Vă mai amintiți de solista lui Băsescu, de la Cireșica? Ce face acum cântăreața pentru care fostul președinte fugea de SPP-iști și de nu-și mai vorbesc de 8 ani

 Dumba Gabriela
.

Umbla vorba, în vremea când a fost președintele României, că Traian Băsescu încălca adesea protocoalele de securitate, fiind unul dintre cei mai greu de păzit șefi de stat. Unul dintre motivele pentru care fugea de SPP-iști era și acela de a-și asculta cântăreața preferată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Unul dintre cele mai controversate momente din timpul mandatului lui Traian Băsescu a avut loc în 2008, atunci când fostul președinte pur și simplu a fugit de SPP-iști, ajungând să fie căutat prin oraș cu zeci de mașini de poliție.

Într-o seară a reușit să scape de dispozitivul de securitate prin spatele casei și a plecat spre restaurantul lui preferat. Cireșica. Acolo cânta o doamnă de a cărei voce era absolut fascinat. Bineînțeles că a fost căutat de un dispozitiv lărgit de SPP-iști, ajutați de zeci de polițiști. Nu a fost nevoie de prea multe căutări, pentru că șeful securității și-a dat seama unde s-a dus președintele. El era acolo, în mijlocul petrecerii, nu se temea de absolut nimic, se comporta ca un om normal. Asta în timp ce ofițerilor SPP nu le venea să creadă ce s-a întâmplat.”, a declarat un oficial, sub protecția anonimatului, acum ceva vreme, pentru impact.ro.

Cine este cântăreața pentru care Băsescu a fugit de SPP

Cristiana Dorin Costache (52 de ani) este artista cu voce de aur, care i-a cântat fostului președinte Traian Băsescu la toate petrecerile cu ștaif de la restaurantul 'Cireșica', din Olimp, dar și la evenimentele de familie.

„În prima seară în care ne-am cunoscut, era în vara lui 2004, Traian Băsescu a dansat pe muzică țigănească, s-a dus vestea, fusese dată filmarea pe la toate posturile TV. Apoi, pentru el, mai ales după ce s-a operat de hernie de disc, eu cântam doar melodii mai lente. Traian și soțul meu, Sorin, inginer de sunet, aveau un semn, în ringul de dans. Când Băsescu obosea, în timp ce dansa cu soția lui, Maria, ridica un deget. Știam atunci că vrea să se așeze și scurtam piesa. Îi plăceau piesele 'Caravana', 'Eu te-am iubit' și piesa de pe coloana sonoră a filmului 'Titanic'.”, a declarat Cristiana Costache.

Din păcate, de opt ani, Traian Băsescu, cel care odinioară îi oferea cântăreței preferate trandafiri galbeni, și de dragul căreia se ascundea și de SPP-iști, ca să-i savureze piesele, nu-i mai vorbește:

'S-a supărat pe mine, nu vorbim de opt ani. N-am putut ajunge să cânt la nunta fiice lui, Elena, pentru că aveam programată o altă nuntă în provincie, luasem și arvună. Traian a vrut să trimită elicopterul după mine, dar am refuzat, nu-i puteam lăsa pe ceilalți meseni fără program artistic', a povestit artista, într-un interviu pentru Playtech.ro.

1-61200038-31-61200038-3

Băsescu s-a oferit să-i plătească operația

Cristiana, care în urmă cu 11 ani a fost diagnosticată cu cancer osos, are și acum dureri puternice și doar pastilele pe bază de morfină îi mai alină suferința. Medicii i-au propus o operație, în străinătate, dar se teme: 'Dacă medicii greșesc, risc să rămân paralizată de la brâu în jos!'.

„Traian Băsescu s-a oferit să îmi plătească el operația, la medicul care l-a operat și pe el de hernie de disc, dar am refuzat. Din orgoliu, nu știu de ce, deși toți din jurul meu îmi spunea să îi accept ajutorul, era președintele țării. Acum, privind în urmă, parcă îmi pare rău, poate viața mea ar fi fost mai bună, poate scăpam de atunci de problemele de sănătate.”, a mai spus Cristiana.

Citește și:

Cezara Dafinescu arată incredibil la 72 de ani! Dezvăluiri despre bărbații celebri care au curtat-o în tinerețe

Cum arată Gabriela Spanic, regina telenovelelor, la 46 de ani. E transformată total: a slăbit și pare mai tânără

Actrița de telenovele Dulce Maria a născut! E mamă pentru prima oară: „Cel mai mare miracol al vieții”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton