Cine este Carmen Cojocar de la Chefi la cuțite. Lucrează într-o cofetărie

.

Cine este Carmen Cojocar de la Chefi la cuțite. Carmen Cojocar participă la Chefi la cuțite, sezonul 10. Tânăra face parte din echipa lui Sorin Bontea, cea reprezentată de aurul alb. Însă, în audiții, susținea că, în cazul în care ar primi cuțitul de aur, ar vrea să fie ucenica lui Florin Dumitrescu. Iată de unde este și ce meserie are concurenta de la Antena 1!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cine este Carmen Cojocar de la Chefi la cuțite. Surpriză mare pentru telespectatorii Antena 1! De curând, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și-au ales echipele de la Chefi la cuțite. Din echipa lui Sorin Bontea, cea reprezentată de aurul alb, face parte și Carmen Cojocar, o tânără care cochetează deja de bună vreme cu gastronomia.

Cine este Carmen Cojocar de la Chefi la cuțite. Carmen Cojocar are 28 de ani și vine din Timișoara. Concurenta de la Chefi la cuțite este de meserie cofetar patiser. Deși nu știe exact ce a determinat-o să se înscrie în show-ul culinar, e bucuroasă că a reușit să ajungă până aici.


Citește și: Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite:'Dumitrescu și-a luat o mare țeapă'

Citește și: Nosfe și soția sa, la Chefi la cuțite sezonul 10.Ce au gătit cei doi în show-ul culinar

Citește și: Mihai Găinușă revine la TV, după o pauză de 7 ani. Ce emisiune va prezenta:'Vizăm și fauna din televiziuni'

Citește și: Marina Almășan a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit fosta soție a lui Victor Socaciu:'Mi s-a fisurat…'

Cine este Carmen Cojocar de la Chefi la cuțite


Cine este Carmen Cojocar de la Chefi la cuțite. În audiții, Carmen Cojocar susținea că, dacă ar primi cuțitul de aur, ar vrea să facă parte din echipa lui Florin Dumitrescu. Aceasta a ajuns însă în echipa lui Sorin Bontea. Încă din prima etapă, concurenta i-a cucerit pe trei jurați cu preparatul său, un desert extrem de delicios. E vorba despre ecler cu cremă de mascarpone și zmeură, care i-a adus trei cuțite.

„Nu știu de ce m-am înscris la Chefi la cuțite. Mi-e frică, am teamă, am emoții. Abia aștept să văd ce se întâmplă mai departe. Mi-ar plăcea foarte mult să ajung în echipa lui chef Florin Dumitrescu. Și lui îi plac dulciurile. Eclerele sunt cele mai căutate sortimente dulci, după savarină sau amandină’, a spus Carmen Cojocar de la Chefi la cuțite, în etapa audițiilor.


Carmen Cojocar de la Chefi la cuțite e cofetar

Cine este Carmen Cojocar. Carmen Cojocar de la Chefi la cuțite a studiat Tehnologia Produselor Alimentare din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicina Veterinară a Banatului – Timișoara. În prezent, ea lucrează într-o cofetărie din Timișoara.

„Sunt cofetar. Am terminat Tehnologia Produselor Alimentare din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicina Veterinară a Banatului – Timișoara. În teorie, sunt cofetar de șapte ani și, oficial, cofetar sunt de vreo patru ani. Lucrez într-o cofetărie din Timișoara’, a povestit concurenta lui Sorin Bontea.


Ce premieră are loc în sezonul 10 Chefi la cuțite

Noul sezon Chefi la Cuțite are parte de o formulă unică. Pentru prima dată în istoria show-ului culinar, acesta are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.


De asemenea, noul sezon sărbătorește un deceniu de succes al celor trei jurați: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Astfel, emisiunea va avea parte și de invitați speciali. Telespectatorii au rămas profund impresionați de vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay.

Sursă foto: Instagram, Captură video