Cine este Cosmin Natanticu de la Asia Express 4 și ce meserie are

 Sutiu Theodora
.

Cine este Cosmin Natanticu de la Asia Express 4. Emisiunea Asia Express va începe în toamnă, iar Cosmin Natanticu face parte, alături de soția sa, dintre vedetele care și-au încercat limitele pe Drumul Împăraților. Vedeta are o carieră fulminantă în domeniul artelor și a colaborat cu nume mari din domeniu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Natanticu de la Asia Express 2021 este de profesie actor. A absolvit Universitatea Națională de Teatru și Cinematografie din București în anul 2009, la îndemnul unei mătuși. Un an mai târziu, Cosmin primea și primul lui rol într-un lungmetraj. Este vorba de Portretul luptătorului la tinerețe, unde a interpretat rolul lui Virgil Radeş „Gilu', regizat de Constantin Popescu.

nata-1nata-1

Cosmin Natanticu de la Asia Express este mai cunoscut sub numele de Natanticu de la Divertis

Publicul îl cunoaşte pe Cosmin Natanticu de la „Divertis, „Serviciul Român de Comedie, „Taxi Driver, iar fanii fideli ai show-urilor de comedie, îl ştiu şi din serile de stand-up comedy şi improvizaţie.

Cosmin Natanticu de la Asia Express este un personaj plin de energie și de glume bine condimentate. Actorul și-a făcut un nume în acest domeniu al divertismentului, unde ține spectacole întregi de umor. Textele prezentate de el în spectacolele sale provin din experiențe personale.

„Oamenii se amuză la tot felul de lucruri. Indiferent că vorbeşti despre prostie, despre viaţă socială, despre lucrurile simple, din viaţa de zi cu zi, de care se loveşte toată lumea şi în care se regăseşte. Trebuie să spui: „Da, măi, aşa e. Îi văd cum îşi dau coate între ei şi râd. Despre asta e vorba. Este un lucru pe care l-am învăţat de la Toni Grecu:

„Glumele sunt aceleaşi, actorii sunt alţii. Toată lumea râde. Tot timpul s-a râs de politic, de sărăcie, de social, de rasism, de ţigani, de unguri. Nu inventează nimeni roata aici. Doar că actorii se schimbă. Sunt alţii care spun aceleaşi glume, dar într-un alt mod', spunea Cosmin Natanticu de la Asia Express, într-un interviu pentru Adevărul.

Cine este Eliza, partenera lui Cosmin Natanticu de la Asia Express

Pentru Eliza și Cosmin Natanticu, Asia Express este „aventura vieții, depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și din ţară’, întrucât ei nu au mai călătorit de când a început pandemia.

Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express sunt împreună de 9 ani. Acum 3 ani, ei s-au căsătorit, nașii lor fiind Mihai Bobonete și soția. Ea a declarat pentru Impact.ro ce așteptări are de la competiția la care ea și soțui ei s-au înhămat.

„Sunt sigură că totul o să fie bine. Nu știu cât de pregătită sunt să mănânc vietăți, dar mă antrenez mental pentru acest lucru. Oricum, am un stomac destul de sensibil și o să văd cum mă descurc, dar asta pentru mine nu este o problemă majoră, cum o să se descurce și restul colegilor mei mă voi descurca și eu’, a spus Eliza, soția lui Cosmin Natanticu despre Asia Express 4.

Citește și: Cine este Eliza Natanticu de la Asia Express 4 și cu ce se ocupă

Citește și: Cine este Elwira Petre de la Asia Express

Citește și: Cum s-a fotografiat Luca Reghecampf alături de iubita lui, Asiana Peng

Citește și: Cine este Alexandra Ungureanu de la Asia Express

Cine este Cosmin Natanticu de la Asia Express 4

Cosmin Natanticu de la Asia Express și soția sa, Eliza, au mărturisit, după participarea emisiune, că își doresc să facă un copil. Sunt căsătoriți de trei ani și se pare că micuțul este în plan de mai mult timp, cu toate că dorința de a deveni părinți a devenit din ce în ce mai mare.

Noi ne dorim un copilaș de ceva timp, însă nu este după cum ne dorim noi, ci după cum vrea Dumnezeu. După ce am ajuns acasă din ne-am reapucat din nou de proiecte.

Ne dorim acum să facem un show online care să se numească . Lucrăm acum la el, sperăm să aibă succesul pe care îl vrem noi doi pentru că punem suflet în tot ce facem acolo.

Plus că în perioada următoare trebuie să lansez și o piesă și tot așa. Cosmin a început și el cu show-urile de stand-up comedy pentru că a avut o pauză.

După cum știm cu toții a fost o perioadă destul de grea, în domeniul artistic, din cauza pandemiei. Ușor, ușor, începe însă să fie bine și pe plan profesional’, a mărturisit Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, pentru Playtech.ro

Când începe Asia Express, sezonul 4

Până în prezent, Antena 1 a anunţat, printr-un material video, luna de debut a emisiunii. Show-ul produs de Mona Segall ar trebui să înceapă în luna septembrie, conform anunţului. Nu s-a anunţat, momentan, data exactă de lansare.

Filmările au avut loc în perioada mai-iulie, în următoarele ţări: Turcia, Georgia, Azerbaidjan, Iordania, Israel.

Ultimul sezon – cel câştigat de Sorin Bontea şi Răzvan Fodor – s-a filmat în toamna lui 2019 şi s-a difuzat pe tv în perioada februarie-aprilie 2020.

Irina Fodor i-a luat locul Ginei Pistol în sezonul patru Asia Express, aceasta din urmă fiind în concediu de maternitate. Soţia lui Răzvan Fodor a colaborat în acest an cu Antena 1, fiind prezentator şi în sezonul nouă Chefi la cuţite.

.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton