânge și râde împreună cu ele. Le-am arătat drumul către scenă amândurora, de mici, dar pe Ana am simțit-o că nu își dorește acest lucru, rămânând lângă sora ei doar pentru a o susține. Locul Elenei a rămas acolo, de la 3 ani, până în ziua de azi, pentru că talentul, dorința, munca, dar mai ales perseverența au contribuit la succesul ei.

Noi, ca părinți, le-am lăsat cale liberă în a-și alege meseriile, nu am încercat niciodată să le sugerăm să facă un lucru pe care nu și-l doreau. Ana a vrut la tenis, am dus-o la tenis (dar s-a lăsat repede), Costin și-a dorit să facă fotbal, și-a ales calea aceasta până acum câțiva ani. Chiar și după ce a renunțat, l-am susținut când a plecat la „Exatlon, suntem alături de ei indiferent de alegeri…’, a declarat mama lui Costin Gheorghe, recent, pentru revista VIVA!


Costin Gheorghe a divorțat de soție

Cine este Costin Gheorghe. Acum câțiva ani, la scurt timp după plecarea lui în Republica Dominicană pentru Exatlon, au ieșit la iveală amănunte nebănuite legate de viața lui personală. Atunci s-a aflat că fotbalistul Costin Gheorghe și mama fiicei lui, Adriana, au divorțat în 2017.

Costin Gheorghe și fosta lui soție, Adriana, au împreună o fiică. În 2019, presa scria că Ema locuiește împreună cu mama ei, la Mediaș. Fratele Elenei Gheroghe și mama fiicei lui s-ar fi înțeles foarte bine în privința vizitelor, iar el o vizitează cât de des poate. În plus, micuța vine des la bunici, la Clinceni.


Costin Gheorghe are o fiică

Cine este Costin Gheorghe. Anul acesta, în luna mai, Costin Gheorghe dezvăluia că a avut mai multe relații după divorț, însă toate au fost trecătoare.

„Pretențios trebuie să fi mereu, dar nu am căutat relație. Am zis că dacă e să apară nu o refuz. Adică nu zic nu, dacă întâlnesc o persoană potrivită pentru mine. Din experiența mea, eu zic că sinceritatea este cel mai important lucru într-o relație. Când lipsește sinceritatea și dispare și chimia, dispare tot, dar nu mai ai nimic pentru omul respectiv trebuie să îi spui. Nu cred că a fost nimeni sincer 100% în nimic, dar într-o relație. Eu simt că persoana respectivă nu mă mai vrea, iar dacă ea nu îmi zice, eu tot stau acolo, mai tânjesc un pic. Nu știu dacă am vreo dată înșelat’, a spus el pentru Antena Stars, la acea vreme.


Fratele Elenei Ghorghe are o nouă iubită

Cine este Costin Gheorghe. Între timp, se pare că fratele Elenei Gheorghe și-a refăcut viața amoroasă. De curând, Costin Gheorghe a mărturisit că se iubește cu o machedoancă, pe nume Maria. Deși se cunosc de un an, formează un cuplu doar de câteva luni.

„Maria cred că este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în ultimul timp, sincer. Și asta vorbesc, cred că în ultimii ani de zile, pe plan sentimental, pentru că de ceva ani, cred că de doi, trei ani, am fost sigur. (…) Este machedoancă. (…) Ne știm de mai mult timp, chiar vorbeam, de anul trecut, dar în urmă cu trei luni de zile s-a concretizat relația noastră. Nu știu dacă se vede la televizor, dar cred că se vede că sunt fericit’, a mărturisit Costin Gheorghe, pentru emisiunea Star la mare fitză, pe Antena Stars.


Ce spune despre al doilea copil

Cine este Costin Gheorghe. Deși Costin Gheorghe și iubita lui, Maria, se iubesc pătimaș, nu se gândesc încă la nuntă. În schimb, el recunoaște că și-ar dori să devină tată din nou.


„Este din Constanța și are și niște afaceri aici, la mare. (…) E devreme (n.r pentru nuntă). Da, mi-aș dori, cu siguranță (n.r să devină tată din nou), cred că este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla, sentimentul de a fi părinte’, a adăugat el.

Sursă foto: Instagram