Cine este Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu. A fost căsătorit cu Victoria Răileanu și are un fiu

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu. Fanii Anei Odagiu și ai lui Conrad Mericoffer au fost luați complet prin surprindere. Cei doi artiști formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva' e acum în culmea fericirii, după ce Soarele a răsărit și pe strada ei. Iată cine e noul ei iubit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Relația celor doi durează de mai bine de jumătate de an, deja. Cine este Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu. Ana Odagiu e una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Până la vârsta de 36 de ani, aceasta se poate considera o femeie cu adevărat împlinită. Lucrurile îi merg ca pe roate, atât în plan profesional, cât și cel personal, mai ales acum, de când iubește din nou. Ea și Conrad Mericoffer formează un cuplu.

ana-odagiu-iubit-1ana-odagiu-iubit-1

Cine este Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu. Dacă despre Ana Odagiu se cunosc deja o mulțime de lucruri, despre partenerul ei nu se cunosc însă prea multe. Se pare că bărbatul e destul de discret în privința vieții private, una care i-a fost, se pare, presărată cu… „de toate'. Până la 33 de ani, Conrad Mericoffer a trecut deja printr-un divorț.

Citește și: Cu cine se iubește Victoria Răileanu la trei ani de la divorțul de Conrad Mericoffer:”Are doza perfectă de nebunie”

Citește și: Cine este Conrad Mericoffer, noul actor din serialul Adela.A fost căsătorit cu Victoria Răileanu

Citește și: Cum a reacționat Prințul Louis când a aflat că a murit regina Elisabeta a II-a.Băiețelul avea o relație specială cu străbunica lui

Citește și: Cornel Palade, jignit grav de Bia Khalifa la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”O mârlănie jegoasă…”

Cine este Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu

Cine este Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu. Așadar, Conrad Mericoffer, noul iubit al Anei Odagiu, este mai mic decât actrița cu trei ani. Diferența de vârstă nu pare să reprezinte însă deloc un obstacol în calea iubirii lor. Zilele trecute, cei doi au surprins pe toată lumea, când a artista a apărut la brațul lui, în cadrul unui eveniment monden.

Acum câteva zile, Ana Odagiu și Conrad Mericoffer și-au asumat relația public, afișându-se împreună, ca un cuplu, la un eveniment monden. E pentru prima dată când aceștia s-au afișat în această ipostază, una care de altfel i-a bucurat pe fanii lor.

Conrad Mericoffer joacă în serialul „Adela'

Cine este Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu. Conrad Mericoffer s-a născut pe data de 4 decembrie 1988, în București. La fel ca noua lui iubită, Ana Odagiu, și el e îndrăgostit de lumea artistică. Acesta profesează ca actor și joacă în serialul „Adela', de la Antena 1.

De asemenea, a participat și în celebrele seriale „Fructul Oprit' sau „Sacrificiul'.

A fost căsătorit cu Victoria Răileanu și are un fiu

Conrad Mericoffer a fost însurat cu o altă actriță celebră, Victoria Răileanu. Cei doi s-au despărțit în mare secret, în 2019, după 7 ani de relație, deși au împreună un fiu. Actorul dezvăluia mai demult că au custodie comună pentru copilul lor.

„Ne-am despărțit de anul trecut, acum sunt liber, fac mult sport, merg la sală și scriu scenarii. Am rămas foarte buni prieteni, iar pentru copilul nostru avem custodie comună, astfel că merge când la ea când la mine, a declarat Conrad Mericoffer la Gala Premiilor Gopo, potrivit Tabu.

Ana Odagiu, primele declarații despre relația cu iubitul ei, Conrad Mericoffer

Cine este Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu. Acum, Conrad Mericoffer a fost atins din nou de Săgeata lui Cupidon și trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Ana Odagiu. Actrița a povestit că se cunosc de foarte mult timp, însă relația lor amoroasă e „foarte la început'.

„Suntem foarte la început, iar fiind foarte la început nu vreau să atrag tot felul de lucruri asupra relației.

Sunt foarte la început, ne cunoaștem de mult timp, suntem actori, lucrăm în aceeași breaslă, suntem cu toți la Antena 1, adică aici sub același acoperiș.

Nu știu ce o să se întâmple, suntem foarte la început, e foarte firavă și fragedă treaba, așa că aveți răbdare cu noi', a spus Ana Odagiu pentru Spynews.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton