Cine este Cătălin Dumitrescu, ispită la Insula Iubirii. A fost concurent la Exatlon

.

Cine este Cătălin Dumitrescu, ispita masculină de la Insula Iubirii. Nu mai e foarte mult, iar telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări din nou emisiunea Insula Iubirii. Sezonul 6 va debuta în curând pe micile ecrane, cu noi concurenți și noi ispite. Printre cele 10 ispite masculine se numără și un fost concurent de la Exatlon. E vorba despre Cătălin Dumitrescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Cine este Cătălin Dumitrescu, ispita masculină de la Insula Iubirii. Așadar, Cătălin Dumitrescu nu apare pentru prima dată la televizor. În trecut, el a concurat la Exatlon, emisiune difuzată mai demult la Kanal D. Tânărul a demonstrat că nu spune „nu’ provocărilor, acceptând să facă parte dintr-un alt proiect interesant. Acesta e pregătit să arate de ce e în stare la Insula Iubirii, în calitate de ispită.

Cine este Cătălin Dumitrescu, ispita masculină de la Insula Iubirii. Cătălin Dumitrescu de la Insula Iubirii are 31 de ani și e de profesie polițist. Ispita a terminat cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr’ din Câmpina. De asemenea, el a urmat și cursurile de licenţă ale Facultăţii de Drept, din cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu’. Tânărul a fost masterand al Academiei de Poliţie din Bucureşti.


Citește și: Au început filmările pentru noul sezon Insula Iubirii!Primele imagini cu Radu Vâlcan și ispitele

Citește și: Cine sunt și cum arată cele 10 ispite masculine de la Insula iubirii 6.Un fost concurent revine ca ispită!

Citește și: Românii din diaspora au la dispoziție maximum 15 zile să revină acasă pentru încorporare, în caz de război:„Prin ordin de chemare’

Citește și: În plin proces de divorț, Andreea Bălan și George Burcea nu mai vorbesc deloc:„Ne-am căsătorit că a fost nevoie, nici măcar ca să ne reparăm relația’


Cine este Cătălin Dumitrescu, ispita de la Insula Iubirii

Cătălin Dumitrescu se laudă cu un fizic atletic, perfect sculptat, puternic și e gata să-și etaleze calitățile în noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Acesta e construit pe tiparul bărbatului cu un fizic impunător și cu o sensibilitate contrastantă. Tânărul e gata să „pășească’ în show cu inima deschisă, entuziasmat de experiența pe care o are la Orizont.


În teaser-ul de la Insula Iubirii, sezonul 6, Cătălin Dumitrescu s-a declarat deschis la orice. Ispita de la Insula Iubirii consideră că deține „arta seducției’. Spune el, aceasta nu se rezumă doar la sărutat.

„Sunt deschis la orice! A seduce nu se rezumă doar la a săruta pe cineva. După părerea mea, seducția are la bază jocul cu mintea persoanei respective’, spune Cătălin Dumitrescu de la Insula Iubirii în filmulețul de prezentare postat pe Instagram.

Cătălin Dumitrescu, ispita masculină de la Insula Iubirii, a fost concurent la Exatlon


Cine este Cătălin Dumitrescu, ispita masculină de la Insula Iubirii. Cătălin Dumitrescu nu e străin de lumina reflectoarelor. În trecut, el a participat și la Exatlon, show difuzat atunci la un post concurent, Kanal D. El a făcut parte din echipa Războinicilor. La acea vreme avea 28 de ani.

„Nu sunt doar model, nu sunt doar instructor de fitness, ci în viaţa de zi cu zi sunt poliţist! Sunt mândru că fac această meserie. Nu am vrut să mă folosesc de acest statut pentru a-mi crea o imagine aici, la „Exatlon’. Ţin să îmi salut pe această cale toţi colegii din Poliţia Română şi să transmit un mesaj către telespectatori: aş vrea ca prin participarea mea în acest concurs, lumea să îşi schimbe modul în care percep poliţiştii.


Consider că telespectatorii au în faţa lor un alt exemplu de poliţist, unul modern, din zilele noastre, care nu doar merge la muncă şi îşi face meseria, ci participă şi la competiţii de fitness şi este şi model’, spunea Cătălin Dumitrescu de la Insula Iubirii la Exatlon.


Cătălin Dumitrescu de la Insula Iubirii și-a urmat tatăl în carieră

Potrivit WOWbiz.ro, Cătălin Dumitrescu provine dintr-o familie de polițiști. Tatăl ispitei de la Insula Iubirii, Adrian, a lucrat tot în cadrul Ministerului de Interne. După ce a crescut, tânărul a decis să îl urmeze în carieră.

Se pare că ispita de la Insula Iubirii și tatăl lui au o relație foarte bună. Se spunea că părintele lui Cătălin Dumitrescu a fost de altfel și unul dintre motivele pentru care tânărul participase la Exatlon. Fostul Războinic a vrut să-i arate astfel că merită să lupte până la capăt atunci când obiectivul merită pe deplin, atunci când tatăl lui se confrunta cu unele probleme de sănătate.


Sursă foto: Comunicat de presă, Captură ecran, Instagram