Cine este Cosmina Zaiț de la Chefi la cuțite. Are 18 ani și este căsătorită: „Părinții mei nu au fost de acord”

.

Cosmina Zaiț este una dintre concurentele de la „Chefi la cuțite', sezonul 11, care a venit pentru a-și demonstra talentul în bucătărie. Tânăra a reușit să-i surprindă pe cei trei jurați cu preparatul gătit de ea, dar și cu povestea de viață, fiind căsătorită la numai 18 ani. Iată ce întrebare i-a adresat Cătălin Scărlătescu acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Cosmina Zaiț are 18 ani și este din Iași, dar în prezent locuiește în București. Concurenta a venit în ediția anterioară a emisiunii „Chefi la cuțite’ și a gătit chiftele cu sos, preparat care a fost apreciat de cei trei bucătari. Aflată la bancul de lucru, tânăra a făcut câteva dezvăluiri personale, spunând că este căsătorită și că pasiunea pentru gastronomie i-a fost insuflată de mama ei.

Cei trei jurați au fost surprinși să audă că tânăra de 18 ani este căsătorită și i-au adresat mai multe întrebări. Cosmina Zaiț îl cunoaște pe soțul ei de 3 ani și spune că diferența de vârstă nu a fost un impediment în relația lor.


Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Jurații, surprinși de vizita unui personaj misterios. Ce le-a pus sub cloșuri: „Am crezut că le-am văzut pe toate. Nici de departe!’

Citește și: Cum arată acum Paul Mino Niculescu, fostul concurent Chefi la Cuțite. A slăbit zeci de kilograme și pare alt om

Citește și: Survivor România 2023. Cine a câștigat Jocul pentru Recompensă și ce premiu a obținut

Citește și: Survivor România 2023. Cine a câștigat Jocul pentru Recompensă și ce premiu a obținut


Cine este Cosmina Zaiț de la Chefi la cuțite

Cosmina Zaiț este elevă în clasa a 12-a la un liceul din București. Tânăra este căsătorită și îl cunoaște pe soțul ei de aproximativ 3 ani. Concurenta a reușit să le stârnească interesul celor trei jurați cu povestea ei de viață, dar și cu rețeta de chiftele cu sos, care i-a adus două cuțite și șansa de a ajunge în bootcamp.

„Îmi place să gătesc și să mă machiez. Știți cum e, când gătești trebuie să fii frumoasă. Am învățat să gătesc de la mama mea, de mică m-a ținut în bucătărie și mi-a arătat. Ca să știu ce să fac când ajung la casa mea’, a dezvăluit concurenta, în timp ce gătea în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.


Ajunsă în fața juraților, aceasta a adăugat: „M-am mutat de la Iași la București. M-am căsătorit la starea civilă, îl cunosc pe soțul meu de 3 ani. Am păstrat o legătură strânsă, chiar dacă părinții mei nu au fost de acord pentru că era mai mare, el are 26 de ani. Vorbeam de la distanță, el lucra cu tata în Belgia, prin intermediul lui ne-am cunoscut. Am început să vorbim prin mesaje, am început să ne mai întâlnim. La orice încerca să mă tachineze și din joacă am dat în dragoste’.


Mama Cosminei Zaiț nu a fost de acord cu relația

Cosmina Zaiț a povestit că, inițial, mama ei nu a fost de acord cu relația, având în vedere diferența de vârstă dintre ea și soțul ei. Cei trei jurați au avut mai multe curiozități legate de povestea de viață a concurentei.


„Mama ta e de acord?’, „Părinții tăi ce au zis’, au fost întrebările chefilor.

„Cum e să fii căsătorită la 18 ani, că eu am 52 și nu m-am însurat încă’, a fost întrebarea neașteptată a lui Cătălin Scărlătescu.

„E foarte bine pentru că stai mai mult lângă persoana iubită și nu cred că te schimbă în vreun fel’, a zis fata.

„Dacă stăm să ne gândim, acum mulți ani asta era normalitatea’, au zis chefii.

Sursa foto: Facebook