Cine este Constanția de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. E studentă la Facultatatea de Arte Plastice

.

Cine este Constanția de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Duminică, 2 aprilie, la Kanal D2 a debutat în forță noul sezon Bravo, ai stil! În prima ediție, telespectatorii au cunoscut pe rând cele 10 concurente dornice să câștige marele premiu, dar și titlul de „cea mai stilată femeie din România'. Printre cele 10 participante se numără și Constanția, o tânără care s-a născut în Republica Moldova. Aceasta și-a dorit încă de la 15 ani să se înscrie în emisiune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Cine este Constanția de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Bravo, ai stil! a revenit pe micul ecran cu sezonul 8, pe Kanal D2. Duminică, 2 aprilie, telespectatorii s-au bucurat să-l vadă pe Alexandru Abagiu la masa juriului, făcând echipă cu Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, în calitate de jurat. Cel mai așteptat moment a fost însă dezvăluirea concurentelor. Cele 10 tinere superbe au dat deja startul defilărilor și sunt pregătite să dea tot ce pot în competiție.

Cine este Constanția de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Ca în fiecare an, și în sezonul 8, la castingul pentru Bravo, ai stil! s-au încirs sute de doamne și domnișoare. Doar 10 însă au fost norocoase și au trecut mai departe. Printre ele se numără și Constanția, o tânără în vârstă de 21 de ani, originară din Repulica Moldova.


Citește și: Primele imagini de la Bravo, ai Stil!, sezonul 8. Cum arată noul platou: „Totul este spectaculos'

Citește și: Alexandru Abagiu, despre rolul de jurat de la Bravo, ai stil!: „Pot fi destul de sever și…

Citește și: Deea Maxer, mesaj controversat, după divorțul de Dinu Maxer: „Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă...’

Citește și: Filip Maria, fratele lui Smiley, s-a căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Cine este Constanția de la Bravo, ai stil!, sezonul 8


Cine este Constanția de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Constanția s-a născut orașul Bender, din Republica Moldova. La vârsta de 4 ani, aceasta s-a mutat însă în România. De atunci, ea locuiește în București, oraș în care este și studentă la Facultatea de de Arte Plastice, din cadrul Universității de Arte din București(UNArte), în anul II.

Constanția spune despre ea că este o fire creativă, nonconformistă și senzuală. Concurenta de la Bravo, ai stil! nu se teme de provocări, pentru că-i place să încerce lucruri noi. Cât despre stilul ei vestimentar, aceasta îl descrie drept unul elegant, clasic, dar și nonconformist.


Constanția visează de la 15 ani să ajungă în competiția Bravo, ai stil!

Cine este Constanția de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Constanția s-a înscris la Bravo, stil!, sezonul 8, pentru că-și dorește să se prezinte lumii așa cum este ea și să surprindă prin nivelul de creativitate pe care-l are. A visat să ajungă în această emisiune încă de când avea 15 ani, astfel că acum și-a văzut visul împlinit.

La fel ca restul concurentelor, și Constanția se vede câștigătoare a premiului de 100.000 de lei, pus la bătaie de „Bravo, ai stil’. Aceasta s-a gândit deja ce ar face cu banii, dacă va primi trofeul în finală. Ea visează să-și înființeze propriul atelier în care să-și poată dezvolta o afacere cu haine personalizare. Tânăra realizează deja piese vestimentare unice, la 21 de ani.


„Am 21 de ani, sunt din Republica Moldova, acolo m-am născut, în localitatea Bender și am venit în București la vârsta de 4 ani și în prezent sunt studentă la Facultatea de Arte Plastice, la profilul de Grafică. Îmi amintesc de când eram mică, de la 15 ani că mă uitam la „Bravo, ai stil!’ și îmi plăcea foarte mult am așteptat să devin majoră, să particip și uite că am ajuns aici. Consider că una dintre abilitățile mele cele mai bune pentru acest show este creativitatea.


Mă bucur foarte mult să fac parte din acest show și vreau să mă descoperiți pe mine, stilul meu, tot ce fac eu, arta mea și tot ce ține de mine și o să vă surprind cu lucruri noi, ținute, tot ce vă imaginați și ce nu vă imaginați. Vă rog frumos să mă susțineți și promit că nu o să vă dezamăgesc și puteți avea toată încrederea în mine’, a spus Constanția la Bravo, ai stil!, sezonul 8.


Cine sunt concurentele de la Bravo, ai stil!, sezonul 8

Bravo, ai stil!, sezonul 8, a început la Kanal D2 din 2 aprilie. Cele zece concurente de la Bravo, ai stil! pot fi admirate de o întreagă țară și se află sub lupa atentă a celor trei jurați și mentori – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.

Cele 10 concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 8 sunt: Carina, Luiza, Alina, Iris, Milena, Andreea, Beatrice, Jasmine, Constanția și Sorina. Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 19:00, pe Kanal D2.

Sursă foto: Instagram, Captură video